PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 407, 408, 409 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Michal Orel

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

edit admin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michal Orel napsal:
Tady ho v e-shopu nemají....co se dá tady koupit na stejné úrovni,né-li lepší ?
tady nic
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovolím si tady upozornit na akci v tomto týdnu v shopu:

Professional WPC 80 + 250 g sáček + šejkr Extrifit k zakoupení v akci za 999 Kč zde:
https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek.html

Professional WPC 80 je dlouhodobě nejprodávanější proteinový suplement v České republice . Syrovátkový CFM proteinový koncentrát tvoří 99 % proteinové složky, tzn. produkt neobsahuje žádné laciné proteinové náhražky, jen a pouze čistý kvalitní CFM koncentrát. Navíc je plně instatní, tzn. zcela bezproblémově rozpustný, k dostání v šesti příchutích. Tento týden v akci s šejkrem zdarma. Níže pak přidávám i nějaký graf s tím, jaké příchutě zákazníci nejraději kupují a jak je zpětně hodnotí...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz to este byvalo v akci za 899, tak jsem to braval. Shaker netreba.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

100procentní WPC se obávám za 899 Kč už nikdy nebude, protože tak nějak pochybuji, že se suroviny někdy vrátí na původní cenou hladinu, kde dříve bývávaly... Btw. to stejné platí o DPH...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi co řikáte na firmu Allmax a jejich proteiny? Jak jsou na tom s kvalitou? Měl už někdo?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proteiny Allmax se tu rozbíhaly před několika lety (tipuji tak třemi?) a zákazníci je kupovali velmi málo a vraceli se k nim jen naprosto výjimečně, tzn. zase jsme je obratem z nabídky vyřadili.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já koukal že v prípravě na Arnolda je používal i Milan Šádek takže asi tak špatný nebudou,ikdyž chápu že byl sponzorovanej a měl je zadarmo
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodne do akce neco do Reflexu
Bara

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Já koukal že v prípravě na Arnolda je používal i Milan Šádek takže asi tak špatný nebudou,ikdyž chápu že byl sponzorovanej a měl je zadarmo

Od sponzora bereš vše když je to zdarma a hlavně když piješ denně 20 odměrek proteinu.Já jsem WPC 8O měl a testoval jsem ho v různých podmínkách (teplo,zima,krupicová kaše,tvaroh,voda,mléko atd..) a neměl jsem výhrady.Možná nepříliš sladký,ale to je daň za méně sacharidů.Teď mám Hydro Extrifit a beru ho po tréninku 60 g a musím říct,že je opravdu velice dobrý.Chuť dobrá,rozpustnost taky,nadýmání a kopance zpět od žaludku nulové Koupím zase.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky který protein od Extrifitu není dobrý?
Spam

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:

Chuťove 90ka, ale to není záležitost ani tak Extrifitu... snad všechny 90ky a isolaty jsou na úkor chuti.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Johny.Fox napsal:

Chuťove 90ka, ale to není záležitost ani tak Extrifitu... snad všechny 90ky a isolaty jsou na úkor chuti.

Máš pravdu, na ten jsem zapomněl. Ale pořád se to dá. Chuťově je hodně povedený WPC 60 jahoda a čokoláda. U 80ky se mi zamlouvá ta borůvka.
Bara

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Spam napsal:
Johny.Fox napsal:

Máš pravdu, na ten jsem zapomněl. Ale pořád se to dá. Chuťově je hodně povedený WPC 60 jahoda a čokoláda. U 80ky se mi zamlouvá ta borůvka.

WPC 60 jsem zkoušel,protože jí dává Pavel Butor po tréninku a je sladká a fakt dobrá.Jenže já bych po tom ztloustnul
90-tky jsou vždy trochu slabší,díky nedostatku cukru,logicky.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm tak dík za názory na Allmax proteiny se.u ...asi vyzkouším Hydro ale ještě nwm jestli Extrifit,FA nebo Smartlabs..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 407, 408, 409 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: