|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Michal Orel
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Michal Orel napsal: | Tady ho v e-shopu nemají....co se dá tady koupit na stejné úrovni,né-li lepší ? | tady nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 23, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
Dovolím si tady upozornit na akci v tomto týdnu v shopu:
Professional WPC 80 + 250 g sáček + šejkr Extrifit k zakoupení v akci za 999 Kč zde:
https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek.html
Professional WPC 80 je dlouhodobě nejprodávanější proteinový suplement v České republice . Syrovátkový CFM proteinový koncentrát tvoří 99 % proteinové složky, tzn. produkt neobsahuje žádné laciné proteinové náhražky, jen a pouze čistý kvalitní CFM koncentrát. Navíc je plně instatní, tzn. zcela bezproblémově rozpustný, k dostání v šesti příchutích. Tento týden v akci s šejkrem zdarma. Níže pak přidávám i nějaký graf s tím, jaké příchutě zákazníci nejraději kupují a jak je zpětně hodnotí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so březen 23, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
Kdyz to este byvalo v akci za 899, tak jsem to braval. Shaker netreba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 23, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
100procentní WPC se obávám za 899 Kč už nikdy nebude, protože tak nějak pochybuji, že se suroviny někdy vrátí na původní cenou hladinu, kde dříve bývávaly... Btw. to stejné platí o DPH...
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so březen 23, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
Chlapi co řikáte na firmu Allmax a jejich proteiny? Jak jsou na tom s kvalitou? Měl už někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 23, 2013 1:47 pm Předmět: |
|
|
Proteiny Allmax se tu rozbíhaly před několika lety (tipuji tak třemi?) a zákazníci je kupovali velmi málo a vraceli se k nim jen naprosto výjimečně, tzn. zase jsme je obratem z nabídky vyřadili.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so březen 23, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so březen 23, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Já koukal že v prípravě na Arnolda je používal i Milan Šádek takže asi tak špatný nebudou,ikdyž chápu že byl sponzorovanej a měl je zadarmo |
Od sponzora bereš vše když je to zdarma a hlavně když piješ denně 20 odměrek proteinu.Já jsem WPC 8O měl a testoval jsem ho v různých podmínkách (teplo,zima,krupicová kaše,tvaroh,voda,mléko atd..) a neměl jsem výhrady.Možná nepříliš sladký,ale to je daň za méně sacharidů.Teď mám Hydro Extrifit a beru ho po tréninku 60 g a musím říct,že je opravdu velice dobrý.Chuť dobrá,rozpustnost taky,nadýmání a kopance zpět od žaludku nulové Koupím zase.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so březen 23, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
Taky který protein od Extrifitu není dobrý? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so březen 23, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
Chuťove 90ka, ale to není záležitost ani tak Extrifitu... snad všechny 90ky a isolaty jsou na úkor chuti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so březen 23, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: |
Chuťove 90ka, ale to není záležitost ani tak Extrifitu... snad všechny 90ky a isolaty jsou na úkor chuti. |
Máš pravdu, na ten jsem zapomněl. Ale pořád se to dá. Chuťově je hodně povedený WPC 60 jahoda a čokoláda. U 80ky se mi zamlouvá ta borůvka. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so březen 23, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Spam napsal: |
Chuťove 90ka, ale to není záležitost ani tak Extrifitu... snad všechny 90ky a isolaty jsou na úkor chuti. |
Máš pravdu, na ten jsem zapomněl. Ale pořád se to dá. Chuťově je hodně povedený WPC 60 jahoda a čokoláda. U 80ky se mi zamlouvá ta borůvka. |
WPC 60 jsem zkoušel,protože jí dává Pavel Butor po tréninku a je sladká a fakt dobrá.Jenže já bych po tom ztloustnul
90-tky jsou vždy trochu slabší,díky nedostatku cukru,logicky.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so březen 23, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|