|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: st březen 13, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
Jj, škoda tej voľby, bubu s prizmurenym okom pochopim, ale toho caseyho už nie, možno vsakbude dobry zápas. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
Veelmi sme sa bavili na tom suboji bagrov. Asi najlepsia vec co som videl z UFC "show".
Co sa tyka volby, tak predsa vieme ze Chael ide po peniazoch a sledovanosti. IMHO to vybral len kvoli tomu, nie kvoli talentu.
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: st březen 20, 2013 8:57 am Předmět: ... |
|
|
EP 09 *SPOIL*
slabá epizoda. Když jsem viděl jak byl K. Casey unavenej po druhým kole, tak jsem si řikal to bude asi highlight reel KO od Bubby, ale takový konec jsem nečekal. Jediný zajímavý bylo výběr čtvrtfinálových zapasů. Joshek se pěkne vyhejbá Uriášovi  doufám, že se potkají v semi alespoň.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 20, 2013 12:10 pm Předmět: Re: ... |
|
|
EP 09 *SPOIL*
zápas dopadl vlastně tak, jak jsem čekal... teda ten konec né takovej, apíš jsem čekal odklepání po úderech
Bubba vs Uriah je super, ale Josh vs Uriah jsem chtěl víc... Dana to chce asi jako finále - škoda. Rád ale ale podívám na ktfoed Bubbu
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st březen 20, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
Bubbo ja hrozny deges. Vlastne kazdeho co nosi furt ciapku alebo siltovku na bok by som nevystal, nehovoria o Bubovom spravani. Minule Casey tiez uz len tak tak predychaval druhe kolo, tak v tretom by asi uz len lezal. Bohvie co to ma za problemy. Picky zaujimave. Bolo jasne, ze si to nechaju na finale. Ovsem Uriahovi dali asi najvacsiu hrozbu z tade, kedze grapplerov by si nepustil a urcite bude chciet ist na striking kde ma sancu prifrcat nieco od Bubu koidne. Ale snad ho Uriah zdemoluje, nech mu napravi ego.
|
|
| nahoru |
|
 |
JoHnytan007
|
Zaslal: so březen 23, 2013 10:54 am Předmět: O co jde ? |
|
|
Čau lidi,
dneska jsem začal sledovat Ultimate Fighter a rád bych věděl o co vlastně přesně jde ? Moc anglicky nerozumím,tak bych byl rád kdyby někdo stručně napsal o co jde ? Je to nějaký turnaj o peníze ? Tak nějak jsem z toho vyrozuměl že ty kluci bojují o peníze a slávu a Jones a Sonnen bojujou o motorku ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 23, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
aký to má zmysel sledovať, ked nerozumieš anglicky? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 23, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
reality show + mma turnaj
koučují to dva ufc zápasníci, kteří pak budou mít zápas spolu
:D každopádně jeden z nejhorších prvních příspěvků na fóru, které jsem kdy četl
turakam: tak může koukat jen na zápasy viď... kouknout na zápasy o House, kouknout jen na čtvrtfinále, semifinále a pak vědět komu fandit ve finále
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 27, 2013 7:49 am Předmět: Re: TUF 17: Jones vs Sonnen *spoil* |
|
|
dnes to byla sranda =) nejlepší sezona prostě
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 27, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
výborná časť, oba skvelé matche, fakt vydarená sezóna ako už dávno nie! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 27, 2013 4:43 pm Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 27, 2013 5:54 pm Předmět: Re: ... |
|
|
:D já bych byl taky po*ranej, kdybych měl bojovat proti Silvovi... vidět to KO muselo bejt něco brutálního a vůbec tomu nepřidalo ani to, že ten na zemi vypadal jak mrtvej
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: st březen 27, 2013 6:02 pm Předmět: ... |
|
|
*SPOIL*
když je celej topic pojmenovanej spoil tak ve finále by se měli střetnout: Uriah Hall vs. Dylan Andrews
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 27, 2013 6:06 pm Předmět: Re: ... |
|
|
já doufám, že
Kelvin Gastelum vs Uriah Hall
Kelvin se mi od začátku líbil nejvíc a moc dobře ho budujou i třeba s tou Rondou. Možná by do finále mohl. Uriah je jasnej tip na vítěze. Navíc Bubba vypadal hrozně v předchozích fightech. V Semifinále ho pak ale někdo určitě prověří.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|