|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | CZEBLADE napsal: | Tak jak, mate ten TRX nekdo doma? Jak casto ho vyuzivate? Premyslim u koupi te army verzi |
mám a používám skoro každý trénink, kombinuju třeba i s bosu nebo žebřinama, to je teprve mazec |
o bosu jsem taky premyslel, skoda ze je to tak mastne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vladik

|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 10:29 am Předmět: |
|
|
Nema nekdo odkazy na stahnuti vice DVD lekci, nez je jen to dvd zakladni u toho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 2:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
happylumpy
|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 11:14 pm Předmět: TRX trénink |
|
|
doporučuji mknout na web http://www.trxsystem.cz. Najdete tam spoustu TRX tréninků a videí, poradí tam jak správně cvičit. Já podle toho cvičim už nějakou dobu a vzhledem k tomu, že se ten web často aktualizuje, tak mi TRX cviky jen tak nedojdou. Nebo koukněte na oficálky ale to je jen v angličtině.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
Ó, ďakujem pane za vaše info, proste odteraz nič iné ako trx cvičiť ani nebudem, otvorili ste mi oči, ďakujem, klaniam sa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so srpen 18, 2012 7:11 am Předmět: |
|
|
Kámoš o tom nedávnom básnil. Taky mohl říct, že to je věc, kterou jsme už před letyx používali na karate. Akorát netušim, proč bych za takovou píčovinu měl dávat 1500??  , když se teď můžu odebrat do sklepa a za 10 - 15min práce mam TRX jak vyšitej. Jak tady někdo dobře podotkl, dneska je hrozná moderna vzít něco, co je zajetý, ale lidi už si to nepamatujou, dát tomu pěknej obal a pak se najde spousta pitomců, co si to koupí. Viz crossfit (za mě se tomu řikalo silověvytrvalostní tréning  ) _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mildas
|
Zaslal: po listopad 05, 2012 3:34 pm Předmět: pozor |
|
|
Trx jsem si koupil, uvažoval jsem, že si ho udělám, není to nic složitého, ale chodíme cvičit skupinově, tak jsem chtěl, aby to vypadalo. Nakonec se ukázalo, že koupit si TRX na aukru za 2000,- není taky úplně to pravé ořechové.
Lidem na cvičení praskl šev a člověk byl rád, že si nezlomil ruku. Mě se natáhla karabina, nejde zavírat. Trochu jsem pátral a všechny ty TRX na aukru jsou kopie (fake), sám jednatel společnosti 3dfitness, která dováží originální TRX kamarádovi řekl, "je to obrovský problém".
Napodobenina TRX je naprosto věrohodná a stejná s originálem včetně ochranného hologramu.
Proto si všichni co máte tyto lévné TRX dejte pozor a TRX preventivně kontrolujte, hlavně pod gumovými krytkami nad madly.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
No jo jak byl mohl nekdo prodavat neco levneji, kdyz je to drazsi a jeste ze zahranici.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mildas
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Kupoval jsem od člověka který vyloženě píše, že prodává originál na facebooku má založenou skupinu, prodává jako živnostník, vypadalo to věrohodně.
Jinak je to super pomůcka:)
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
Zdarec chci se zeptat je lepší si koupit novější nebo starší verzi TRX http://www.trxsystem.cz/komponenty-trx-systemu/ starší je levnější na aukru za 1250kč a novější za 1950kč ale jestli mají stejné využití při cvičení tak jdu jasně po levnější variantě...
diky za odpověd
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 3:30 pm Předmět: |
|
|
| šmajdy napsal: | Zdarec chci se zeptat je lepší si koupit novější nebo starší verzi TRX http://www.trxsystem.cz/komponenty-trx-systemu/ starší je levnější na aukru za 1250kč a novější za 1950kč ale jestli mají stejné využití při cvičení tak jdu jasně po levnější variantě...
diky za odpověd |
vyuzivam oba typy..na klientech se mi osvedcila spis prvni verze, pojistny oko u novyho typu je fajn, jen si to pak lidi nehlidaji a spolihaji se, ze se jim to pripadne zasekne a nedaji si na hubu o) druha verze je rychleji prenositelna..pokud se prostor vyuziva i jinak a nechas si tam viset jen horni cast popruhu.
Nejvetsi minus II verze je delsi spodni strap na nohy (26cm u I verze a 33cm u II verze) takze pri cvicich u zaveseni za chodidla se nemuzes zaprit patou o madlo a nohy propadnou..o ( ( ( nic moc treba pri stojce...
vyjimkou je II verze army...ta ma strap 26cm o)
V.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
Zaslal: st říjen 23, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
Já jsem v poslední době zařadil do tréninku kruhy. Je to stejné jako TRX, ale díky lepším madlům zvládnete i tricepsové kliky, muscleupy a další silové cviky, kterých jde dosáhnout opravdu skvělého silového rozvoje.
Kruhy taky koupíte za 1300 oproti origo TRX za 4000 (ikdyž TRX má zase hezoučký obal, lepší úchyty na nohy a zavěšení do dveří - zase nic tak převratného a nepostradatelného to není).
Nejvíc se mi líbí, že kruhy (trx) si můžete vzít kamkoliv. Já chodím do parku, ale není problém to přibalit na dovču, chatu.
Taky je to skvělá věc pro lidi, kteří se chtějí po pauze nebo zranění vrátit do formy. Podle toho v jakém je člověk úhlu, tak se mění intenzita. Proto odcvičit na tom poctivě celé tělo při nízké intenzitě a připravit se na pořádný záhul v posilovně je super.
Mablung: To jsou fakt hrozné kecy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|