Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tezzy196

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze prej "na silu moc nejsem"
Dobra prace! Jen tak dal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je opravdu síla. Určitě běž zkusit nějaké závody, myslím že placku máš v kapse. :)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Stiflik

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřív jsem do toho byl fakt blázen, to bylo musím být nejlepší,musím prostě .. makal jsem co to šlo ..:D) ale nějak mě to postupem času přešlo ty ambice na závody, určitě jednou chcu vyzkoušet, ale nejsem konkurence schopný ..

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stiflik napsal:
Dřív jsem do toho byl fakt blázen, to bylo musím být nejlepší,musím prostě .. makal jsem co to šlo ..:D) ale nějak mě to postupem času přešlo ty ambice na závody, určitě jednou chcu vyzkoušet, ale nejsem konkurence schopný ..

Ted ti to bude znit asi nepochopitelne, ale mas pred sebou este spoustu let, jet furt na plnej plyn a 25 byt odvarenej je na prd.
Stiflik

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vás chápu ... já jsem myslel závodit třeba za rok nebo tak .. přeci jen je mi stále 15 .. a nějak jsem si uvědomil,že život není jen o dietách atd. určitě se nemůžu srovnávat s profíkama nebo tak,ale to jsou vyloženě vyvolený lidi,kteří jsou pro to bohem určený .. chtěl bych si prostě svůj život užít a netrápit se tvrdýma přípravama na závody,ale kdo ví,třeba změním zase názor:)

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámo závidím ti, že jsem nezačal už tak brzo jako ty. Jasně, že se celej život nebudeš trápit dietama a podobně, ale určitě nějakou soutěž za nějakej ten rok zkus. Máš moc dobře nakročený k tomu se umístit vysoko.
Poman

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stiflik napsal:
Jen pro doplnění sil.výkonů: dokážu na mrtvole uzvednout 170-180 kg,tlaky na šikmý 35 kg jednoručky 9-12 opak., tlaky na rovné lavičce 45 kg jednoručky,kliky na bradlech + 40 kg na opasku, veslování 100 kg (6 opak) ... hacken dřep 90kg

V 15? Trochu bych,no trochu víc, ubral plyn. Ve 20 budeš na šrot
Stiflik

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím,že to jsou normální výkony .. když mám sílu od přírody a mám dobrou techniku tak proč ne ? :) proč bych se měl " s. r. á. t. " s jednoručkama na kozy s 25 kg když to je jak nic pro mě ?:)

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo tak ono když máš sílu od přírody tak je pak jasné, že tělo se za pár let neozve, to dá přeci rozum
Poman

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stiflik napsal:
Já si myslím,že to jsou normální výkony .. když mám sílu od přírody a mám dobrou techniku tak proč ne ? :) proč bych se měl " s. r. á. t. " s jednoručkama na kozy s 25 kg když to je jak nic pro mě ?:)

Mě je to uplně jedno,dělejte si co jen chcete lidi....btw. dobrá technika neznamená že tě to nehuntuje tělo.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A hlavně je rozdíl mít dobrou techniku a myslet si, že mám dobrou techniku.
Stiflik

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No myslím si,že mám v celku slušnou techniku ... už přeci jen 2 roky cvičím .. a dávno jsem se základům naučil .. a cvičím se sparingem,tak mě vždy upozorní je daleko zkušenější cvičí 5 let .. a má úžasnou postavu ') ..

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě s váma souhlasím každý sport huntuje tělo .. fotbal,hokej = klouby,kolena,ramena ...

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si občas zacvičím s kámošem co cvičí cca 7-8 let a přitom se občas stane, že přijde s nějakou "vychytávkou" a nebo že zjistil, že tak jak to prováděl nebylo úplně ono. Tím neříkám, že má nějakou prasotechniku, ale že člověk se celý život účí. A navíc jsou lidi co cvičí x desítek let (možná trochu přeháním) a stejně mají hroznou techniku.

Ale to je OT, jsme v aktuálkách.
Stiflik

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak .. člověk se učí celý život:) tak určitě mám nedostatky v technice, to asi každej :)) ale koukni se na ostatní .. jak cvičí různí kulturisti odlišnýma technikama,způsobama atd.:)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: