|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tezzy196
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
Ze prej "na silu moc nejsem"
Dobra prace! Jen tak dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
To je opravdu síla. Určitě běž zkusit nějaké závody, myslím že placku máš v kapse. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Stiflik
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
Dřív jsem do toho byl fakt blázen, to bylo musím být nejlepší,musím prostě .. makal jsem co to šlo ..:D) ale nějak mě to postupem času přešlo ty ambice na závody, určitě jednou chcu vyzkoušet, ale nejsem konkurence schopný .. _________________ ♥
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Stiflik napsal: | | Dřív jsem do toho byl fakt blázen, to bylo musím být nejlepší,musím prostě .. makal jsem co to šlo ..:D) ale nějak mě to postupem času přešlo ty ambice na závody, určitě jednou chcu vyzkoušet, ale nejsem konkurence schopný .. |
Ted ti to bude znit asi nepochopitelne, ale mas pred sebou este spoustu let, jet furt na plnej plyn a 25 byt odvarenej je na prd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stiflik
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
Já vás chápu ... já jsem myslel závodit třeba za rok nebo tak .. přeci jen je mi stále 15 .. a nějak jsem si uvědomil,že život není jen o dietách atd. určitě se nemůžu srovnávat s profíkama nebo tak,ale to jsou vyloženě vyvolený lidi,kteří jsou pro to bohem určený .. chtěl bych si prostě svůj život užít a netrápit se tvrdýma přípravama na závody,ale kdo ví,třeba změním zase názor:) _________________ ♥
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
Kámo závidím ti, že jsem nezačal už tak brzo jako ty. Jasně, že se celej život nebudeš trápit dietama a podobně, ale určitě nějakou soutěž za nějakej ten rok zkus. Máš moc dobře nakročený k tomu se umístit vysoko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Stiflik napsal: | | Jen pro doplnění sil.výkonů: dokážu na mrtvole uzvednout 170-180 kg,tlaky na šikmý 35 kg jednoručky 9-12 opak., tlaky na rovné lavičce 45 kg jednoručky,kliky na bradlech + 40 kg na opasku, veslování 100 kg (6 opak) ... hacken dřep 90kg |
V 15? Trochu bych,no trochu víc, ubral plyn. Ve 20 budeš na šrot _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Stiflik
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím,že to jsou normální výkony .. když mám sílu od přírody a mám dobrou techniku tak proč ne ? :) proč bych se měl " s. r. á. t. " s jednoručkama na kozy s 25 kg když to je jak nic pro mě ?:) _________________ ♥
|
|
| nahoru |
|
 |
since
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
jo tak ono když máš sílu od přírody tak je pak jasné, že tělo se za pár let neozve, to dá přeci rozum
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Stiflik napsal: | | Já si myslím,že to jsou normální výkony .. když mám sílu od přírody a mám dobrou techniku tak proč ne ? :) proč bych se měl " s. r. á. t. " s jednoručkama na kozy s 25 kg když to je jak nic pro mě ?:) |
Mě je to uplně jedno,dělejte si co jen chcete lidi....btw. dobrá technika neznamená že tě to nehuntuje tělo. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
A hlavně je rozdíl mít dobrou techniku a myslet si, že mám dobrou techniku. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stiflik
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
No myslím si,že mám v celku slušnou techniku ... už přeci jen 2 roky cvičím .. a dávno jsem se základům naučil .. a cvičím se sparingem,tak mě vždy upozorní je daleko zkušenější cvičí 5 let .. a má úžasnou postavu ') .. _________________ ♥
|
|
| nahoru |
|
 |
Stiflik
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 10:01 pm Předmět: |
|
|
Určitě s váma souhlasím každý sport huntuje tělo .. fotbal,hokej = klouby,kolena,ramena ... _________________ ♥
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 10:03 pm Předmět: |
|
|
Já si občas zacvičím s kámošem co cvičí cca 7-8 let a přitom se občas stane, že přijde s nějakou "vychytávkou" a nebo že zjistil, že tak jak to prováděl nebylo úplně ono. Tím neříkám, že má nějakou prasotechniku, ale že člověk se celý život účí. A navíc jsou lidi co cvičí x desítek let (možná trochu přeháním) a stejně mají hroznou techniku.
Ale to je OT, jsme v aktuálkách. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stiflik
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak .. člověk se učí celý život:) tak určitě mám nedostatky v technice, to asi každej :)) ale koukni se na ostatní .. jak cvičí různí kulturisti odlišnýma technikama,způsobama atd.:) _________________ ♥
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|