tady mám své video ... je tam chyba jak se tam píše 132 kg na bench je tam 136 kg ') což je má i maximálka:)
na svuj vek mas silu u muskulaturu nadrpumernou, ale zajimalo by me (hnidopissky) kolik by jsi dal na ten bench, aniz by tam sparing mel ty ruce
Asi tak,protože očividně pomáhal slušně už při té rádoby 112 kg Jinak tyhle kotouče jsou Top sporty a dělají je u nás ve slévárně a jak píše guruhonza,odchylka směrem dolů je šílená.Jdi do posky kde je olymp činka a zkus to bez dopomoci,pak tomu říkej maxko
Síla tam je na ten věk úžasná. I kdyby z těch 136 bylo na normálních kotoučích bez dopomoci 1x100 (což asi tak nějak bude), tak je to pořád super výkon a svalový rozvoj tomu taky odpovídá.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Ty černý kotouče mají 9,8 kg ... zaokrouhlenou na 10 kg,ale jestli vás to moc žere ... takže tam je: 10 kotoučů po 10 kg .. + 2 kotouče po 12 kg + 12 kg tyč .. jináč ostatním děkuju moc za pochvaly a poznatky:)
Ty černý kotouče mají 9,8 kg ... zaokrouhlenou na 10 kg,ale jestli vás to moc žere ... takže tam je: 10 kotoučů po 10 kg .. + 2 kotouče po 12 kg + 12 kg tyč .. jináč ostatním děkuju moc za pochvaly a poznatky:)
neboj nezere, zralo by nas to v osobacich, ale tady jde jenom o to, jak to vypada
a to splnujes na jednicku
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Uprime bez tech rukou na cince bys nevypotil ani 120 .. tim chci jen rict ze na svuj vek vypadas extra dobre :) ale maxko na ktere mi nekdo saha bych si nikdy neuznal !
tady mám své video ... je tam chyba jak se tam píše 132 kg na bench je tam 136 kg ') což je má i maximálka:)
Mě tam hlavně dostalo slovíčko "warmup" se 112 a touhle formou. Člověk si pak říká, jestli je vůbec znám význam toho slova . Ale na 15 let asi dobrý, nedokážu to posoudit.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru