Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Stiflik

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tady mám své video ... je tam chyba jak se tam píše 132 kg na bench je tam 136 kg ') což je má i maximálka:)

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stiflik napsal:
tady mám své video ... je tam chyba jak se tam píše 132 kg na bench je tam 136 kg ') což je má i maximálka:)

na svuj vek mas silu u muskulaturu nadrpumernou, ale zajimalo by me (hnidopissky) kolik by jsi dal na ten bench, aniz by tam sparing mel ty ruce
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Převažte si ty kotouče ;) Taky jsme je měli ve škole a měly 8,5kg - 9,1kg (nejvíc).
Bara

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Stiflik napsal:

na svuj vek mas silu u muskulaturu nadrpumernou, ale zajimalo by me (hnidopissky) kolik by jsi dal na ten bench, aniz by tam sparing mel ty ruce

Asi tak,protože očividně pomáhal slušně už při té rádoby 112 kg Jinak tyhle kotouče jsou Top sporty a dělají je u nás ve slévárně a jak píše guruhonza,odchylka směrem dolů je šílená.Jdi do posky kde je olymp činka a zkus to bez dopomoci,pak tomu říkej maxko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zas mu ale neubirejme, silu má. Velkou (vzhledem k věku,..)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Síla tam je na ten věk úžasná. I kdyby z těch 136 bylo na normálních kotoučích bez dopomoci 1x100 (což asi tak nějak bude), tak je to pořád super výkon a svalový rozvoj tomu taky odpovídá.

Derek Poundstone
Humanic145

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neuvěřitelný... Já v 15ti benchoval 1x50kg a než jsem se dostal na 100+ tak to asi 3roky trvalo :). Každopádně perfektní forma, abych nebyl OT
Stiflik

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty černý kotouče mají 9,8 kg ... zaokrouhlenou na 10 kg,ale jestli vás to moc žere ... takže tam je: 10 kotoučů po 10 kg .. + 2 kotouče po 12 kg + 12 kg tyč .. jináč ostatním děkuju moc za pochvaly a poznatky:)

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stiflik napsal:
Ty černý kotouče mají 9,8 kg ... zaokrouhlenou na 10 kg,ale jestli vás to moc žere ... takže tam je: 10 kotoučů po 10 kg .. + 2 kotouče po 12 kg + 12 kg tyč .. jináč ostatním děkuju moc za pochvaly a poznatky:)

neboj nezere, zralo by nas to v osobacich, ale tady jde jenom o to, jak to vypada
a to splnujes na jednicku
Stiflik

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

děkuju :) vypadám pořád blbě

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stiflik napsal:
děkuju :) vypadám pořád blbě

tak tam necpi xicht, telo tak zle neni
Stiflik

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tělo na tom je právě zle :D

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se nějak mi to nejde vložit

Naposledy upravil Filip Vaško dne po březen 25, 2013 9:34 pm, celkově upraveno 2 krát
DeathFish

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uprime bez tech rukou na cince bys nevypotil ani 120 .. tim chci jen rict ze na svuj vek vypadas extra dobre :) ale maxko na ktere mi nekdo saha bych si nikdy neuznal !
madball

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stiflik napsal:

Mě tam hlavně dostalo slovíčko "warmup" se 112 a touhle formou. Člověk si pak říká, jestli je vůbec znám význam toho slova . Ale na 15 let asi dobrý, nedokážu to posoudit.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: