| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Buffalo
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 6:08 pm Předmět: nahrazení předkopavani/zakopavani v 3+1 |
|
|
Zdravím,
jedu si podle Freimenovo knížky a příští týden mně čeká "Pokročilý kulturistický objemový trenink 3+1"
v posilovně nemáme stroj na předkopávání a zakopávání. Předtím jsem to nahrazoval Lunges, Sissy Squat, Rumunskou mrtvolou, ale ted tyhle cviky mám normálně cvičit..tak ...čím bych mohl nahradit předkopavaní a zakopávání? (posouvání kotouče po zemi místo zákopávání atd nejde na té podlaze co tu máme)
________
mimo topic ...
zkoušel jsem všechny jideláky co jsou tam popsané...ten "ekonomický" se mi nezdál moc ekonomický, tak jsem si to upravil trošku + žiju v zahraničí a trošku jsou tu jiné potraviny ...například tvaroh se tu nepoužívá, a tak tu není k sehnání
kuchyň máme jednu na celou kolej takže se tu tlačí desítky lidí...vařím si 2x týdně do krabiček
183cm, 87 kg, ektomorf (extra extra rychlý metabolismus)
myfitnesspal.com/food/diary/Sorrowkek?date=2013-03-14
můžete mi do něj rejpnout, co je tam špatně?
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Buffalo
|
Zaslal: po březen 25, 2013 8:40 am Předmět: Re: nahrazení předkopavani/zakopavani v 3+1 |
|
|
fnuk, tak asi nic ....
napsat tu že mám 50 kg, jedu split prsa/biceps 6x týdně, chci jet korte 4x týdně, a co mám pít abych byl za měsíc Arnold...tak to by tu byla miliarda komentů, chytrostí a internetových poradenských kapacit předhánějících, kdo mně lépe urazí a znemožní
|
|
| nahoru |
|
 |
wojceek

|
|
| nahoru |
|
 |
Buffalo
|
Zaslal: po březen 25, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
| wojceek napsal: | Např: Výpady vpřed s jednoručkami |
no nevím, předtím sem nahrazoval předkopávání - Výpady/Lunge s jednoručkama ... teď tam jsou v pondělí nohy ...a je tam předkopávání i výpady s velkou činkou. 2x zasebou prakticky stejnou věc se mi dávat nechce :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: po březen 25, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
Já bych tam ty výpady v chůzi s jednoručkami klidně dal ale je to na tobě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po březen 25, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
Zakopávání ve stoji na spodní kladce
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po březen 25, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
Neni problem zakopavani s jednoruckou, sumo drepy s jednoruckou pred telem, a treba step up to reverse lunge, bulgarian squat s jednou nohou na lavce, straight leg deadlift, split squat ez bar- z toho jsem mel kvadraky napumpene jak hrom, stiff leg deadlift.
Nebo urcite se daji vymyslet na dodelani nejake plyometricke cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arantir
|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:24 am Předmět: |
|
|
|
|