Tak Remy je na tom tak ako Ignashov, akurat kus lepsie. Peniaze mu to da, ale proti aktualnym top k-1 fighterom nema vela sanci. Predsa je len rozdiel Manhoef a Spong. Sak ja som uz pisal, ze ak sa Spong dostane do HW tak poriadne zamuti vodu.
A co sa tyka TUF. Tak ja som videl len zapasy zaciatocne myslim a ti borci by si poradili s americkymi (nepocitam teraz tych favoritov) ako nic.
SxB zadny prekvapeni a peknej vykon ze strany viteze pokud se povede Glory casem dat dohromady vsechny top fajtery a tim jeste pozvednout kvalitu turnaju, tak by se mi vic libilo, kdyby Spong zustal u stand-upu a dockali sme se zase K-1 na urovni jako kdysi v minulosti.. kdyz ne, tak smer mma
Tak Spong siel vyborne, Remi si takmer ani neskrtol....nie je o com.
Andrei Arlovski zasa bieda, mal som rad jeho styl, ale teraz by mal uz zit asi len z reklam
Ono predtým vyhral 5 zápasov v rade, z toho bol nejden pený knockout, na špičku to nie je, ale stále je to určite top 15-20 hw bezpochyby, aj teraz slušný zápas, však mal aj zlomenú sánku a povibíjané zuby a vydržal tri kolá.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
K-1 jako takova je mrtva, takze tam uz podle me neni zadna nadeje.. pod GG je naprosta vetsina kvalitnich bojovniku, takze se mi to jevi jako jediny mozny vychodisko, delat turnaje ve stylu bejvaly K-1, ale pod GG, bohuzel..
K-1 jako takova je mrtva, takze tam uz podle me neni zadna nadeje.. pod GG je naprosta vetsina kvalitnich bojovniku, takze se mi to jevi jako jediny mozny vychodisko, delat turnaje ve stylu bejvaly K-1, ale pod GG, bohuzel..
Neviem ci si zaregistroval ale K-1 ma noveho vlastnika, ktory sa to snazi rozbehnut, akurat nenazrana GG to brzdi, tym ze sa chova ako UFC ze nepusta svojich bojovat aj do inych organizacii.
Neviem ci si zaregistroval ale K-1 ma noveho vlastnika, ktory sa to snazi rozbehnut, akurat nenazrana GG to brzdi, tym ze sa chova ako UFC ze nepusta svojich bojovat aj do inych organizacii.
a videl jsi jaka fraska ten posledni K-1 turnaj byl ? Novej vlastnik s tim evidentne nic neudela.
Ja jsem pro zanik te nove K-1 a at vsichni dobri fighteri jdou pod GG. To je podle me jedina sance jak mit opet top stand up turnaje...
To sa tu uz riesilo. Jedina fraska bol prvy zapas Cro-copa. Zvysok sled nahod, ze sa zranili favoriti. Ale to tu byvalo vzdy vsade, ze si domaceho rozhodcovia podrzali. A ked uz hovorime co je fraska tak i tunraj GG na Silvestra bola kvalitna fraska.
Hm teraz som si vsimol ze Gustafson dakosik nefiguruje v main evente nadchadzajuceho eventu. Tssssss pfffffffffff. Po tej prestavke som sa nato dost tesil
podľa očakávania, ja stále verím, že by podobný osud postretol aj Hondu , inak priateľka Pata Berryho Rose Namajunas krásny flying armbar.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
podľa očakávania, ja stále verím, že by podobný osud postretol aj Hondu , inak priateľka Pata Berryho Rose Namajunas krásny flying armbar.
Já si nemyslim, že by to bylo to samý. Ronda umí narozdíl od tý Muxlow dostat i chlapy na zem (olympijská medalistka z juda) a nandat jim armbar. Její skill level je naprosto jinde. U Cyborga se nějak nedokážu přenést přes to drsný podvádění, díky kterýmu jí prostě nemůžu fandit, i když její zápasy vypadají přesvědčivě. (Bohužel v hlavě mi tenhle zápas - Cyborg vs Muxlow - přišel jako muž vs žena, tzn unfair)
Taktiez Cyborg neberem ako zenu a ani sportovkynu, kvoli tym steroidom. Ani vyzor ani hlas zensky. Obluda. Ze vraj ma 27. Vypada na 50. Taktiez ten bullshit, ze Cyborg nedokaze schudnut 4 kila si mozu nechat... Jedine co chceli dosiahnut je aby mala vyhodu ak by sa ten zapas uskutocnil.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru