PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Bara

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Hm tak dík za názory na Allmax proteiny se.u ...asi vyzkouším Hydro ale ještě nwm jestli Extrifit,FA nebo Smartlabs..

Asi bude jedno který,protože to bude podobné,ale já zkusil Extrifit,protože byl cenově nejvýhodnější.Hydro je jinak dost drahé.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
patrikdundych napsal:
Hm tak dík za názory na Allmax proteiny se.u ...asi vyzkouším Hydro ale ještě nwm jestli Extrifit,FA nebo Smartlabs..

Asi bude jedno který,protože to bude podobné,ale já zkusil Extrifit,protože byl cenově nejvýhodnější.Hydro je jinak dost drahé.

Co jsme koukal tak nejlíp vychází asi to FA tak to zkusim,už jsme od nich pár věcí měl a přijde mi to jako solidní firma.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S FA hydrem jsem byl spokojený (čoko).
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
S FA hydrem jsem byl spokojený (čoko).

Já bych chtěl právě zkusit něco jinýho než čokolády a vanilky těhle příchutí jsme už přepitej
Bara

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Bara napsal:
patrikdundych napsal:

Co jsme koukal tak nejlíp vychází asi to FA tak to zkusim,už jsme od nich pár věcí měl a přijde mi to jako solidní firma.

Já od nich nikdy nic neměl,ale asi to nebude špatný.Smartlabs má tu cenu vyšší a Extrifit byl dobrej nedávno v akci.FA nevím kolik stojí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Furchner

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes sem koupil Scitec Nutriton ( červený ) chuť čokoláda s kokosem. Chutná parádně
david.lee.hat

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
patrikdundych napsal:
Bara napsal:
patrikdundych napsal:

Já od nich nikdy nic neměl,ale asi to nebude špatný.Smartlabs má tu cenu vyšší a Extrifit byl dobrej nedávno v akci.FA nevím kolik stojí.

Já už jedu měsíc jen na FA jsem MAX. spokojen Cena je solidní.
orome

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gaspari MyoFusion Elite Protein- coko, asi ta naj co som pil, az pudingova konzistencia
mlevora

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davam pred spanim pul tvarohu + pul nebo celou odmerku Long 80. Mam takovy dotaz, neni skoda ten Long michat s tvarohem? Neznehodni se ten Long nebo je to sumak?
cored

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 8:07 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Myslím,že k misc.caseinu nemusíš rvát vápenatý
mlevora

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 8:13 pm    Předmět: Re: s Odpovědět s citátem

cored napsal:
Myslím,že k misc.caseinu nemusíš rvát vápenatý

Vim ze dycky bude lepsi dat samotnej a vic proteinu, ale preci jenom riznout to tvarohem je financni uspora. Akorat me zajimalo, jestli to neni jak rikam znehodnocujici.
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlevora napsal:
Davam pred spanim pul tvarohu + pul nebo celou odmerku Long 80. Mam takovy dotaz, neni skoda ten Long michat s tvarohem? Neznehodni se ten Long nebo je to sumak?

Zbytecne komplikovany, klidne davej jeden den celej tvaroh, a dalsi den celou odmerku protaku, na stridacku. Ja osobne tvaroh zrusil a beru miceralni casein, cenove je to na stejno.
cored

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 8:44 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Když už je tu ten topic o proteinoch chtěl bych se na něco zeptat.Sacharidu mám za den dost,jenže s bílkovinama mám problém snažím se co nejvíc příjmat z normal stravy jenže někdy spíše často mi to nevicházi bylo by vhodné zařadit nějaký levnější protein abych měl přiměřený příjem bílkovin?Nebo nevadí když často mám sotva 200g masa za den.
mlevora

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
mlevora napsal:

Zbytecne komplikovany, klidne davej jeden den celej tvaroh, a dalsi den celou odmerku protaku, na stridacku. Ja osobne tvaroh zrusil a beru miceralni casein, cenove je to na stejno.

Jo diky za radu.

Cenove na stejno? Vanicku tvarohu ktera ma 30g bilkovin kupuju za 11kc, abys mel 30g bilkovin z miceralni caseinu davku musis dat cca 40g a na kolik ta davka asi tak vyjde 20-25kc? Akorat treba toho mic. caseinu, aby splnil stejnej ucel je mozny dat mene.
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 8:47 pm    Předmět: Re: s Odpovědět s citátem

cored napsal:
Když už je tu ten topic o proteinoch chtěl bych se na něco zeptat.Sacharidu mám za den dost,jenže s bílkovinama mám problém snažím se co nejvíc příjmat z normal stravy jenže někdy spíše často mi to nevicházi bylo by vhodné zařadit nějaký levnější protein abych měl přiměřený příjem bílkovin?Nebo nevadí když často mám sotva 200g masa za den.

Hehe, 200g masa ja mam tak tejdne. Prece neprijmas bilkoviny jen z masa, vajicka, tvaroh, syr, vlocky atd...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: