|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bara

|
Zaslal: so březen 23, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Hm tak dík za názory na Allmax proteiny se.u ...asi vyzkouším Hydro ale ještě nwm jestli Extrifit,FA nebo Smartlabs.. |
Asi bude jedno který,protože to bude podobné,ale já zkusil Extrifit,protože byl cenově nejvýhodnější.Hydro je jinak dost drahé.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so březen 23, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | patrikdundych napsal: | Hm tak dík za názory na Allmax proteiny se.u ...asi vyzkouším Hydro ale ještě nwm jestli Extrifit,FA nebo Smartlabs.. |
Asi bude jedno který,protože to bude podobné,ale já zkusil Extrifit,protože byl cenově nejvýhodnější.Hydro je jinak dost drahé. |
Co jsme koukal tak nejlíp vychází asi to FA tak to zkusim,už jsme od nich pár věcí měl a přijde mi to jako solidní firma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 23, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
S FA hydrem jsem byl spokojený (čoko). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so březen 23, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | S FA hydrem jsem byl spokojený (čoko). |
Já bych chtěl právě zkusit něco jinýho než čokolády a vanilky těhle příchutí jsme už přepitej
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so březen 23, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Bara napsal: | | patrikdundych napsal: | Hm tak dík za názory na Allmax proteiny se.u ...asi vyzkouším Hydro ale ještě nwm jestli Extrifit,FA nebo Smartlabs.. |
Asi bude jedno který,protože to bude podobné,ale já zkusil Extrifit,protože byl cenově nejvýhodnější.Hydro je jinak dost drahé. |
Co jsme koukal tak nejlíp vychází asi to FA tak to zkusim,už jsme od nich pár věcí měl a přijde mi to jako solidní firma. |
Já od nich nikdy nic neměl,ale asi to nebude špatný.Smartlabs má tu cenu vyšší a Extrifit byl dobrej nedávno v akci.FA nevím kolik stojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Furchner
|
|
| nahoru |
|
 |
david.lee.hat

|
Zaslal: po březen 25, 2013 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | patrikdundych napsal: | | Bara napsal: | | patrikdundych napsal: | Hm tak dík za názory na Allmax proteiny se.u ...asi vyzkouším Hydro ale ještě nwm jestli Extrifit,FA nebo Smartlabs.. |
Co jsme koukal tak nejlíp vychází asi to FA tak to zkusim,už jsme od nich pár věcí měl a přijde mi to jako solidní firma. |
Já od nich nikdy nic neměl,ale asi to nebude špatný.Smartlabs má tu cenu vyšší a Extrifit byl dobrej nedávno v akci.FA nevím kolik stojí. |
Já už jedu měsíc jen na FA jsem MAX. spokojen Cena je solidní.
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: út březen 26, 2013 3:14 pm Předmět: |
|
|
Gaspari MyoFusion Elite Protein- coko, asi ta naj co som pil, az pudingova konzistencia
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: út březen 26, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
Davam pred spanim pul tvarohu + pul nebo celou odmerku Long 80. Mam takovy dotaz, neni skoda ten Long michat s tvarohem? Neznehodni se ten Long nebo je to sumak?
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: út březen 26, 2013 8:13 pm Předmět: Re: s |
|
|
| cored napsal: | Myslím,že k misc.caseinu nemusíš rvát vápenatý |
Vim ze dycky bude lepsi dat samotnej a vic proteinu, ale preci jenom riznout to tvarohem je financni uspora. Akorat me zajimalo, jestli to neni jak rikam znehodnocujici.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 26, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
| mlevora napsal: | | Davam pred spanim pul tvarohu + pul nebo celou odmerku Long 80. Mam takovy dotaz, neni skoda ten Long michat s tvarohem? Neznehodni se ten Long nebo je to sumak? |
Zbytecne komplikovany, klidne davej jeden den celej tvaroh, a dalsi den celou odmerku protaku, na stridacku. Ja osobne tvaroh zrusil a beru miceralni casein, cenove je to na stejno.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út březen 26, 2013 8:44 pm Předmět: s |
|
|
Když už je tu ten topic o proteinoch chtěl bych se na něco zeptat.Sacharidu mám za den dost,jenže s bílkovinama mám problém  snažím se co nejvíc příjmat z normal stravy jenže někdy spíše často mi to nevicházi bylo by vhodné zařadit nějaký levnější protein abych měl přiměřený příjem bílkovin?Nebo nevadí když často mám sotva 200g masa za den.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: út březen 26, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | mlevora napsal: | | Davam pred spanim pul tvarohu + pul nebo celou odmerku Long 80. Mam takovy dotaz, neni skoda ten Long michat s tvarohem? Neznehodni se ten Long nebo je to sumak? |
Zbytecne komplikovany, klidne davej jeden den celej tvaroh, a dalsi den celou odmerku protaku, na stridacku. Ja osobne tvaroh zrusil a beru miceralni casein, cenove je to na stejno. |
Jo diky za radu.
Cenove na stejno? Vanicku tvarohu ktera ma 30g bilkovin kupuju za 11kc, abys mel 30g bilkovin z miceralni caseinu davku musis dat cca 40g a na kolik ta davka asi tak vyjde 20-25kc? Akorat treba toho mic. caseinu, aby splnil stejnej ucel je mozny dat mene.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 26, 2013 8:47 pm Předmět: Re: s |
|
|
| cored napsal: | Když už je tu ten topic o proteinoch chtěl bych se na něco zeptat.Sacharidu mám za den dost,jenže s bílkovinama mám problém snažím se co nejvíc příjmat z normal stravy jenže někdy spíše často mi to nevicházi bylo by vhodné zařadit nějaký levnější protein abych měl přiměřený příjem bílkovin?Nebo nevadí když často mám sotva 200g masa za den. |
Hehe, 200g masa ja mam tak tejdne. Prece neprijmas bilkoviny jen z masa, vajicka, tvaroh, syr, vlocky atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|