| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dovidos
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 10:26 am Předmět: Kreatin- silové zlepšení |
|
|
Zajímalo by mne, o kolik kg jste se zlepšily při nasazení Kreatinu.Dejme tomu na bench,dřep atd.Dělám si takovou malou osobní anketku.Budu rád,když se vás vyjádří co nejvíc  Dík!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
prime
|
Zaslal: so březen 23, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
Ahoj, před měsícem jsem nasazoval kreatin poprvé. Cvičím rok a užívání kreatinu u mě bylo znatelný.
- před kreatinem / po
92kg bench x 4 opakovani / 100kg x 3
MT 100kg x 3 / 105 x 6
Přítahy 30 x vlastní váha / 35x vlastní váha + sem zvládl 10x s 15 kg zátěží
samozřejmě i biceps triceps šel nahoru ale vypsal jsem jen to co mě utvrdilo vtom že kreatin u mě funguje . Celkově se mi zlepšila postava, byl jsem víc napumpovanej po tréninku, pribral jsem cca 6 kg ale po odvodění mi to spadlo o 3 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: so březen 23, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 23, 2013 10:18 am Předmět: |
|
|
cca 10% za 6 tydnu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
To je celkem obr zlepšení!Bylo to po nějaký stagnaci nebo jen o něco víc než normálně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
| dovidos napsal: | | To je celkem obr zlepšení!Bylo to po nějaký stagnaci nebo jen o něco víc než normálně? |
ne, po cviceni se sparingem a duslednem uzivani HPM u treningu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
Taky bych potřeboval spolehlivýho sparinga jak sůl!Jedu totiž singly na dřep sám a to je dost loterie bez klece,vzhledem k tomu,že dřepuju kolem 180kg  Ještě jednou dík za reakci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: st březen 27, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | Celkově se mi zlepšila postava, byl jsem víc napumpovanej po tréninku, pribral jsem cca 6 kg ale po odvodění mi to spadlo o 3 kg. |
Má to cenu vůbec brát ten kreatin?
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: st březen 27, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
Pokud na tebe funguje tak urcite. Necekej ale narust 5 kil cisty svaloviny za mesic uzivani :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 27, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
pokud naberes 3 kila svalu, tak je to podle me uspech jak prase
ale kreatin je urceny primarne n a regeneraci svalu a z toho plynouci silovy pokrok, ne svalovy! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: st březen 27, 2013 1:11 pm Předmět: |
|
|
No jde o to jestli to stojí za to do sebe cpát nějaký kreatin,když je pak člověk akorát nafouklý-zavodněný a přijde o vše jakmile si dá pauzu s cvičením ( že prej kluci říkali  )
A je to dobrá věc do začátku? Navíc co se týče regenerace doporučujou BCAA a né kreatin v průběhu tréninku ...tak jak to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 27, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|