Hanis, nějaké to cvičení/warrior dieta

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hanis, nějaké to cvičení/warrior dieta  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Hanis, nějaké to cvičení/warrior dieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hanis

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 8:55 am    Předmět: Hanis, nějaké to cvičení/warrior dieta Odpovědět s citátem

Zdravím všechny. Něco málo o mě.
Poprvé jsem byl v posilce cca v 17ti letech, tam jsem dělal klasické chyby, ale chtěl jsem hlavně přibrat na váze a zlepšit se silově. Na výšku 185cm jsem vážil nějakých 65kg a měl jsem problém udělat i jeden klik. Cvičil jsem v kuse cca 2 roky, kdy jsem přibral na nějakých 90kg. Hodně z toho byly tuky. Potom už jsem to docela flákal, cvičil jsem podle chuti a nepravidelně. Poslední 3 roky jsem nedělal skoro nic, jenom seděl v práci a přibíral. Když jsem viděl, že čísla na váze jsou už 3-místná, bylo mi ze mě špatně Do toho bolesti zad z večného sezení u PC, vyšší krevní tlak, špatné krevní testy a celkově špatné kondice. Takže po dlouhé pauze následoval návrat do posilky od nového roku, první měsíc jsem si oťukával techniku civků, cvičil fullbody 3x týdně a celkově si zvykal na cvičení. Změnil jsem zásadně stravu, žádné sladkosti, sladké limonády. Start nebyl úplně ideální, nějaké 2 týdny jsem byl nemocný, takže fitko vynecháno. Vzhledem k moji práci, kdy nemám jistotu, že budu mít čas na jídlo, jsem se rozhodl zkusit metodu řízeného hladovění, tzv. warrior dietu. Tenhle rozpis je pro mě ideální, celý den nemusím řešit pravidelnou stravu, chystat si jídlo den dopředu, všude s sebou tahat misky s jídlem a hlídat si hodinky. Takhle jím večer mezi 17-21hod, přes den piju kafe a zelený čaj a když mám hlad, tak si dám oříšky, ovoce nebo zeleninu.
Mým cílem je zhubnout z počáteční váhy 101kg prozatím na 90kg a pak se uvidí, jak mi to půjde. Warrior dietu držím od minulého týdne, prozatím jsem na cca 97kg. Nebudu se hnát za co největšíma zvedanýma váhama v posilovně. Ani nechci vypadat jako kulturista, chci mít klasickou sportovní postavu a mít dobrou fyzičku a výdrž. Pro začátek to myslím stačí, trénink a další věci rozepíšu během dne.
Uvítám každý komentář, případně i radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hanis

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jsem zapomněl 25let/186cm/97kg.

Co se týče stravování, tak to vypadá následovně.
Vstávám v 5:45 - kafe, mutlivitamín, rybí tuk, trávicí enzymy, antioxidanty
cca 11:00 - si dám hrst ořechů/kiwi/grep/zelenina
cca 14:00 - si dám hrst ořechů/kiwi/grep/zelenina
cca 15:30-16:30 trénink
cca 30minut po tréninku si dám proteinový koktejl
cca 17:30 začíná overeating fáze
zeleninový salát, kvalitní maso (losos, hovězí steaky atd.) k tomu příloha (rýže, brambory, těstoviny), následuje kafe, mutlivitamín, rybí tuk, trávicí enzymy, antioxidanty. Pak si dám proteinovou tyčinku z DM s příchutí cookies Další jídlo podle toho jak se cítím třeba zeleninový salát s vajíčkem nebo jenom sacharidy (tak nějak si to tělo říká, co potřebuje). Zakončím to něčím na noc, mám ještě zbytek miccelárního kaseinu.
Během dne vypiju dost čisté vody nebo zeleného čaje.

Jinak nějaké zkušenosti po prvním týdnu warrior diety. První 3 dny mi nebylo zrovna nejlépe, bolela mě hlava a celkově to nebylo nejlepší, tělo chtělo svojí pravidelnou dávku cukru Čtvrtý den už byl mnohem lepší a teď mi je přes den skvěle. Přes den nejsem unavený, mnohem lépe se v práci soustředím, zlepšilo se mi trávení. Snad to tak půjde dál Ušetřené peníze, které jsem projedl za obědy v místní hospodě můžu investovat do kvalitního masa na večer. Sehnal jsem si zdroj bio hovězího od soukromého chovatele, zrovna dneska jdu pro várku cca 3kg vysokého roštěnce 3 týdny odvěšeného na Rib Eye steaky Sem tam tady plácnu i nějakou fotku jídla, jestli se mi podaří dobře uvařit
Hanis

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě bych napsal něco málo k tréninku. První 2 měsíce jsem jezdil fullbody 3x týdne, jen dřepy, mrtvolu a bench. Od března jedu rozdělení na vršek a spodek. V pondělí jedu hrudník a záda, ve středu nohy a ramena, v pátek hrudník a záda. Ruce cvičím 2 do týdne po tréninku, 1 série na biceps, 1 série na triceps. Břicho cvičím 3x-4x týdně doma. Jak jsem psal dříve, mým cílem nejsou objemy ani dokonalé tvary každé jednotlivé partie. Jinak maxka mám následující : Bench 85kg, dřep 110kg a mrtvola 140kg. Dneska jdu do posilky, tak si to tu večer rozepíšu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nikdy jsem nepochopil proc se nekdo muze takhle tyrat, kdyz je na svete tolik doobreho jidla

nemas tam ponekud malo bilkovin?

o treningu jsi moc nenapsal tak nevim
rekl bych ze bez problemu sundas vahu, ale kolik z toho bude tuk a kolik svali je otazka
mel ses zmerit na zacatku a pak az dosahnes svoji idealni vahy
Hanis

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týče jídla, tak se netýrám vůbec. Přes den nemám potřebu jíst, večer si dám pořádně do nosu. Nejím kuřecí na vodě a suchou rýži. Dávám si kvalitní hovězí steaky s pečenýma bramborama, lososa s ruznýma omáčkama a další různé ryby, vepřové maso, zeleninové saláty atd. Rozhodně je to lepší než sacharidové vlny a podobné diety. Jídlo si užívám, baví mě připravovat si čerstvé jídlo. Každý den zkouším jiné varianty vaření.
Trénink rozepíšu dneska večer, až budu mít odcvičeno
Právě že ve WD není nutné dodržovat striktně velké množství bílkovin, sacharidů a tuků. Zkus si přečíst sérii článku co je tady na ronnie.
Na Inbody jsem objednaný na příští týden, dříve tam nebylo volno, takže nějaké srovnání mít budu.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ten jídelák je dobrý, možná ty 2ks ovoce je na dopo moc (= hodně fruktuzy - hodně rychlých cukrů), 1ks bych dal do overeating.
A ještě poznámka, sacharidy se snaž dát až na poslední chod v overeating, jako "dodělávku". Zezačátku nějaká bílkoviny tuky, třeba v podobě salátů, vajec, masa a pokud budeš mít hlad, dodělat to sacharidama úplně na závěr.

Měj se, WD je super a každodenní těšení se na večerní přežíračku je prostě úžasný .
Hanis

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky To ovoce dopoledne už dneska omezím a dám ho teda radši večer. Ohledně těch sacharidů, můžou tam být třeba jen vločky na závěr? U hlavního jídla teda omezím sacharidy na minimum, dám spíše více zeleniny a pokud bude hlad, tak si dám na závěr samostatně sacharidy Díky za rady.
Hanis

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 25.3 2013

Hrudník+záda

Tlaky na rovné lavici s JČ
5x5x24kg
Rozpažky na rovné lavici
4x10x11kg
Bench hlavou nahoru
4x10x45kg

Kladka za hlavu
4x10x35kg (stanoviště na MT bylo obsazeno)
Mrtvý tah
6x10x60kg

+biceps a triceps

Na záda jsem chtěl jet jenom mrtvolu, ale bylo obsazeno, tak jsem se protáhl s kladkou. U mrtvoly nízká váha a minimální pauzy cca 20s. Nikdy jsem více opáček na základní cviky nejezdil, takže mám co dělat, abych to udýchal

Overeating fáze
zeleninový salát (rajčata+ledový salát)
2 steaky z tuňáka s citronovou omáčkou cca 300g
kafe, mutlivitamín, rybí tuk, trávicí enzymy, antioxidanty
proteinová tyčinka z DM drogerie (cookies)
ještě si dám buď domácí klobásu se zeleninou (cca 95% masa) nebo si udělám lívance z ovesných vloček s tvarohem
jinak tu mám misku s mandlema, takže když projdu kolem, tak si zobnu
na večer dám ještě proteinový shake
Hanis

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní večeře
lipak

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanis napsal:
Díky To ovoce dopoledne už dneska omezím a dám ho teda radši večer. Ohledně těch sacharidů, můžou tam být třeba jen vločky na závěr? U hlavního jídla teda omezím sacharidy na minimum, dám spíše více zeleniny a pokud bude hlad, tak si dám na závěr samostatně sacharidy Díky za rady.

Taky není od věci ty sacharidy trochu cyklovat. Já to třeba dělám tak, že první je zeleninový salát, pak následuje maso a přílohu dávám nakonec. Ve dnech tréninku se snažím do sebe dostat těch sacharidů co nejvíc. Ve dnech, kdy trénink nemám se naopak snažím sacharidy eliminovat a pokud mám po mase ještě stále hlad, dám si ještě vajíčka, cottage, tvaroh atd + nějakou tu zeleninu.
Ori dokonce doporučuje cyklovat i bílkoviny - tj jeden den více bílkovin, málo sacharidů, druhý den naopak (případně střídat po dvou dnech), ale přiznávám, že bílkoviny jedu pořád na max :)
Hanis

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 27.3 2013

Nohy+ramena

Dřepy
2x10x60kg
2x5x80kg
1x25x50kg
Rumunská mrtvola
4x10x50kg

Pushpress
4x5x40kg
1x10x30kg
Rozpažky ve stoje
4x10x6kg

+biceps a triceps

Po dřepech ze mě lilo jak z konve, 25op. ikdyž s lehkou váhou mě totálně dorazilo
Následovalo vysvětlování jednomu týpkovi z fitka, proč si nepřihodím, protože přece tolik opakování je úplně na hovno...trénink trval cca 45min, zase co nejmenší pauzy mezi sériema. Den předtím jsem si doma odvičil břicho, 3série PLANK ( nebo jak se to jmenuje).

Overeating fáze
zelenina (rajčata+mrkev)
domácí karbenátky z mletého masa (50%vepřového 50% hovězího) cca 400g+zelenina (rajčata+mrkev)+troška pečených brambor na rozmarýnu
domácí kyselé zelí s domácí klobásou
miccelar kasein na noc

Bylo toho trošku víc, ale měl jsem docela hlad Jinak jsem si včera konečně dovezl 3kg bio vysokého roštěnce, pěkně odvěšené maso, ještě ho nechám trošku dozrát a od pondělka se na něho vrhnu
Hanis

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska asi fitko vynechám, něco na mě leze. V práci všichni nemocní, tak mě to postihlo nejpíše taky Nahovno je, že když jsem nemocný, tak mám strašnou chuť na sladké Už chci jaro, pěkné počasí. Tohle je pro mě nejhorší, chvilku svítí slunko a je teplo, pak se hned ochladí a sněží...
Přes víkend to snad vyležím a v pondělí znova do posilky. Radši jednou vynechám, než abych šel a pak budu ležet 14dní
Hanis

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak když už dneska nepůjdu cvičit, tak si dám trošku prasečí den. Už jsem začal záskukama Troška cukru po 14dnech diety neuškodí
Hanis

PříspěvekZaslal: út duben 02, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera trénink ve formě odhazování 60cm vrstvy mokrého sněhu z plochy cca 100m2. Docela makačka

Trénink 2.4 2013

Hrudník+záda

Tlaky na rovné lavici s JČ
5x5x24kg
Rozpažky na rovné lavici
4x10x11kg
Bench hlavou nahoru
4x10x50kg

Kladka za hlavu
4x10x40kg (stanoviště na MT bylo obsazeno)
Přítahy spodní kladky
4x10x40kg

+biceps a triceps

Overeating fáze

400g RibEye Steak s rajčatovou salsou + mísa zeleninového salátu
250g kuřecí prsíčka na smětaně s fazolkama a těstovinama
miccelar kasein na noc

ještě postnu fotku steaku
Hanis

PříspěvekZaslal: út duben 02, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní steak

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hanis, nějaké to cvičení/warrior dieta Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: