| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Svalík
|
Zaslal: pá březen 29, 2013 11:14 am Předmět: Bolest holeně |
|
|
Zdaar,
poslední týden mne bolí holeně. Bolest se objevuje při sebemenší námaze. Konkrétní místo je na holení kosti na vnitřní straně. Nevíte o co jde? v brzké době plánuji navštívit fyzioterapeuta.
Dík _________________ Bolest je jen slabost, co upouští tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
Asi tě bolí okostice, často to bývá z běhání nebo i např. skákání přes švihadlo a podobných pohybů, někdy to přeroste v zánět... pokud vím, tak na to pomáhá klid, strečink a pořádné zahřátí před pohybem a chlazení holení po. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
jj jsem mel taky. 14 dní bez běhání a už je to zase cajk.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalík
|
Zaslal: pá březen 29, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
A nevíte jestli jízda na kole bude vadit v "odpočinku" mého trápení? _________________ Bolest je jen slabost, co upouští tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalík
|
Zaslal: so duben 06, 2013 11:29 am Předmět: |
|
|
Tak "diagnoza" je na světě, ovšem pouze od ortopeda. K fyzioterapeutovy jsem objednán ale až na 30.4. Mám zkrátka namožené holeně. V uzdravení pomůže klid a priznice na večír.
Měl bych se vyvarovat běhání, skákání a podobné aktivity _________________ Bolest je jen slabost, co upouští tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so duben 06, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
Zacal som si to rozmasirovavat a dost mi to pomah, az sam som prekvapeny. Tiez som cital ze po behu je dobre davat 30 sekund horucu vodu a 10 sekund studenu v niekolkych cykloch.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |