Jídelníček + trénink 4x týdně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček + trénink 4x týdně  Úvodní stránka -> Trénink -> Jídelníček + trénink 4x týdně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eNtrois

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepiju, žádný čokoládíčky nejim a dodržuji jídla, která dodržovat mám, tenhle jídelníček úspěšně držím už nějaký ten měsíc.. Každopádně s tou školní jídelnou.. psal jsem xkrát, že nejde o to, že se nechce apod., mně je to jedno, já si to rád udělám, když to dělám pro sebe, pro svůj cíl.. Ale prostě pochop, že rodičům stačí tenhle jídelníček, natož abych si ještě dělal jiné obědy.. Prostě to u nich už neprošlo..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Svalík

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle téma je naprosto zbytečné. Psal si sem z dotazem ohledně jídelníčku, ale na všechny názory máš hned důvod proč to nejde. Nevíš, co chceš;)
Mick994

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako já kdybych se měl spoléhat na školní jídlenu, tak mužu hodit vlastně jedno jídlo uplně za hlavu, protože to co tam vaří, to ma vyživovy hodnoty nula nula nic.
Prostě pokud ti rodiče "zakažou" jídlo ... tak no ... tak ja prostě nevím
Se školní jedelnou prostě nemužeš pak očekávat zázraky. Toť vše.
eNtrois

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snídaně: ovesná kaše + 2 vejce + kousek celozrného pečiva + gainer = 129g S / 37g B
Svačina: 2 kousky celozrného pečiva + 40g šunky + zelenina + ovoce = 80g S / 13g B
Oběd: Rýže/brambory + vejce + zeleninový salát / školní jídelna cca. = 80g S / 20g B
Svačina: 2 kousky celozrného pečiva + 40g šunky + zelenina + ovoce = 86g S / 13g B
před posilkou sunar = 80g S / 15g B, po posilce gainer = 50g S / 6g B
Večeře: Rýže/brambory + 150g masa = 100g S / 35g B
2. večeře: 250g tvarohu + 1 vejce = 35g bílkovin

Celkem: cca. 600g sacharidů / 150g bílkovin

Na mojí váhu 63 kg je těch bílkovin a sacharidů docela dost, což?

+ mám omega 3 - rybí olej v kapslích a řepkový olej..
Spam

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eNtrois napsal:
Snídaně: ovesná kaše + 2 vejce + kousek celozrného pečiva + gainer = 129g S / 37g B
Svačina: 2 kousky celozrného pečiva + 40g šunky + zelenina + ovoce = 80g S / 13g B
Oběd: Rýže/brambory + vejce + zeleninový salát / školní jídelna cca. = 80g S / 20g B
Svačina: 2 kousky celozrného pečiva + 40g šunky + zelenina + ovoce = 86g S / 13g B
před posilkou sunar = 80g S / 15g B, po posilce gainer = 50g S / 6g B
Večeře: Rýže/brambory + 150g masa = 100g S / 35g B
2. večeře: 250g tvarohu + 1 vejce = 35g bílkovin

Celkem: cca. 600g sacharidů / 150g bílkovin

Na mojí váhu 63 kg je těch bílkovin a sacharidů docela dost, což?

+ mám omega 3 - rybí olej v kapslích a řepkový olej..

Na snídani ten gainer nedávej, to už ho dej radši místo toho sunaru před posilkou, nebo k nějaké svačině... Jinak to není až tak špatné, sice porce zdrojů ze kterých bys měl čerpat bílkoviny jsou jak pro mouchu (40g šunky, 40g šunky, 150g masa) - to je hodně málo... proč třeba nedát k jedné svačině 80g šunky (z obou svačin) a k druhé svačině teda ten gainer + 125g tvarohu s vejcem - na noc dávat 250g + 1vejce při váze 63kg je naprosto zbytečný (stačí polovina bohatě)
eNtrois

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře, nějak to ještě poladím :) Měl jsem tam právě k oběma svačinám 80g šunky, ale to bylo bílkovin za den ještě víc, tak jsem ubral na 40.. V tom případě dám k jedné svačině, k té po snídani 80g šunky a místo druhé svačiny dám jen gainer, třeba vyšší dávku, před posilkou, jinak v den volna k té svačině gainer + něco drobnějšího k tomu :) A tvaroh před spaním tedy dám na poloviční dávku :)
Spam

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eNtrois napsal:
Dobře, nějak to ještě poladím :) Měl jsem tam právě k oběma svačinám 80g šunky, ale to bylo bílkovin za den ještě víc, tak jsem ubral na 40.. V tom případě dám k jedné svačině, k té po snídani 80g šunky a místo druhé svačiny dám jen gainer, třeba vyšší dávku, před posilkou, jinak v den volna k té svačině gainer + něco drobnějšího k tomu :) A tvaroh před spaním tedy dám na poloviční dávku :)

Ne místo svačiny gainer, ale svačinu + gainer... a ta šunka když už, tak nějaká 90% a více, ne nějakej 50% loj kterej v sobě má zase prd živin.
eNtrois

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No každopádně když jdu do posilky, tak dávám jako svačinu hodinu před ní ten sunar, tak místo něj dám jen dvojnásobnou dávku gaineru, ne? Nechci jíst hodinu před posilkou ještě pevnou, obtížněji stravitelnou stravu.. Nebo jo?
Spam

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

panebože... já už na to nemám nervy, sry
Novic

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
panebože... já už na to nemám nervy, sry

eNtrois

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já nevim co si mám dát ke druhé svačině v den tréninku, když jí mám hodinu před ním.. Spousta lidí říká i v základním jídelníčku zde na foru je napsáno, že je lepší tekutá než pevná strava před tréninkem..

EDIT: Mám v netréninkový den tvaroh vynechat?
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dej si celozrný pečivo se šunkou a sýrem klidně i hodine před treningem. Kdžy ho nesníš kilo tak se to tráví rychle, já to jim i než jdu běhat, což je horší.
Tvaroh dej i v netreningový den.
A na sunar se vy......, ty prachy radši vraž do více masa po trenalu.
eNtrois

PříspěvekZaslal: so březen 30, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Okey :)

Jinak teda, když v tréninkový den mám gainer ke svačině před tréninkem a hned po tréninku, kam ho mám zařadit v netréninkový den ? Třeba k první svačině a ke druhé ? Nebo stačí ho pít v netréninkový den jen jednou denně? Nebo nemusím vůbec?
Spam

PříspěvekZaslal: so březen 30, 2013 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eNtrois napsal:
Okey :)

Jinak teda, když v tréninkový den mám gainer ke svačině před tréninkem a hned po tréninku, kam ho mám zařadit v netréninkový den ? Třeba k první svačině a ke druhé ? Nebo stačí ho pít v netréninkový den jen jednou denně? Nebo nemusím vůbec?

Neřeš pořád kraviny s nějakejma sunarama, gainerama a kdoví čím. Třeba ho nepij vůbec a nikdy a radši se najez pořádnýho jídla.
Mick994

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ámen

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček + trénink 4x týdně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: