|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
n0.rules
|
Zaslal: ne březen 31, 2013 7:09 pm Předmět: Znovu a opět jídelníček |
|
|
Zdravím Vás,
měl bych na Vás menší radu o prosbu s redukcí váhy.
Ze svého těla mám základ relativně dobrý - váhy:
Bench: 190kg 1x, 180kg 2x, kladiva: 40kg 6x, ramena 120kg 6x za hlavu. Relativně slušné váhy zvedám, i si hlídám bílkoviny, ale to je tak všechno.
Průšvih je, že na svou výšku vážím 123kg a prostě nedokážu to tělo vysekat na tu "fitness" postavu. Vždycky, jakmile začnu držet dietu, tak mi po 10dnech přijde, že není žádná změna a vykašlu se na to. Takhle to je neustále dokola a nyní, když se blíží léto, tak už prostě cítím, že tu cejchu (pupek - nic jinýho špatnýho nemám), prostě musím sundat.
MOhli byste my, odborníci, poslat nějaký jídelníček, ideálně i rozepsanej na hodiny, poslat? Nemám problémy s financema, nemusím si tedy hlídat cenu a i čas si dokážu hlídat, ale všechny jídelníčky mi po 10dnech prostě nefungovali.
Běham po tréninku 15-20min ve 2 mikinách a šustákovce, takže i nějakou tu menší aerobku tam mám. Do toho po tréninku cvičím cca 20-30min jenom břicho, ale prostě nic..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tezzy196
|
Zaslal: ne březen 31, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
No, jidelnicek ti sice neposlu ale 10 dni na posuzovani zda nejaky jidelnicek funguje nebo ne je vazne malo.Chce to vydrzet delsi dobu a popripade si jidelnicek upravovat za pochodu - ubiras/pridavas sacharidy/bilkoviny.Jinak ja osobne povazuji za neucinnejsi jidelnicek na redukci tuku sacharidove vlny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
Tak alespon napis, jak zeres ted a jak ty tvy neuspesny diety vypadaly. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: ne březen 31, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpověďi.
Nejdříve jsem zkoušel sacharidové vlny zde na stránkách (kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html) - ten jsem nevydržel psychicky :))) Po týdnu, jsem viděl kuřecí úplně všude a měl jsem chuť všechno rozbít, tak jsem spíše si hlídal stravu.
Poslední dobou zkouším spíše to, že si hlídám jídla (žádné McDonaldy, bíle ani tmavé pečivo - pouze "polystyreny", pravou šunku, kuřecí na olivovém oleji - žádnej tuk a večer vyloženě těžké jídlo nejím, ale ani tak to nepomohlo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
ještě jsem neviděl člověka,který by měl cejchu a jinde neměl tuk.To,že nehubneš a vzdáváš to je dané jen tvou slabou vůlí .Vynechání fastfoodů není dieta a pokud nemáš finanční limity,tak nejez kuřecí maso,ale hovězí.A jestli je na tebe 123 kilo hodně je těžko říct,protože neuvádíš výšku.Stejně je to bez fotky o ničem údaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|