|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jenda66

|
Zaslal: út duben 02, 2013 6:27 pm Předmět: Warrior Diet - jídlo před spaním |
|
|
Co by jste dávali jako úplně poslední jídlo po masu s rýží když není protein ? Můžu tam mrsknout tvaroh s bananem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Einarr
|
Zaslal: út duben 02, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
Tvaroh a vejce / čočka (červená) a vejce (= ideální spektrum aminokyselin) je ideál. Na banán se vyser.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: st duben 03, 2013 6:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 03, 2013 8:51 am Předmět: |
|
|
To, co tam píšou, je vcelku pravda a je to takový jednoduchý návod "jak na to".
Pokud se o to zajímáš víc, přečti si knihu Warrior diet od Oriho, na netu se dá sehnat zdarma. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: st duben 03, 2013 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | To, co tam píšou, je vcelku pravda a je to takový jednoduchý návod "jak na to".
Pokud se o to zajímáš víc, přečti si knihu Warrior diet od Oriho, na netu se dá sehnat zdarma. |
Dobrá díky jinak frozzi ty si myslím jel WD ne ? byl bys tak hodný a hodil by jsi mě teba tvůj vzorový jídelníček ? byl bych ti moc vděčný :) a dájí se ořechy nahrazovat občasně lněnýma a slunečnicovími semínky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 03, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Jenda66 napsal: |
Dobrá díky jinak frozzi ty si myslím jel WD ne ? byl bys tak hodný a hodil by jsi mě teba tvůj vzorový jídelníček ? byl bych ti moc vděčný :) a dájí se ořechy nahrazovat občasně lněnýma a slunečnicovími semínky ? |
Tohle pročti, můj jídelák je na str. 2.
https://forum.ronnie.cz/warrior-diet-t27596-15.html?highlight=warrior
Klidně zařaď mandle, pistácie, kešu (mandle ale Ori doporučuje nejvíce), semínka. Podívej se třeba po "chiachia" semínkách, konopných semínkách (ty mi ale nechutnaly), příp. kustovnice čínská. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: st duben 03, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Jenda66 napsal: |
Dobrá díky jinak frozzi ty si myslím jel WD ne ? byl bys tak hodný a hodil by jsi mě teba tvůj vzorový jídelníček ? byl bych ti moc vděčný :) a dájí se ořechy nahrazovat občasně lněnýma a slunečnicovími semínky ? |
Tohle pročti, můj jídelák je na str. 2.
https://forum.ronnie.cz/warrior-diet-t27596-15.html?highlight=warrior
Klidně zařaď mandle, pistácie, kešu (mandle ale Ori doporučuje nejvíce), semínka. Podívej se třeba po "chiachia" semínkách, konopných semínkách (ty mi ale nechutnaly), příp. kustovnice čínská. |
Dík moc a pistacie a kesu natural ze ne ty prazene solene
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 03, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
Pistácie nepražený asi neseženeš, ale dají se sehnat pražený nesolený, to je Ok ;-). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: st duben 03, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Pistácie nepražený asi neseženeš, ale dají se sehnat pražený nesolený, to je Ok ;-). |
Ok díky moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 12:41 am Předmět: |
|
|
| citace: | | i na ní se dá nabrat větší množství svalové hmoty |
To je imho trochu nesmysl, zajímalo by mě, jak by pak vypadal OEPh danýho člověka :) A ve finále i UEPh...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|