Warrior Diet - jídlo před spaním

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Warrior Diet - jídlo před spaním  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Warrior Diet - jídlo před spaním
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jenda66

PříspěvekZaslal: út duben 02, 2013 6:27 pm    Předmět: Warrior Diet - jídlo před spaním Odpovědět s citátem

Co by jste dávali jako úplně poslední jídlo po masu s rýží když není protein ? Můžu tam mrsknout tvaroh s bananem ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Einarr

PříspěvekZaslal: út duben 02, 2013 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvaroh a vejce / čočka (červená) a vejce (= ideální spektrum aminokyselin) je ideál. Na banán se vyser.
Jenda66

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok díky mě šlo spíš o to jestli ve WD vhodný tvaroh :) jo a ještě jedna věc chtěl bych se zeptat jestli je tato stránka http://training.streetball21.cz/index.php/cs/vyiva/2-warrior-diet věrohodná
Frozz.

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To, co tam píšou, je vcelku pravda a je to takový jednoduchý návod "jak na to".
Pokud se o to zajímáš víc, přečti si knihu Warrior diet od Oriho, na netu se dá sehnat zdarma.
Jenda66

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
To, co tam píšou, je vcelku pravda a je to takový jednoduchý návod "jak na to".
Pokud se o to zajímáš víc, přečti si knihu Warrior diet od Oriho, na netu se dá sehnat zdarma.

Dobrá díky jinak frozzi ty si myslím jel WD ne ? byl bys tak hodný a hodil by jsi mě teba tvůj vzorový jídelníček ? byl bych ti moc vděčný :) a dájí se ořechy nahrazovat občasně lněnýma a slunečnicovími semínky ?
Frozz.

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenda66 napsal:

Dobrá díky jinak frozzi ty si myslím jel WD ne ? byl bys tak hodný a hodil by jsi mě teba tvůj vzorový jídelníček ? byl bych ti moc vděčný :) a dájí se ořechy nahrazovat občasně lněnýma a slunečnicovími semínky ?

Tohle pročti, můj jídelák je na str. 2.

https://forum.ronnie.cz/warrior-diet-t27596-15.html?highlight=warrior

Klidně zařaď mandle, pistácie, kešu (mandle ale Ori doporučuje nejvíce), semínka. Podívej se třeba po "chiachia" semínkách, konopných semínkách (ty mi ale nechutnaly), příp. kustovnice čínská.
Jenda66

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Jenda66 napsal:

Tohle pročti, můj jídelák je na str. 2.

https://forum.ronnie.cz/warrior-diet-t27596-15.html?highlight=warrior

Klidně zařaď mandle, pistácie, kešu (mandle ale Ori doporučuje nejvíce), semínka. Podívej se třeba po "chiachia" semínkách, konopných semínkách (ty mi ale nechutnaly), příp. kustovnice čínská.

Dík moc a pistacie a kesu natural ze ne ty prazene solene
Frozz.

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pistácie nepražený asi neseženeš, ale dají se sehnat pražený nesolený, to je Ok ;-).
Jenda66

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Pistácie nepražený asi neseženeš, ale dají se sehnat pražený nesolený, to je Ok ;-).

Ok díky moc :)
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
i na ní se dá nabrat větší množství svalové hmoty

To je imho trochu nesmysl, zajímalo by mě, jak by pak vypadal OEPh danýho člověka :) A ve finále i UEPh...

Rychle na stránku:

Přejdi na: