|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 3:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, bude obraz na full HD monitoru opravdu full HD, i když je notebook, ke keterému je připojený, pouze HD? A jaké parametry by měl takový notebook mít, aby zvládal bez problémů 1080p video?
Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
Jo bude, závisí to na grafické kartě a nevím o žádné, která by neuměla 1920*1080. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
Mám možnost získat za slušné peníze do firmy Lenovo X230.
Máte s ním někdo zkušenost? Má nějaká slabá místa? Jak jsou na tom Lenova této řady? Jedno starší vlastním (X61) a naprostá spokojenost. Jen - je jiná doba, Lenovo je trochu jiná firma než byla a není to za pětku:o), tj. kdyby měl někdo zkušenost, názor...budu rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Mám možnost získat za slušné peníze do firmy Lenovo X230.
Máte s ním někdo zkušenost? Má nějaká slabá místa? Jak jsou na tom Lenova této řady? Jedno starší vlastním (X61) a naprostá spokojenost. Jen - je jiná doba, Lenovo je trochu jiná firma než byla a není to za pětku:o), tj. kdyby měl někdo zkušenost, názor...budu rád. |
Co to jsou slušné peníze? Tohle je ještě trochu stará škola, kovové panty, klasická koncepce, nebál bych se toho. Pokud u toho je prodloužená záruka, proč ne, vyhodit to můžeš vždycky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
25 tisíc za i7 , 8 GB RAM, 180 GB SSD, 12,5 palce IPS panel, dokovací stanice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
Thinkpady starsi generace (s core 2 cpu - jeden mam - a koukam, se design se s radou i3/5/7 nezmenil) byly pomerne kvalitni stroje, spolehlivy, neprehrivaly se, s docela kvalitni konstrukci. Akorat nebyly zrovna nejrychlejsi v porovnani s konkurenci se stejnejma cpu.
Jinak mam zkusenost jeste s radou ideapad (uz s novejma cpu rady i3/5/7) a ty jsou docela svizny, maj subtilnejsi konstrukci, ale hlavne modely s i7 docela topej - coz predpokladam, ze thinkpad ma proti rade ideapad porad lepsi konstrukci ohledne tepla.
Ta X230 asi nebude spatna masina, ale treba na Alza.cz (jinde sem nehledal) se mi zda 33 tisic jako prepalena cena (cekal bych lepsi grafarnu, a asi i i5 misto i7). V pomeru cena/vykon bych tedy za slusnou cenu povazoval rozmezi 20-25 tisic. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Jo koukam, ze mi alza na poprvy hodila neco jinyho.
25 tisic Thinkpad s i7 , 8 GB RAM a 180 GB SSD mi prijde jako velice slusna cena a asi bych do toho sel (doufam ze me pak nebudes proklinat  ). Masina by to mohla bejt svizna...
Mimochodem tu V460 znam, to je takovej pocitac na doma, na jakoukoliv hardwarove narocnejsi praci moc neni (v graficky hantyrce je to tak max. na praci ve Photoshopu pro web, ne pro tisk). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
To celkem jde. Já mám už asi osmý ThinkPad, teď už spíš z nostalgie, a nemůžu říct že by to byla vždy konzistentní kvalita, byly mezi nimi i celkem nešťastné kousky, zvlášť ten první byl slušný střep. U toho posledního mě překvapila nízká životnost akumulátoru - nedlouho po roce odešel, zřejmě to už to taky skládají z čeho se dá. Ale tahle cena je slušná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so březen 30, 2013 6:41 pm Předmět: |
|
|
Za takovou cenu tuhle konfiguraci i s tím , že po záruce by to hned odešlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st duben 03, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | 25 tisíc za i7 , 8 GB RAM, 180 GB SSD, 12,5 palce IPS panel, dokovací stanice. |
Za ty peníze asi nic lepšího neseženeš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 5:57 pm Předmět: |
|
|
Netušíte jak na následující problém v PHP?
mám soubor x.php do kterého uživatel zadá do tabulky nějaké údaje.
Po kliknutí odeslat jdou data na resultx.php, kdy se vrátí výsledek analýzy.
Potřeboval bych tato finální data zároveň automaticky odesílat na svůj e-mail.
Nevíte někdo jak na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
Upřesni to, protože to ne úplně chápu, resp. myslím si, že rada k použití fce mail () je příliš triviální na to, aby to bylo správně:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 6:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|