|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: po duben 01, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
Já se v tom neorientuju jako ty, ale předpokládám, že je to MČR asi nějaký "netestovaný" federace, jak to tady pořád řešíte. Každopádně z mýho laickýho pohledu to tenhle sport hodně shazuje. A to i přesto, že k Petrovi mám respekt, protože vím, že je o nějakej level dál. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: po duben 01, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
K Petrovi žádnej respekt nemám, protože je šíleně namyšlenej a má nateklou papulku
Madball : já bych to s tím testovním nehrotil, bere se v testovaný i netestovaný, řekl bych uplně stejně, jestli je to ostuda či ne, asi je, je to ostuda všech sportů a celý společnosti, protože bez toho se prostě na medailový pozice mezinárodních závodů neprokoušeš. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: po duben 01, 2013 9:36 pm Předmět: |
|
|
No, já k Bolfisovi respekt mám... i když se stalo co se stalo...
a to s tím braním je obvyklý srandovní názor. Já bych to s tím testováním teda hrotil.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po duben 01, 2013 9:37 pm Předmět: |
|
|
srandovní názor je to světe div se jen pro závodníky IPF, kteří ještě věří v legendy
Jo já pro něj mám taky respekt, byla to ironie samo, známe se, byli jsme spolu na pokoji a dlouho se večer objímali _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po duben 01, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | ...bez toho se prostě na medailový pozice mezinárodních závodů neprokoušeš. |
Když si to řekne každej, tak určitě ne.
Ze svýho pohledu to beru jako výmluvu pro někoho, aby si ospravedlnil to, že brát může.
Rozhodně tady ale kvůli tomu nebudu spouštět žádnou nesmyslnou diskuzi. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po duben 01, 2013 11:01 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | srandovní názor je to světe div se jen pro závodníky IPF, kteří ještě věří v legendy
|
Vis o tom kulovy a delas chytryho. Na druhou stranu klasika od zavodnika netestovane federace, kterej zrejme nema ani poneti o tom co je to monitoring atd....
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: út duben 02, 2013 3:55 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Sílu má, je to chlap jako hora, ale s Malanichevem na předchozí stránce se to nedá srovnávat. |
Malanichev či Magnusson jsou v testovaný? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út duben 02, 2013 5:13 am Předmět: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | madball napsal: | | Sílu má, je to chlap jako hora, ale s Malanichevem na předchozí stránce se to nedá srovnávat. |
Malanichev či Magnusson jsou v testovaný? :) |
Bohužel v tom nemám přehled, takže nevím, ale pokud to říkáš takhle, tak se teď taky poněkud změnil můj názor na ně a už mě jejich výkony tolik nezajímají. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út duben 02, 2013 6:13 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | keba napsal: | srandovní názor je to světe div se jen pro závodníky IPF, kteří ještě věří v legendy
|
Vis o tom kulovy a delas chytryho. Na druhou stranu klasika od zavodnika netestovane federace, kterej zrejme nema ani poneti o tom co je to monitoring atd.... |
Furt ta stejná písnička dokola, já to řešit nebudu, chápu, že slepě kopeš za svoje koně a zřejmě potlačuješ realitu někam do kouta, ale jak řikam hádat se tu kvůli těmhle kravinkám nebudu _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út duben 02, 2013 11:23 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: |
Furt ta stejná písnička dokola, já to řešit nebudu, chápu, že slepě kopeš za svoje koně a zřejmě potlačuješ realitu někam do kouta, ale jak řikam hádat se tu kvůli těmhle kravinkám nebudu |
Vubec ne. Spis mi prijde, ze si realitu prekrucujes k obrazu svemu. Tvrdit, ze testovani nema zadny vliv a vsude se sype stejne je nesmysl (pro jistotu jeste doplnim, ze tim netvrdim, ze v IPF nikdo nesype) a verim, ze kazdemu trochu soudnemu cloveku to dojde.
Stejne, tak tvrzeni, ze se na medaile v IPF neda bez sypacky dosahnout. Ono to samozrejme jde, ale tech lidi co na to ma je hodne, ale opravdu hodne malo, tim spis u nas, kde 99% lidi vubec nas sport nezna.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út duben 02, 2013 12:45 pm Předmět: |
|
|
až někoho takovýho uvidim, uvěřim  možná, že jsem se špatně vyjádřil, na medaile dosáhnout asi lze, tam je vždy ve hře více faktorů, na jistou úroveň (častokrát medaili zaručující) už asi ne. Je to tak ve všech sportech, nelze zaběhnout na čisto 100m sprint pod 10s, nelze vyhrát Tour de France (zeptejte se Lance) atd. atd. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 8:09 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Je to tak ve všech sportech, nelze zaběhnout na čisto 100m sprint pod 10s,... |
Ja jich par znam ....
Mne by zajimalo, jak se na tohle prislo. Kdysi davno jsem nekde cetl, odhady lidskych moznosti ve sportu a moc se do toho odbornici zrovna netrefovali ...
Podobny odhady mi prijdou, jako kdyz jeden znamy, daval 180kg na bench a tvrdil, ze vic se naturalne dat neda a kazdy, kdo daval vic, podle nej sypal. Lidi to vetsinou odhaduji podle sebe, ale jak si muzou byt sakra tak jisty, ze nekdo neni natolik talentovany, aby daval vic nez oni?
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 10:28 am Předmět: |
|
|
já už to vzdávám, rejpání do vosích hnízd mě baví, ale čeho je moc  kdo ví, tak ví _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
Ještě si tedy dovolím ze zahrádky Dr. Lifte : ty znáš pár lidí co dávají 100m sprint pod 10s.?pokud vím, tak žádný Čech se pod tuhle hranici nikdy nedostal a s cizinci se znáš tak dobře, že bys za ně ruku do ohně dal?
btw. http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A9_rekordy_v_atletice_-_mu%C5%BEi _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
Spatne jsem to zaquotoval. Mluvil jsem samozrejme o medailistech z IPF, atletika jde jaksi mimo mne....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|