|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Michal Orel
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 8:30 am Předmět: . |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | https://obchod.ronnie.cz/s-4820-hrazda-multi.html takovou |
nemáte pánové zkušenosti s tímto typem hrazd do dřevěných zárubní dveří? Na YT jsem koukal, že tam tyto samovzpěrné hrazdy dávají pořád, ale nejsem si jistý, jaké je rozložení sil kolmo a vertikálně na zárubeň. Rád bych ze zvědavosti zkusil cvičit nějaký čas na lačno před cestou do práce.
Díky za zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 8:39 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | CZEBLADE napsal: | | https://obchod.ronnie.cz/s-4820-hrazda-multi.html takovou |
nemáte pánové zkušenosti s tímto typem hrazd do dřevěných zárubní dveří? Na YT jsem koukal, že tam tyto samovzpěrné hrazdy dávají pořád, ale nejsem si jistý, jaké je rozložení sil kolmo a vertikálně na zárubeň. Rád bych ze zvědavosti zkusil cvičit nějaký čas na lačno před cestou do práce.
Díky za zkušenosti. |
mel jsem tri, dve naprd, mozna kvuli mekkym futrum
posledni drzi dote, mame ji v praci, jenom musis dat bacha jak se na ni vesis, aby jsi ji vahou utahoval a nepovolil
nemyslim, ze je velky rozdil v hrazdach (jasne, levne jsou sunty, ale od urcite hranice uz je to jedno) ale prave ve futrech, kam to budes davat a je vysoka sance poskozeni
jako mene destruktivni vidim volbu horolezeckych chytu nad dvere, shyby se delaji skoro stejne dobre, jsi jeste o neco vys, takze nebrnkas kolenama o zem a shybovat muzes kdykoliv _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 8:55 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | https://obchod.ronnie.cz/s-4820-hrazda-multi.html takovou |
Tak presne takovou hrazdu jsem si v insportline koupil za 770 Kc (v akci byla doprava zdarma) a prisel mi presne ten samej cinskej kram, ktereho je plne aukro za 550 vc. posty. Jedinej rozdil na letmy pohled je od toho Kettlera v tom, ze u tech cinskejch noname hrazd neni ta hlavni tyc pulena.
Zatim jsem ale s uzivanim spokojenej i pres me rozmery 190cm/90kg. Do novych drevenych futer jsem si to pouzivat netroufl, ale pouzivam to v jednech starych drevenych a je to v tom pevne pri vsech variantach shybu, ktere ta hrazda umoznuje. KAzdopadne ty stary futra jsou lakovany a na tech mistech, kde se ta velka tyc zapira do futer, tak se barva odira, i kdyz tam je ta gumova ochrana, jinak ale vse ostatni ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 9:26 am Předmět: Re: . |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Freimen napsal: | | CZEBLADE napsal: | | https://obchod.ronnie.cz/s-4820-hrazda-multi.html takovou |
Díky za zkušenosti. |
mel jsem tri, dve naprd, mozna kvuli mekkym futrum
posledni drzi dote, mame ji v praci, jenom musis dat bacha jak se na ni vesis, aby jsi ji vahou utahoval a nepovolil
nemyslim, ze je velky rozdil v hrazdach (jasne, levne jsou sunty, ale od urcite hranice uz je to jedno) ale prave ve futrech, kam to budes davat a je vysoka sance poskozeni
jako mene destruktivni vidim volbu horolezeckych chytu nad dvere, shyby se delaji skoro stejne dobre, jsi jeste o neco vys, takze nebrnkas kolenama o zem a shybovat muzes kdykoliv |
já bydlím zatím v nájmu, tak vrtat úchyty nemůžu, resp. co myslíš těmi úchyty?
Jak to hergot vyřešit? Koupit insportline "trx" do dveří? Rozhodně to chce něco na přítahový cvik, naučil jsem se v poslední době hodně nových cviků ve stylu equinox a p90 a kvůli časovému vytížení často cvičím večer jen doma, ale shyby/přítahy jsou prostě to nejlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 9:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Myslím že som to tu už písal, alebo to možno bola iná téma... tie rozťahovacie do dverí nekupuj, jedny mám doma a absolútne to nedrží. Ak by si to tam navŕtal alebo nejak podobne pripevnil tak možno, ale takto nie. Aj na youtube som už videl pár pádov z takejto hrazdy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|