|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
enemec
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Pořádná strava. |
to nebyla ani jedna možnost z těch dvou co jsem dal..
každopádně to vím dodržuji jídelák ptám se pouze na doplněk stravy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | takze zakladni tajemstvi IQ nad 80 a google.cz kdyz se ptas na veci ktere se tady stokrat probirali a davas kladivka asi nemuzes cekat ze ti nekdo poradi pokud bys opravdu dodrzoval jidelak a neco malo vedel, tak se neptas na takove nesmysly..zase klasika na foru..nic nevis,google si videl ve filmu,ale milujes kladivka |
noo takže ty mi asi taky neporadíš.. no nic. jídelák dodržuju to už sem psal a o doplncích nic nevím opravdu protože sem je nikdy neužíval.
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
| enemec napsal: | | Peca napsal: | takze zakladni tajemstvi IQ nad 80 a google.cz kdyz se ptas na veci ktere se tady stokrat probirali a davas kladivka asi nemuzes cekat ze ti nekdo poradi pokud bys opravdu dodrzoval jidelak a neco malo vedel, tak se neptas na takove nesmysly..zase klasika na foru..nic nevis,google si videl ve filmu,ale milujes kladivka |
noo takže ty mi asi taky neporadíš.. no nic. jídelák dodržuju to už sem psal a o doplncích nic nevím opravdu protože sem je nikdy neužíval.
|
a taky uznej že to byla odpověd nemístná když se zeptám je lepší A nebo B a pán odpoví C....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 1:47 pm Předmět: |
|
|
Nic o doplňcích nevíš, protože si línej si o nich něco přečíst. Proč ti má někdo odpovídat, když už tu podobnych otázek bylo xxxx.
edit: dostatečny odpovědi už ti řekli nademnou, abys neřekl že jsem na tebe zlej
Naposledy upravil Tom3 dne pá duben 05, 2013 1:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Nic o doplňcích nevíš, protože si línej si o nich něco přečíst. Proč ti má někdo odpovídat, když už tu podobnych otázek bylo xxxx. |
tak myslel sem že když má někdo čas odpovídat .. nic nevíš už se to tu probíralo ... atp tak někdo bude i takový že odpoví..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
OK - poradím,ale odpověz mi na následující otázky.
Jaký máš kalorický příjem a kolik jsi při tomto příjmu nabral za poslední rok.
Co od této kombinace očekáváš? Proč sis vybral zrovna tuto? Konkrétně proč zrovna tuto formu kreatinu? Co tě přimělo k volbě goPro 30? Proč si myslíš, že jejich účinek bude v synergii?
Příjmem gaineru zvýšíš současný kalorický příjem nebo jen nahradíš některé ze současných jídel?
Úplně nejdebilnější kombinace je...koupil jsem si to a to, jak to mám brát - to doufám není Tvůj případ, že ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
Tohle ještě docela jde. Daleko víc na*ere když tu ob den vidíš něco na téma monohydrát. Topic tu je starej, pořád tam jsou nové názory ale stejnak si "dá" někdo tu práci se zeptat po 1000x.... Ani sem to moc nepatří tenhle dotaz.
a že napsal na deadlifta to co napsal, se nedivím. Ono je to jak nebe a dudy když se člověk chce na něco zeptat dá danou otázku a dostane odpověď stím naprosto nesouladnou. Tak snad nepíšu nic když nemám něco k tématu. Chytré řečí o stravě atd. jsou úplně, ale úplně všude. Pořád věřím v lidi a myslím že nejsou blbci aby se to muselo pořád dokola opakovat nebo poučovat.
Jistě, google a recenze"forum atd" najde vše. Nikdy se ti nestalo že si četl spoustu komentářů, ale stejnak se zeptáš lidí zde kdeří v tom jsou zaběhlí a víš o tom.
Zkrátka se zeptal když pominu všechny fakty nahoře zmíněné.
K tématu: zkoušel jsem kdysi dávno před lety krealka. a čistě můj názor že je to zcela naprd a výsledky připisuji stravě"byl jsem tehdy na začátku a snažil se o kvalitnější stravování", ale ano v ten moment to pro mě byl super doplněk, dnes to vidím jinak. Když kreatin tak monohydrát nebo zkusit jít do novějších forem "con-cret" ale alka již nikdy.
EDIT: Deat. : On se ptal na OSOBNÍ zkušenosti pokud se nemýlím, ne na to co to sním konkrétně udělá. To by pravděpodobně nastávalo až v dalších odpovědích
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | OK - poradím,ale odpověz mi na následující otázky.
Jaký máš kalorický příjem a kolik jsi při tomto příjmu nabral za poslední rok.
Co od této kombinace očekáváš? Proč sis vybral zrovna tuto? Konkrétně proč zrovna tuto formu kreatinu? Co tě přimělo k volbě goPro 30? Proč si myslíš, že jejich účinek bude v synergii?
Příjmem gaineru zvýšíš současný kalorický příjem nebo jen nahradíš některé ze současných jídel?
Úplně nejdebilnější kombinace je...koupil jsem si to a to, jak to mám brát - to doufám není Tvůj případ, že ne? |
za poslední rok jsem nabral 12 kg ze 66 na 78kg denně jím tak 1,8 g bílkoviny na kg..
očekávám nárust svalové hmoty a zvětšení objemu.. O kreatinu vím opravdu uplný .. takže tohle je spís ze zkusenosti co sem tak pochytil po netu.. Neměl jsem ani na mysly kombinaci ttěchto dvou spíše co bude lepší nechci do sebe rvát plno ... (nemám dobrý jaterní testy po mononukleoze.) gainerem bych chtěl jak navýšit příjem tak možná i vynechat dopol svačinu ( kvůli času..) nekoupil sem si jeste nic. zbírám info..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
| enemec napsal: |
a taky uznej že to byla odpověd nemístná když se zeptám je lepší A nebo B a pán odpoví C....
|
neuznam dlift ti odpovedel c protoze pusobis jako kluk co prvne ridil trabanta sotva zaradil jednicku a pta se na felicii a motas do toho rizeni letadla ze to pochopis necekam.
Edit: s tim kreatinem pozor,uplne ti to jatra odvari,ale az upadnou ugriluj je,mas lepsi si dat pivo a neotravovat tady
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
Tj. cvičíš více než rok - to je dobře.
Krealkalyn bych nahradil kreatinem monohydrátem - lepší poměr výkon/cena.
Gainer - to cos vybral je slušné, ale zkus uvážit jednu věc.
Měl bys kompletně pokrýt svoji denní potřebu živin stravou. Až v případě, že to z nějakého důvodu není možné (vážíš 120 kg, hodně cestuješ, máš náročné povolání, které Ti nedovoluje se stravovat pravidelně, jsi líná lemra:o)) apod.) mají doplňky výživy smysl tím, že doplní stravu - jak je psáno v jejich názvu:o). Tj. osobně bych gainer měl jako další kalorie navíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Tj. cvičíš více než rok - to je dobře.
Krealkalyn bych nahradil kreatinem monohydrátem - lepší poměr výkon/cena.
Gainer - to cos vybral je slušné, ale zkus uvážit jednu věc.
Měl bys kompletně pokrýt svoji denní potřebu živin stravou. Až v případě, že to z nějakého důvodu není možné (vážíš 120 kg, hodně cestuješ, máš náročné povolání, které Ti nedovoluje se stravovat pravidelně, jsi líná lemra:o)) apod.) mají doplňky výživy smysl tím, že doplní stravu - jak je psáno v jejich názvu:o). Tj. osobně bych gainer měl jako další kalorie navíc. |
ok díky za radu a názor. cením si toho..
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | enemec napsal: |
|
neuznam dlift ti odpovedel c protoze pusobis jako kluk co prvne ridil trabanta sotva zaradil jednicku a pta se na felicii a motas do toho rizeni letadla ze to pochopis necekam.
Edit: s tim kreatinem pozor,uplne ti to jatra odvari,ale az upadnou ugriluj je,mas lepsi si dat pivo a neotravovat tady |
s tebou už nemá cenu nic řešit.. ale v pohodě.. to je na fórech normálka.. že?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|