|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
Turakam,neznasam ta  vcera som si stiahol Vikingov,pozrel naraz 5 dielov a teraz som nevyspaty _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kpt.TM
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
Teraz mám rozpozeranú tretiu sériu Perníkový táta. Celkom dobrá vec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
jj,je to super _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na poslední díl BBT? Podle mě jedna z nejlepších epizod za poslední dobu: SPOILER: Matko urážky + Sheldon a jeho podání ruky na konci byl bezkonkurenční SPOILER _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na poslední díl BBT? Podle mě jedna z nejlepších epizod za poslední dobu: SPOILER: Matko urážky + Sheldon a jeho podání ruky na konci byl bezkonkurenční SPOILER _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 06, 2013 4:41 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Co říkáte na poslední díl BBT? Podle mě jedna z nejlepších epizod za poslední dobu: SPOILER: Matko urážky + Sheldon a jeho podání ruky na konci byl bezkonkurenční SPOILER |
:D druhá půlka byla supr
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po duben 08, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
Po letech jsem se vratil k Heroes http://www.csfd.cz/film/224293-hrdinove/
Kdyz to zacalo zhltl jsem asi 10 dilu a pak nez byly dalsi tak na to zapomel )
Vcera jsem zkoukl 19 dilu )
Akorad me stve, ze v hodnoceni se shoduji, ze prvni serie je o tolik lepsi nez ostatni, a pak to postupne slabne, no ale aspon neco.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po duben 08, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
Kdybych se mohl vrátit v čase, podívám se jen na první sérii Heroes a na ostatní ne. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dincek
|
Zaslal: po duben 08, 2013 2:12 pm Předmět: seriály |
|
|
Nejlepší seriál který mě neomrzí a mohu na něho koukat stále dokola je Red Dwarf.
Dále mezi mé oblíbené patří Dexter a Game of Thrones.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 08, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
SPOIL got
týjo dneska hrozněj díl GoT... chybělo tomu úplně všechno od krve, přes draky nebo sex.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po duben 08, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Kdybych se mohl vrátit v čase, podívám se jen na první sérii Heroes a na ostatní ne. |
Me zas tak neva, ze dalsi serie budou o nicem, je to strasnej zrout casu, kdyz me to prestane bavit tak to bude jen dobre ).
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so duben 13, 2013 2:53 pm Předmět: S |
|
|
Nevíte někdo,zda je někde archiv serialu geissenovci? Na joj to je nějaké zablokované
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 13, 2013 2:59 pm Předmět: Re: S |
|
|
Ten GoT teda nevím nevím ... poslední díl nuda, pořád samý KECÁNÍ, žádná akce. A pro mě osobně je ten děj až příliš rozkouskovaný, zbytečně složitý - myslím tím to, že je tam moc dějových línií a příběhů - můj názor. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|