|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cored
|
Zaslal: so duben 06, 2013 9:11 pm Předmět: full body 14 let |
|
|
Zdravím prosím o zhodnocení tréningu-14let.
Pondělí:dřepy s výskokem
bradla
veslováni-dolní kladka
ramena-tlaky v sedě
břicho
Středa:bench press
stahování kladky-záda
pullover
břicho
Pátek:předkop
zákop
koncentrované zdvihy-biceps
tricepsové stahování kladky
tricepsové kliky
břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:40 am Předmět: Re: full body 14 let |
|
|
| cored napsal: | Zdravím prosím o zhodnocení tréningu-14let.
Pondělí:dřepy s výskokem
bradla
veslováni-dolní kladka
ramena-tlaky v sedě
břicho
Středa:bench press
stahování kladky-záda
pullover
břicho
Pátek:předkop
zákop
koncentrované zdvihy-biceps
tricepsové stahování kladky
tricepsové kliky
břicho |
kolik "treningovy logu" jeste planujes zalozit?
mel by ses vic venovat posileni stredu tela a uceni techniky zakladnich cviku
v kazdem treningu procvicit cele telo
zaradit klasicke drepy, shyby, kliky
ale trening je polovina uspechu, druha amozna jeste vetsi je jidelnicek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:44 am Předmět: s |
|
|
Asi je to jen muj osobní dojem,ale přijde mi,že topic založeny v sekci tréning by neměl být brán jako tréningový log  . Přidám shyby ok,BW dřepy ok. Střed těla mám z domácího cvičení po dobu necelého roku celkem zpevněný..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:58 am Předmět: Re: s |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 9:12 am Předmět: s |
|
|
Myslím,že na ty moje záda nepomuže jen zpevněný střed těla.Už dlouho plankuji a dělám rehabilitační cvičení.Btw.ve středu s tím du k doktorovi
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 9:19 am Předmět: Re: s |
|
|
| cored napsal: | | Myslím,že na ty moje záda nepomuže jen zpevněný střed těla.Už dlouho plankuji a dělám rehabilitační cvičení.Btw.ve středu s tím du k doktorovi |
a co pomuze krom zpevneni stredu tela???
stred tela je zaklad, chlapecku, a jestli to ojebes ted, tak v zivote nic poradneho nezvednes a jeste si hodne ublizis _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 9:20 am Předmět: s |
|
|
Myslím,že společne se zpevněným středem těla pomuzou určité rehabilitační cvičení,které me naordinuje příslušný doktor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 9:24 am Předmět: Re: s |
|
|
| cored napsal: | | Myslím,že společne se zpevněným středem těla pomuzou určité rehabilitační cvičení,které me naordinuje příslušný doktor. |
ano to je pravda, ale jestli sis to dokazal udelat pri cviceni s vlastni vahou, tak tvuj stred tela a technika cviceni stoji za .... vubec nic a i to je moc _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 9:27 am Předmět: s |
|
|
Ano udělal jsem si to ze začátku z otřesnou technikou.Ted dbám na techniku víc než na vše a nedělám cviky,které prohíbají záda v bederní oblasti
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 9:33 am Předmět: Re: s |
|
|
| cored napsal: | | Ano udělal jsem si to ze začátku z otřesnou technikou.Ted dbám na techniku víc než na vše a nedělám cviky ,které prohíbají záda v bederní oblasti |
tim ze se budes problemu vyhybat ho nevyresis,jenom prohloubis _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|