| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
failes
|
Zaslal: so duben 06, 2013 9:02 pm Předmět: Strava plus suplimenty |
|
|
Ahoj cvičím asi 1 měsíc v posilce a pak půl roku doma. Je mi 16 měřím 185 cm a vážím 65 kilo. Chtěl bych se zeptat jestli je v mém věku potřeba držet dietu nebo se víc zaměřit na jídelníček a brát nějaký supliment ( protein nebo gainer) Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
TONIIIK
|
Zaslal: so duben 06, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
v 16ti jsou suplementy vyhozeny penize, zamer se na jidelnicek
napis sem tvuj denni jidelnicek a kdy jak cvicis a uvidime
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so duben 06, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
aha, 185/65 a dieta.. to dává smysl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 4:55 am Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | aha, 185/65 a dieta.. to dává smysl... |
tak není dieta jako dieta, slovo redukční ani nic o hubnutí tady nepadlo... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 6:15 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | blazen napsal: | | aha, 185/65 a dieta.. to dává smysl... |
tak není dieta jako dieta, slovo redukční ani nic o hubnutí tady nepadlo... |
Vzhledem k tomu, jak to napsat, tak asi přemýšlí o dietě jako hubnutí = (
Místo peněz za supplementy nám sem radši napiš odkud jsi a určitě ti někdo doporučí nějakého dobrého trenéra, kterej ty vysvětlí základy stravy i tréninku. Věř tomu, že taková investice se ti v 16 letech vrátí mnohonásobně a to nejen finančně, ale i časově.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 11:13 am Předmět: Re: Strava plus suplimenty |
|
|
| failes napsal: | | Ahoj cvičím asi 1 měsíc v posilce a pak půl roku doma. Je mi 16 měřím 185 cm a vážím 65 kilo. Chtěl bych se zeptat jestli je v mém věku potřeba držet dietu nebo se víc zaměřit na jídelníček a brát nějaký supliment ( protein nebo gainer) Díky |
Záleží, ale co chceš? Jestli si udržovat váhu, nebo nabírat, podle toho by se měl odvíjet tvůj jídelníček a způsob cvičení...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 11:22 am Předmět: |
|
|
Nepsals toho o sobě dost. Z toho cos napsal bych usuzoval, že žádné suplementy nepotřebuješ. Někdo tu radil ať investuješ do trenéra. to je velmi rozumné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Nepsals toho o sobě dost. Z toho cos napsal bych usuzoval, že žádné suplementy nepotřebuješ. Někdo tu radil ať investuješ do trenéra. to je velmi rozumné. |
za cca 1000 ziskas dvoukilove baleni protejnu nebo tri hodiny s trenerem
ten trener ti da nekolikanasobne vic
(pokud bude dobry a ne nejaka rychlokvaska) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Deadlift napsal: | | Nepsals toho o sobě dost. Z toho cos napsal bych usuzoval, že žádné suplementy nepotřebuješ. Někdo tu radil ať investuješ do trenéra. to je velmi rozumné. |
(pokud bude dobry a ne nejaka rychlokvaska) |
smutný je, že přes 50% trenérů mu doporučí hned brát kreatin a používat suplementy... alespoň takovou mám zkušenost...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Deadlift napsal: | | Nepsals toho o sobě dost. Z toho cos napsal bych usuzoval, že žádné suplementy nepotřebuješ. Někdo tu radil ať investuješ do trenéra. to je velmi rozumné. |
(pokud bude dobry a ne nejaka rychlokvaska) |
smutný je, že přes 50% trenérů mu doporučí hned brát kreatin a používat suplementy... alespoň takovou mám zkušenost... |
tak at rekne odkud je, urcite se na foru najde nekdo, kdo doporuci kvalitniho trenera _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 12:41 pm Předmět: s |
|
|
Prominte za OT,ale když už se řeší ten trenér neznáte někdo dobrého trenéra z okoli Uherského Hradiště?
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: po duben 08, 2013 7:22 am Předmět: |
|
|
Nějaký problém s Ostravou? _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |