Zhodnocení tréninku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zhodnocení tréninku  Úvodní stránka -> Trénink -> Zhodnocení tréninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mano_1990

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 6:08 pm    Předmět: Zhodnocení tréninku Odpovědět s citátem

Zdar,

potřeboval bych pár rad ohledně tréninku a regenerace.

Momentálně to mám takhle:

Pondělí: 6:20-7:00 běhání, 16:00-17:30 Thajský box
Úterý: 6:20-7:00 běhání, 16:45-17:45 posilovna (full body trénink)
Středa: 16:00-17:30 Thajský box
Čtvrtek: 6:20-7:00 běhání, 16:45-17:45 posilovna (full body trénink)
Pátek: 16:00-17:30 Thajský box
Sobota: 10:30-11:15 (běhání), 11:20-11:45 posilování břicha
Neděle: volno

Chtěl bych se zeptat, jestli to není moc takhle najednou, mám jen jeden den volna na regeneraci, jinak jsem pořád v zápřahu. Jsem pořád takovej "rozjetej". Chtělo by to přidat volno a někde ubrat na tréninku?

Předem díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skrtni sobotni trteningy
Mano_1990

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a celý víkend nedělat nic a jen regenerovat?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:

presne tak, mas hodne treningu, takhle s ebrzo odvaris, a jestli nemas kvalitni jidloa doplnky, tak nez prijde sezomńa plave, skoncis jako pretrenovany
Mano_1990

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Mano_1990 napsal:

presne tak, mas hodne treningu, takhle s ebrzo odvaris, a jestli nemas kvalitni jidloa doplnky, tak nez prijde sezomńa plave, skoncis jako pretrenovany

jídlo nevím no, každý říká něco jiného, to je těžký, momentálně denně přijmu okolo 170g bílkovin, 360g sacharidů a cca 60g tuků (tady mi chybí, já vím). Někdo říkal, že při takovémhle zápřahu bych měl jít se sacharidama až na 500g denně. Je fakt, že bych mohl žrát pořád. Jako doplňky používám gainer po tréninku, spalovač a tribulus.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, klidne na 500 g jit muzes, kdyby to slo do tuku, tak trosku uberes
Mano_1990

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Super díky, je zkusím ubrat, dva dny regenerace je slušná doba už, práve, že se bojím toho přetrénovaní, dělám to takhle cca 7 měsíců a zatím ok, ale tělo nemůže vydržet všechno.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:
Peter Ustinov napsal:

Super díky, je zkusím ubrat, dva dny regenerace je slušná doba už, práve, že se bojím toho přetrénovaní, dělám to takhle cca 7 měsíců a zatím ok, ale tělo nemůže vydržet všechno.

meubirej, az kdyz to pujde do tuku
Mano_1990

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Mano_1990 napsal:
Peter Ustinov napsal:

meubirej, az kdyz to pujde do tuku

myslel jsem ubrat na treninku :) sacharidy zvýším, jinak doporučil by jsi mi dávkovat gainer i před tréninkem? A když jo tak jak dlouho před zátěží?
Vidlák

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou kluci co dělají bojový sport dvoufázově k tomu chodí posilovat a občas si zaběhat a nepřetrénují se. Nevím proč chodíš běhat tak často. Určitě bych chodil běhat jen v závodní sezoně a to pouze v případě, že tě limituje fyzička nebo potřebuješ shodit do váhovky. A jestli na tréninku jedete fyzičku a technice moc prostoru nedáte s tím běháním bych udělal krátký proces. Jestli chceš být silnější/výbušnější tak bys tu energii měl spíše vložit do posilovny a třeba plyometrie.
Zajímalo by mě k čemu ti je ten spalovač (a zřejmě i tribulus). Si za ty prachy radši kup flákotu masa...
Mano_1990

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
Jsou kluci co dělají bojový sport dvoufázově k tomu chodí posilovat a občas si zaběhat a nepřetrénují se. Nevím proč chodíš běhat tak často. Určitě bych chodil běhat jen v závodní sezoně a to pouze v případě, že tě limituje fyzička nebo potřebuješ shodit do váhovky. A jestli na tréninku jedete fyzičku a technice moc prostoru nedáte s tím běháním bych udělal krátký proces. Jestli chceš být silnější/výbušnější tak bys tu energii měl spíše vložit do posilovny a třeba plyometrie.
Zajímalo by mě k čemu ti je ten spalovač (a zřejmě i tribulus). Si za ty prachy radši kup flákotu masa...

To běhání mám na fyzičku (i když na tréninku jí máme taky docela dost). Popravdě mě fyzička vůbec nelimituje, právě se zlepšila kvůli běhání, tak proto jsem to z tréninku nevyřadil. Jinak spalovač jsem si koupil kvůli "blbosti", protože jsem se začal o víkendech prvidelně přežírat a to doslova, tak jsem se bál, že bych přibral tak proto, jinak tribulus jsem vyzkoušel jako x jiných doplňků, například kůvli zvýšení síly.
Svalík

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele mano, kolik ti je? zaráží mě, že hodně lidí bere tribulus a to jim není ani 20.
Spolužák (co děla btw thai box) ho bere a jediný co to s ním dělá je to že si neustále dělá dobře. Takže by mě ani nepřekvapilo kdyby si byl taky kolem těch 20 let
Mano_1990

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Svalík napsal:
Hele mano, kolik ti je? zaráží mě, že hodně lidí bere tribulus a to jim není ani 20.
Spolužák (co děla btw thai box) ho bere a jediný co to s ním dělá je to že si neustále dělá dobře. Takže by mě ani nepřekvapilo kdyby si byl taky kolem těch 20 let

je mi 23 let, ale zbytečně vyhozený prachy, na mě vůbec nepůsobí...příště zainvestuju do rozumější věci.

Rychle na stránku:

Přejdi na: