|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madaros
|
Zaslal: út duben 09, 2013 2:11 pm Předmět: jak obmenit FullBody trenink po 3 mesicich |
|
|
tak mam za sebou 3 mesice FB treninku, kdy se mi podarilo probrat 14kg. Co jsem se docetl, tak je dobry trenink obmenovat aby se co nejvic predeslo stagnaci, proto bych se chtel zeptat cim nahradit, popr. jak je jet jinak,tak aby svaly dostaly novej impuls :)
trenink kterej sem jel 3 mesice (+ vahy na posledni serii):
shyby 4x8 (max. +10kg)
benchpress 4x8 (max. 75kg)
pullover 4x8 (max. 35kg)
kliky na bradlech 4x8 (max. +10kg)
ramena s velkou + military press 4x8 (max. 40kg)
drep 4x8 (max. 70kg)
triceps na kladce 4x8 (max. 35kg)
tak co a jak zaradit ted dal ? diky za rady a tipy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 09, 2013 2:30 pm Předmět: Re: jak obmenit FullBody trenink po 3 mesicich |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út duben 09, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
Najdi si tady na webu nějakej fullbody co se ti bude líbit a ten jeď, nebo pokud už tě fullbody nebere, tak můžeš zkusit split a uvidíš, co je pro tebe lepší :) Každopádně si už nesestavuj trénink sám, protože to co si sem poslal je fakt hruza
edit: petr mě předběhl a ten ví o čem mluví :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
madaros
|
Zaslal: út duben 09, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
poradi neni preste tak jak sem ho jel, je to jen seznam,napisu realny poradi (ikdyz sem to i obcas stridal jak se mi do toho zeleza chtelo a nechtelo :) a obcas sem zkusil i jiny cviky,ale primarne tohle a takhle
shyb
kliky na bradlech
pullover
ramena s velkou
bench
tricak
drep
jel sem tohle,protoze me ty cviky docela bavej a cejtil sem pokrok a posun ve vahach i objemu dal,tak me to docela bavilo :) nerad slysim ze to bylo spatne a moch sem udelat neco lip,ale zase se rad poucim
jelikoz sem byl (a stale jeste o sobe rikam) vychrtlik (194cm a 80kg pred 3 mesicema-ted 94kg) tak sem chtel a jeste chci jet objemovku a ze zacatku jsem nezvedl tolik,tak sem zacinal s mensima vahama a na serii vzdycky trochu pridal abych mel nejakej pokrok dal, takhle jsem jel celou dobu az sem se dostal na tyhle vahy
takze zkusit jet vsechny serie stejnou vahu ?? tim ale u tech dalsich pujdu s opakovanim o neco dolu,neodjedu asi vsechno se stejnou (max. vahou) bude to mit na rust stejnej (lepsi efekt ?
a co se splitu tyce, je mi lito cvicit jen 2x tydne partii,ikdyz mozna vic, ale zatim mi prijde ze rozvoj z FB se mi libi a furt mi to ma co nabidnout.. ale je pravda ze sem split zatim nevyzkousel
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 09, 2013 5:51 pm Předmět: |
|
|
tezko lehky split zase uplatnuje jinou metodu treningu a tou je promenlive zatizeni
jeden den vice silove a druhy spise napumpovat
2x tydne partii staci
a tenhle trening je vcelku rozume sestaveny, takze je zbytecne cokoliv prekombinovavat
co se tyce toho tveho, doporucuji:
drep
bench
shyby
tlaky na ramena
kliky na bradlech
pulover
stridas tahy atlaky a postupujes od nejvetsich svalu k nejmensim
koncis kombinovanym protahovacim cvikem
co se tyce vah, misto treba 12x40, 10x60, 8x70, 8x75 bych doporucil:
10x40, 10x60, 1x80, a pak 4x6-8x70
k tomu usporadani doporucuju clanek http://kulturistika.ronnie.cz/c-3982-intenzifikacni-treninkove-metody.html , odstavec "Trénink systémem pyramidy" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: út duben 09, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
co se tyce toho tveho, doporucuji:
drep
bench
shyby
tlaky na ramena
kliky na bradlech
pulover
|
a tento trénink je někdo schopen jet 3x do týdne, neříkám, že to není možné, ale na mě by to bylo asi moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 09, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
nerikam ze je to super, ale porad lepsi usporadani nez zacit rukama
ale pro zacatecnika, proc ne
pokud jedes pyramidu, tak mas de facto jenom jednu pracovni serii a ani ta neni co do intenzity nejak moc vysoko, takze znovu, proc ne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madaros
|
Zaslal: út duben 09, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
co se tyce vah, misto treba 12x40, 10x60, 8x70, 8x75 bych doporucil:
10x40, 10x60, 1x80, a pak 4x6-8x70
|
no je to dost odlisny od toho co sem jel do ted a co sem si myslel ze je dobry :)
nicmene zkusim,proto sem napsal, tenhle rozpis muzu aplikovat na vsechny cviky se zatezi ?
Co se tyce pracovni serii, tou jednou u pyramidy beres jen tu posledni ? tzn. ze sem tem svalum nedaval dostatecnou zatez ? a tim ze bych to jel ted tak jak si napsal,tak by mely svaly dostat vic zabrat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 09, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madaros
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
tak musim rict ze je to trochu neco jinyho nez co sem jel doted, a dat ted vsechno 3x tydne :-D sem vic znicenej a ta posledni serie uz je obcas dost nechtena :)
zkousim jet ted Korte, to me docela bavi (koncim 2. tyden) a az to odjedu tak jsem nasel jinej FB tady v prispevkach kterej se mi libi, takze ten bych chtel zkusit jet potom:
Pondeli 4x8 : Drep
Bench na rovne s jednoruckama
Shyby (tady pojedu 4xmax..)
Millitary press
Biceps s jednoruckama
Bricho
Streda 5x5 : MT
Pritahy velke cinky v predklonu
Tlaky na sikme s jednoruckama
Upazovani
Francouzsky s velkou v leze
Kladivove
Bricho
Patek 3x12 : Vypady
Kliky na bradlech (tady zase 3xmax)
Shyby podhmatem (3xmax zase)
Upazovani v predklonu
Lytka vypony
Bricho
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
| madaros napsal: | tak musim rict ze je to trochu neco jinyho nez co sem jel doted, a dat ted vsechno 3x tydne :-D sem vic znicenej a ta posledni serie uz je obcas dost nechtena :)
zkousim jet ted Korte, to me docela bavi (koncim 2. tyden) a az to odjedu tak jsem nasel jinej FB tady v prispevkach kterej se mi libi, takze ten bych chtel zkusit jet potom:
Pondeli 4x8 : Drep
Bench na rovne s jednoruckama
Shyby (tady pojedu 4xmax..)
Millitary press
Biceps s jednoruckama
Bricho
Streda 5x5 : MT
Pritahy velke cinky v predklonu
Tlaky na sikme s jednoruckama
Upazovani
Francouzsky s velkou v leze
Kladivove
Bricho
Patek 3x12 : Vypady
Kliky na bradlech (tady zase 3xmax)
Shyby podhmatem (3xmax zase)
Upazovani v predklonu
Lytka vypony
Bricho |
jj tohle je moc pekne, dej mi prosim PMkem link, kde jsi to nase
dekuju _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|