|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Drat
|
Zaslal: út duben 09, 2013 3:19 pm Předmět: Doplnění kruhových tréninků |
|
|
Ahoj, chodím 2-3x týdně na kruhové tréninky částečně na shození tuku a částečně na nárůst síly a zkvalitnění svalové hmoty. Pročítal jsem forum ale nenašel jsem nic konkrétního co by mi pomohlo. Potřeboval bych k těm kruháčům totiž přidat jeden den v týdnu klasickou posilovnu, kde bych se ale soustředil jen na hrudník a záda, protože teď nemám trup do V ale v podstatě stejnej obvod přes břicho jako přes hrudník. Můžete mi doporučit jaké cviky, tak 3-4 na hrudník i na záda byste doporučili během jednoho tréninku v posilovně? Na hrudník mě napadá klasickej bench, potom peckdeck, pullover, na záda shyby a přitahování v sedě (veslování - nevím jak to popsat). A jaké cviky dál? A odjeli byste nejdřív komplet hrudník a pak záda nebo to dělt na střídačku? A kolik sériíúopakování? Dík moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 09, 2013 4:15 pm Předmět: Re: Doplnění kruhových tréninků |
|
|
| Drat napsal: | | Ahoj, chodím 2-3x týdně na kruhové tréninky částečně na shození tuku a částečně na nárůst síly a zkvalitnění svalové hmoty. Pročítal jsem forum ale nenašel jsem nic konkrétního co by mi pomohlo. Potřeboval bych k těm kruháčům totiž přidat jeden den v týdnu klasickou posilovnu, kde bych se ale soustředil jen na hrudník a záda, protože teď nemám trup do V ale v podstatě stejnej obvod přes břicho jako přes hrudník. Můžete mi doporučit jaké cviky, tak 3-4 na hrudník i na záda byste doporučili během jednoho tréninku v posilovně? Na hrudník mě napadá klasickej bench, potom peckdeck, pullover, na záda shyby a přitahování v sedě (veslování - nevím jak to popsat). A jaké cviky dál? A odjeli byste nejdřív komplet hrudník a pak záda nebo to dělt na střídačku? A kolik sériíúopakování? Dík moc |
jake kruhove treningy
jaky jidelnicek?
zmen ypostavy jsou prevazne o jidle, ne o treningu
pripadne by jsi mohl zaradit trening celeho cela misto kruhoveho
http://kulturistika.ronnie.cz/c-6909-treninkova-poradna-17-2010.html _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Drat
|
Zaslal: st duben 10, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
kruhovy trenink 3x tydne na 50 minut - 20 stanovist a vsechny partie, kazda po cca minute a pul intenzivne... Jidelnicek mam ted spis an redukci, vahy a dorysovani pred letem... rad bych vedel spis jaky cviky jsou nejlepsi na objem hrudniku a rozsireni zad a jestli stridat hrudnik-zada nebo odjet nejdriv hrudnik a pak zada. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 10, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Drat napsal: | | kruhovy trenink 3x tydne na 50 minut - 20 stanovist a vsechny partie, kazda po cca minute a pul intenzivne... Jidelnicek mam ted spis an redukci, vahy a dorysovani pred letem... rad bych vedel spis jaky cviky jsou nejlepsi na objem hrudniku a rozsireni zad a jestli stridat hrudnik-zada nebo odjet nejdriv hrudnik a pak zada. Diky |
na rozsireni zad jsou to shyby, na rozsireni hrudniku pullover, na objem hrudniku tlaky jednorucek na rovne lavici _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: so duben 13, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
k tomu musíš dát určitý počet sérií, opakování, délku opakování, správnou techniku opakování
jinak to co jsi napsal je ve srozumitelné řeči něco takového: Chci si koupit ferari, ale chci s tím jezdit do hor, zároveň chci aby to mělo rozumnou spotřebu benzínu. Věci si odporují a jedna jde proti druhé. Nakonec nebudeš mít ani jednu věc z těch, které jsi napsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 13, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | k tomu musíš dát určitý počet sérií, opakování, délku opakování, správnou techniku opakování
jinak to co jsi napsal je ve srozumitelné řeči něco takového: Chci si koupit ferari, ale chci s tím jezdit do hor, zároveň chci aby to mělo rozumnou spotřebu benzínu. Věci si odporují a jedna jde proti druhé. Nakonec nebudeš mít ani jednu věc z těch, které jsi napsal. |
ted nevim, jestli to melo byt na me
pocet serii je podle zdatnosti cvicence
opakoani bych drzel v rozpeti 6-15
delku opakovani absolutne nechapu (a mam dojem, ze se tu po tvem vysvetleni rozpouta velka diskuze)
a co se tyce techniky, da se dohledat na youtube, nebo nechyt vysvetlit od zkusenejsich _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: ne duben 14, 2013 3:00 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Bomberguy napsal: | k tomu musíš dát určitý počet sérií, opakování, délku opakování, správnou techniku opakování
jinak to co jsi napsal je ve srozumitelné řeči něco takového: Chci si koupit ferari, ale chci s tím jezdit do hor, zároveň chci aby to mělo rozumnou spotřebu benzínu. Věci si odporují a jedna jde proti druhé. Nakonec nebudeš mít ani jednu věc z těch, které jsi napsal. |
ted nevim, jestli to melo byt na me
pocet serii je podle zdatnosti cvicence
opakoani bych drzel v rozpeti 6-15
delku opakovani absolutne nechapu (a mam dojem, ze se tu po tvem vysvetleni rozpouta velka diskuze)
a co se tyce techniky, da se dohledat na youtube, nebo nechyt vysvetlit od zkusenejsich |
Na tebe to nebylo, kruhovym treninkem tuky nespali, a tim ze jednou tydne zaradi nejake cviky na "objem", mu nic nenaroste.
Jinak obecne, prvni musis zada pak hrudnik.
Delka opakovani- delka pohybu cinky dolu a nahoru, muze trvat 1 ale klidne i sest vterin.
Opakovani drzet v rozmezi 6-15 je od siloveho, pres objemovy az po rysovaci trenink, ale nebudeme se tu poustet do doouhosahlych debat:)
Technika se da dohledat na internetu, ale za boha se to z toho nenauci, ikdyz mu vsichni budeme drzet palce:) nevsimne si tech zasadnich prvku provedeni jednotlivych cviku a to bude velmi lucky kdyz narazi na video kde je to vysvetleny dobre a srozumitelne.
Nestaci zaradit pulover, musi tam byt system, serie, pauzy, opakovani, technika.. Nemalujme tu vzdusne zamky:)
+ tuk se shazuje v kuchyni, a i tam je dobry mit system ktery neni uplne jednoduchy, pokud ma byt na urovni:) a ne kruhacem, ale aerobkou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 7:05 am Předmět: |
|
|
co se tyce delky opakovani, libi se mi vic ta vterina (aspon u pozitivn faze) nez tech 6
jinak souhlasim, tuky miznou z jidelnicku, pokud nemas vazne brutalni vydej
ale 3x tydne kruhacem toho urcite nedocilis
co se tyce uceni se techniky, podle me to jde z koukani, ale pak na tebe musi nekdo dohlizet, a nebo minimalne postovat videa sem,a le je to ta delsi cesta a ne tak snadna
se zacatkem u zad souhlasim, rozhdone je to lepsi pristup nez 3x tydne bench a jednou nejake pritahy neceho k necemu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|