|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
Zaslal: út duben 09, 2013 9:06 pm Předmět: Rotoped |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli by mi zde někdo mohl doporučit nějaký rotoped do 5 tisíc (nejlépe z vlastních zkušeností). Požadavky jsou pouze aby byl tichý, jelikož na něm hodlám jezdit brzy ráno a nechci budit všechny sousedy. Druhý požadavek, aby se samozřejmě nerozbil či nějak nerozhrkal po dvou použití. Je zde reálné najít nějaký takový rotoped do 5 tisíc? Nepotřebuji žádné extra funkce, stačí pouze jak jsem řekl aby chvíli vydržel. Projel jsem tady podobná témata, ale bohužel jsem narazil pouze na rotoped za 7500 a tolik do toho dávat nechci. Vážím 82kg, takže nějakou super hmotnost to "vozit" nebude. Předem díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 10, 2013 8:04 am Předmět: |
|
|
Mam Housefit TIRO 50 a nemuzu si stezovat. Hlavni parametr pro me byl, aby ty me aerobni zvracenosti vydrzel (nosnost ma do 150kg, takze kdybys to nahodou v objemu nekdy prehnal, tak muzes vesele slapat  ) a myslim, ze tento svuj ucel naprosto splni, cena pod 7000. Jedine k cemu bych mel mensi vyhrady by byly zobrazovane hodnoty na displeji, ale to neni primarni.
Predtim jsem mel take od Housefitu a vydrzel strasne moc bez jedine zavady. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st duben 10, 2013 8:37 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | rotoped za Kč 5000 je jako auto za Kč 15 000, nebo prostitutka za Kč 600, nebo protein 1 kg za Kč 200, prostě k zblití... |
Ten chlapec má pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 10, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st duben 10, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Mam Housefit TIRO 50 a nemuzu si stezovat. Hlavni parametr pro me byl, aby ty me aerobni zvracenosti vydrzel (nosnost ma do 150kg, takze kdybys to nahodou v objemu nekdy prehnal, tak muzes vesele slapat ) a myslim, ze tento svuj ucel naprosto splni, cena pod 7000. Jedine k cemu bych mel mensi vyhrady by byly zobrazovane hodnoty na displeji, ale to neni primarni.
Predtim jsem mel take od Housefitu a vydrzel strasne moc bez jedine zavady. |
Díky, podívám se na ten TIRO 50.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 10, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: |
Díky, podívám se na ten TIRO 50. |
Od te doby, co ho mam a v kombinaci s necvicenim v posilovne, mam asi nejvetsi nohy za poslednich 5 let :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 01, 2014 2:31 pm Předmět: |
|
|
Nevi nekdo, jak spravit / vycistit display u rotopedu? Zrejme se mi tam dostala vylhkost z toho, jak se potim a postupne zacaly vynechavat casti cislic az vcera nebylo videt skoro nic. Baterky jsem vymenil, tim to neni. Sice je to v zaruce, ale vetsinou to trva nez se oprava vyresi, takze me napadlo, jeslti s timhle ma nekdo zkusennosti a jestli to lze nejak vycistit nebo je opravdu potreba vymenit cely display. Pakticky to same se mne stalo u prechozich 2 rotopedu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so únor 01, 2014 3:02 pm Předmět: |
|
|
A neriskuješ záruku, když se v tom budeš sám vrtat? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 01, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | A neriskuješ záruku, když se v tom budeš sám vrtat? |
Jo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so únor 01, 2014 5:55 pm Předmět: Re: Rotoped |
|
|
| Davesix napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli by mi zde někdo mohl doporučit nějaký rotoped do 5 tisíc (nejlépe z vlastních zkušeností). Požadavky jsou pouze aby byl tichý, jelikož na něm hodlám jezdit brzy ráno a nechci budit všechny sousedy. Druhý požadavek, aby se samozřejmě nerozbil či nějak nerozhrkal po dvou použití. Je zde reálné najít nějaký takový rotoped do 5 tisíc? Nepotřebuji žádné extra funkce, stačí pouze jak jsem řekl aby chvíli vydržel. Projel jsem tady podobná témata, ale bohužel jsem narazil pouze na rotoped za 7500 a tolik do toho dávat nechci. Vážím 82kg, takže nějakou super hmotnost to "vozit" nebude. Předem díky. |
Já bych ti doporučil rovnou si koupit kvalitní věšák na prádlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 01, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Nevi nekdo, jak spravit / vycistit display u rotopedu? Zrejme se mi tam dostala vylhkost z toho, jak se potim a postupne zacaly vynechavat casti cislic az vcera nebylo videt skoro nic. Baterky jsem vymenil, tim to neni. Sice je to v zaruce, ale vetsinou to trva nez se oprava vyresi, takze me napadlo, jeslti s timhle ma nekdo zkusennosti a jestli to lze nejak vycistit nebo je opravdu potreba vymenit cely display. Pakticky to same se mne stalo u prechozich 2 rotopedu |
Pošli mi třeba PMkou fotku toho displeje, to půjde nějak snadno nejspíš... tedy, mohlo by jít. Ideálně i ať je z toho vidět, jak vypadá to "skoro nic", co to ukazuje... Tzn. zda-li jsou některé digity plné a některé úplně pryč, nebo jen všechny slabé nebo prostě jak se to chová...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|