|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blahva90

|
Zaslal: st duben 10, 2013 8:10 am Předmět: Jaký trenink po menisku? |
|
|
Čaues ,potřeboval bych poradit prosím s treninkem. Jsem po artroskopii kolene (meniskus,shaving chrupavek). Byl jsem zvyklej dost trénovat nohy ,většina treninků na nich právě stála. Teď to nějakou dobu potrvá ,než zas budu moct nohu zatížit.Nyní mam problém dát dohromady nějaky kloudný trénal bez hnát, jakmile tam nejsou mrtvoly a dřepy ,tak jsem bezradnej  .Neměl by někdo nějaký tip ,jakým treninkem bez nohou prozatim vyplnit čas, než se koleno dá dohromady? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Svalík
|
Zaslal: st duben 10, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
Shyby, kliky a břicho _________________ Bolest je jen slabost, co upouští tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st duben 10, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
Koleno po artroskopii máš v cajku poměrně brzo, takže pokud tě nebaví nic jinýho, dej si prostě volno a pokud chceš něco dělat, tak využívej hlavně stroje, popř. cviky vsedě, na nohy teď nějakou dobu úplně zapomeň, na záda použij kladky a pokud to vybavení posilovny dovolí, tak nějakej další cvik vsedě. Záleží, kde bydlíš, kam chodíš cvičit a jaký jsou tam možnosti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 10, 2013 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Svalík napsal: | | Shyby, kliky a břicho |
Mas neco proti cinkam a strojum? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 10, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Svalík napsal: | | Shyby, kliky a břicho |
Mas neco proti cinkam a strojum? |
mas neco proti shybum a kliku? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 10, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | | Svalík napsal: | | Shyby, kliky a břicho |
Mas neco proti cinkam a strojum? |
mas neco proti shybum a kliku? |
Nemam nic ani proti shybum a klikum ani proti cinkam a strojum. Ale nevidim duvod, proc by mel cvicit pouze to, co mu poradil Svalik a stroje a cinky v treninku ignorovat. Alespon tak si lze jeho odpoved vylozit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
blahva90

|
Zaslal: st duben 10, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
Preferuji prave vicekloubove cviky s cinkama, kladky moc nemusim. Byl sem zvyklej trenovat hlavne vseljaky fullbody treningy. Tak bych ted chtel dat dohromady neco konkretnejsiho, jelikoz asi nebude tolik efektivni pro rust "fullbody" bez nohou. Trening bych videl 3x tydne. Kdyby mi byl nekdo ochoten prihrat nejakou mensi kostru ,jak to tedka na ty 3 dny v tydnu rozvrhnout, tak bych byl vdecny. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalík
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
Aspoň co vím, tak po operaci menisků bys měl mít aspoň nějákou pauzu od cvičení na nohy. A docela by mě zajímalo kolik existuje cviků s činkou aniž by nohy zabíraly. A popravdě s kliky a shyby se procvičí celý vršek a bříchem to dodělá . Takže netuším co je za problém _________________ Bolest je jen slabost, co upouští tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|