Tak za prvé... užasný, skvělý a naprosto dokonalý zážitek, kdy (dovolím si říct, moje svěřenkyně a nástupkyně) Martinka získala zlato na MEJ v trojboji!!!
Pak parádní výlet po Praze, ze kterého mi bylo lehce nevolno a pak trénink:)
DU cca 250
Benč mi podávala mistryně Evropy, heč... První po měsící a půl cca...
Pozvedy letos tak potřetí... musím na nich teď hodně zapracovat...
Video z benče je na FB :) Určo se bude sdílet aji na můj funclub, až paní správkyně mistyně dorazí dom :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
ahoj krasko, tak uz te nebavilo vitezit v sile, a nasla sis dalsi?
mala otazecka, bezis Spartana?
Jasné.. hned toho prvního, na Slovensku! :)
Jinak hodlám kombinovat uplně všechno... Primární pro mě bude crossfit, ale hodlám závodit trojboj, vzpírání, atletiku a plánuju ještě další akce, včetně Spartana:))
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
22:10
Děs... poslední kilák samozřejmě nejrychlejší... jsem líná se rozveslovávat a pak to takhle dopadá.... jsem nějaká ko.... uff.... a zase nach práce...
II.
V práci jen nějak kompenzačky, nebyl čas....
Naposledy upravil kulíšek dne po duben 15, 2013 8:38 am, celkově upraveno 1 krát
Kulíšku, nechci být zvědavý, ale co děláš? Já měl za to, že se živíš sportem. Kdyžtak stačí říct jestli máš zaměstnání sedavé nebo makáš rukama :)
Však jsem psala na začátku logu, že jsem s profi vzpíráním skončila... ale tuhle práci dělám už dlouho, předlouho... ono... uživit se u nás sportem není zrovna snadné...
Jinak moc se nenasedím...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru