|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: st březen 27, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
Prave jsem dojel z teska, 8x 0,55 kg kurecich prs, 110kc/kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Michal Orel
|
Zaslal: st březen 27, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
Jenže ty akce se dost liší co se týče lokality...minule jsem koukal na leták a byla tam hromada poboček v různých městech kde ta akce neplatí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
Nevím kam to přesně zařadit, ale tady se to neztratí. Dnes jsem byl nakupovat a strašně mě potěšilo když jsem našel tyto produkty:  - Ano, z většiny je to sice slazeno uměl. sladidlama...
a ještě tenhle kámoš:
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 9:36 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | nejlepší kečup bez cukru je od Kandu |
Jo, ten modrej, to je možný... akorát tenhle je slazen stévií = "zdravější" Nebo aspoň doslazen, to je jedno... pro dobrej pocit že člověk jí aspoň něco zdravějšího
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
| Michal Orel napsal: | | Jenže ty akce se dost liší co se týče lokality...minule jsem koukal na leták a byla tam hromada poboček v různých městech kde ta akce neplatí... |
taky nevim jak to delaji...asi jen dalsi z mnho veci jak s nami vymrdat
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
Nemuzes prosim dat fotku jak losos vypada? Taky bych si u nas v Albertu nejakyho koupil, pokud ho budou mit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Robot2037 napsal: | | Nemuzes prosim dat fotku jak losos vypada? Taky bych si u nas v Albertu nejakyho koupil, pokud ho budou mit. |
WTF ? fotku lososa aby sis ho mohl koupit? Běž k mrazákům a hledej rybu s nalepenou etiketou Losos!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne duben 14, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
tam prodávají více druhů lososa, toto je losos nasekaný na podkovy značka Kimbex 350 g, už jsem ho jednou měl, je v pohodě, ale v zádném případě nekupovat 0,5 kg zmrazený losos z číny, sáček je neprůhledný, aby nebylo vidět, co tam je, je tam nějaká ryba, která lososa vzdáleně připomíná, možná, že to jako losos i vzdáleně chutná... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: po duben 15, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | WTF ? fotku lososa aby sis ho mohl koupit? Běž k mrazákům a hledej rybu s nalepenou etiketou Losos! |
To bylo spatne formulovane, samozrejme ze vim jak vypada losos. Me slo o druh, vyrobce atd. Cipinek me spravne pochopil.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po duben 15, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | v Praze 7 v Albertu jsem dneska koupil mraženého lososa 350 g za Kč 45, na regálu byla cena přes asi Kč 70/350 g, což odpovídá ceně přes Kč 200/kg, soudruzi někde udělali chybu, jestli to vydrží do zítra, tak půjdu přikoupit asi 10 ks... |
aktualizace, cena na regálu je 59 za 350 g, ale na pokladně stále za 44,90, dnes jsem uskutečnil testovací nákup 3 ks stále za 44,90, i za cenu 59 je to O.K., ale když Albert jinak nedá, tak jim zítra přijdu vybrat celý mrazák, třeba tam ještě do zítra něco zbyde... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
katzenka

|
Zaslal: po duben 15, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
aktualizace, cena na regálu je 59 za 350 g, ale na pokladně stále za 44,90, dnes jsem uskutečnil testovací nákup 3 ks stále za 44,90, i za cenu 59 je to O.K., ale když Albert jinak nedá, tak jim zítra přijdu vybrat celý mrazák, třeba tam ještě do zítra něco zbyde...  [/quote]
Albert a cenovani....:D :D :Dneco podobneho se mi podarilo na Andelu...cca 800g kureciho me stalo celych 5,7Kc:D u poklady brigadnice, ktere to vazne divne nebylo  skoda jen, ze tam takovych kusu nebylo vic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|