|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: so duben 13, 2013 8:25 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Bara napsal: | | Rostislaw napsal: | | Turakam napsal: | | BerserK87 napsal: | | Hovno. Uplne brutal perfektne. :O |
asi tak, neviem či tu, nerátajúc súťažných aj niečo podobné bolo, a sorry Rosťa na secreta sa nechytáš |
Však já se s nikým neporovnávám a nohy bych bral všemi deseti, ale vršek mám asi o 15 - 20kg jinde, když už teda...
Ještě jednou pěkná forma, hezky se nato dívá. |
Ty máš jinej typ kostry,ale k porovnání bys to musel stejně odtučnit a nevíš jak by to dopadlo.Navíc stoupnout vedle sebe a smazat tak rozdíly ve výšce atd.. |
Už jsem byl i odtučněný a nedopadlo to nejhůř, viz fota v profilu před zrcadlem
Ale stejně je to jedno, hlavně, že je člověk spokojený tak nějak sám ze sebou a secret spokojeně vypadá. |
Ale jo,to je jasný.Ale ty jsi malej,ne?Aspoň vypadáš tak na tu klasiku 175 +- cm.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
Zaslal: so duben 13, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 13, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Tak tak 175cm. |
Jasný,skřítek jako většina mých kamarádů Jeden z nich je hodně typově jako ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so duben 13, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Rostislaw napsal: | | Tak tak 175cm. |
Jasný,skřítek jako většina mých kamarádů Jeden z nich je hodně typově jako ty. |
Sakra trochu objektivity, proti tobě je skřítek uplně každej
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po duben 15, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Rostislaw napsal: | | Tak tak 175cm. |
Jasný,skřítek jako většina mých kamarádů Jeden z nich je hodně typově jako ty. |
jenom jestli to neni naopak,ze my se 175 jsme normal a ty jak to vidis z vysky,tak to lehce zkresluje
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po duben 15, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 15, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po duben 15, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
Sakra, tak to sem o 2-3 cm porad trpaslik  este ze to dozenu botama  ale popravde uz se mi parkrat stalo, ze sem jel ve vytahu s 3 dalsima chlapama, co byli v rozmezi 190-200 a jako trpaslik si fakt pripadal... _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: po duben 15, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | Sakra, tak to sem o 2-3 cm porad trpaslik este ze to dozenu botama ale popravde uz se mi parkrat stalo, ze sem jel ve vytahu s 3 dalsima chlapama, co byli v rozmezi 190-200 a jako trpaslik si fakt pripadal... |
5-10 cm rozdilu je v pohode, horsi situace nastava kdyz je nekdo o 30 cm vyssi nez ja
Sice ma clovek vetsi ruku nez on ale vejsku mu zavidim
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po duben 15, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
No tak teda vejšku jsem nikdy nikomu nezáviděl. To raději budu nabušenej trpaslik než dvoumetrovej vyhryzek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po duben 15, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
treba byt nabuseny obor,a je to _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po duben 15, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
195/110 ideálka _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|