Dr.Lift : sorry, ale já už tu tvojí demagogii neřešim
Každopád se trochu zase rarejpalo a trochu se na toto téma mluvilo, což je dobře. Debatoval jsem na tohle téma s několika lidmi a často se opakoval následující argument :
Znám kluka co dává x, při váze x, a nebere nic...někde musí být člověk co dokáže zvednout ještě daleko víc, ale proč nikdo takovej neni?Proč se ještě neukázal?Musíme počkat asi
Jinak vysvětlím, upravím svou původní myšlenku a jak jsem to myslel ale asi neřekl :
- je možné brát na čisto placku z jakkýchkoliv závodů (těch faktorů tohle ovlivňujících je milion)
- nelze se podle mě, dostat na nějakou úroveň výkonnosti na čisto - např. nevim 1000 raw trojboj, se nedostane nikdo na čisto, Tour de France lze jet na čisto, nelze jí vyhrát, mohl bych pokračovat s milionem příkladů, asi jste už pochopili
Zaráží mě, kolik lidí na tomhle fóru je ještě pořád tak naivní, zvlášť když v očích veřejnosti je právě
kulturistika/lift/strongmani ty nejvíc zneužívající doping
Zaráží mě, jak můžete dnes věřit v čistotu sportu, když našli pozitivní doping. test i šachistovi, pingpongistovi, curlingistovi (je to vůbec správně?

)
Přijde mi to, že byste rádi věřili v zázrak jako lidi věří v Ufo, konspirační teorie, sci-fi
Určitě mi nešlo o to pošpinit tenhle krásnej sport (powerlifting), kterej mám tak rád.
Určitě mi nešlo o bitvu mezi federacemi na to jsem už alergik.
Tak jestli jsem někoho pohoršil, tak se omlouvám a jestli to někomu otevřelo byť jen jedno oko, tak tim líp
Výsledek asi je, že by se s tim mělo něco dělat, ne se tvářit, že doping neexistuje.