|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Matthew.1
|
Zaslal: út duben 16, 2013 8:21 am Předmět: Nejasnosti oladom stravovania pocas rysovacky |
|
|
Zdravim,
Rad by som sa opytal zopar veci v ktorych mam urcite nejasnosti.
1. Cim by som mal sladit tvaroh pocas diety kedze sam o sebe ho nezjem. (Su kakao,granko,vanilkovy cukor prijatelne?)
2. Ktory sposob sacharidovych vln sa vam viac osvedcil (4 alebo 7 dnove vlnenie?)
3. Zacal som uzivat Amino X od BSN a rad by som si dokupil nejaky glutamin uvazoval som o Glutamine Powdery alebo taktiez o Glutamine 1000 od Optimum Nutritionu je tato kombinacia vhodna? Popripade aky iny glutamin ci doplnok by ste mi k Amino X do rysovacky odporucili?
4. Tak trocha k treningu, kedze trenujem vo vecernych hodinach a vsade citam, ze sacharidy by sa mali konzumovat v prvej polovici dna, logicky ma napada ci je vhodne konzumovat pred a po treningu sacharidy (lebo neviem ci bez toho by som mal dost energie).
5. Este som sa chcel opytat ako to je s vajecnymi zltkami? Pride mi trocha skoda ich vyhadzovat sice viem, ze obsahuju tuky ale zdrave nie? A pokial si to pocitam tak aj pri konzumacii vajecnych zltkov nikdy neprekrocim hranicu 0.5g tuku na kg tel. vahy a teda este cholesterol, ktory obsahuju, viem, ze zvysuju jeho hladinu ale nie je zvysena iba pocas tej doby a akonahle prestanem jest vajcia teda zltky na istu dobu tak klesne a ked uzivam pangamin bifi tak by ta hladina nemusela byt tak vysoka nie?
A neposlednom rade by som vas chcel poprosit o zhodnotenie rozdelenia treningov v pomere ku sacharidom, viem, ze to tak uplne nie je k teme ale nechcel som zakladat dva nove topicky.
Po: beh 20min + sprinty (50g sachry)
Ut: trening - nohy + chrbat + brucho (100g sachry)
St: florbal 40min (200g sachry)
Stv: trening - biceps + triceps + brucho (250g sachry)
Pia: beh 20min + sprinty + brucho (300g sachry)
So: trening - prsia + ramena + brucho (400g sachry)
Ne: volno (500g sachry)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cored
|
Zaslal: út duben 16, 2013 8:31 am Předmět: s |
|
|
Nejsem moc v pozici,kdy bych mohl radit  , ale pokusím se i tak.
Jako sladidlo bych používal stévii.
Žloutku bych se v počáteční fázi nebál.
A tréning a rozvžení mi přijde celé na hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:46 am Předmět: |
|
|
I já ti zkusím trošku poradit byt o tobe vubec nic nevím. (ročník, váha ,´čeho chceš v diete dosáhnout) To vše je duležité i já včera začal sacharidové vlny které jsem si upravil protože mi stačí zhubnout 4-6kg.
Ted k tvému problému 1, pokud jde o tvaroh nevím myslím si že když máš problém ho sníst samotný dej si k tomu malí jogurt tak jak to bylo napsano v článku ohledně sacharidových vln já to tak dělám vinikající jogurt prodávají v cauflandu. 0,1gramu tuku cukru to má snad 7gramu v celím 150gramovým jogurtu. (chutná dobře)
2, Pokud jde o vlny tenhle problém bych vyložene neřešil vyskoušej uvydíš minule jsem jel 7dení přesne podle článku a nebylo to špatný tentokrát mám 4dení a pá-ne se nacpu co se do me vleze
3,4nevím nevím tady ti neporadím
5, Já bych to přecejenom dodržoval mám takový pocit že tech žloutku by bylo na jeden týden přecejenom přiliš ale je to vážne idividulní pokud chceš tak si dávej tři (rozhodne bych ale každý den nekomzumoval všech 6celích vajec)
Pokud jde o trening ani mě se moc nezamlouvá v běhu máš stereotip. Na nejvetší cukrový den máš volno. A to rozdelení partii mi nepříde nejštastnejší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
ja jenom k treningu
na houby
obtezuj se neco si precist na hlavni strane _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Matthew.1
|
Zaslal: út duben 16, 2013 7:33 pm Předmět: |
|
|
| buvolii napsal: | I já ti zkusím trošku poradit byt o tobe vubec nic nevím. (ročník, váha ,´čeho chceš v diete dosáhnout) To vše je duležité i já včera začal sacharidové vlny které jsem si upravil protože mi stačí zhubnout 4-6kg.
Ted k tvému problému 1, pokud jde o tvaroh nevím myslím si že když máš problém ho sníst samotný dej si k tomu malí jogurt tak jak to bylo napsano v článku ohledně sacharidových vln já to tak dělám vinikající jogurt prodávají v cauflandu. 0,1gramu tuku cukru to má snad 7gramu v celím 150gramovým jogurtu. (chutná dobře)
2, Pokud jde o vlny tenhle problém bych vyložene neřešil vyskoušej uvydíš minule jsem jel 7dení přesne podle článku a nebylo to špatný tentokrát mám 4dení a pá-ne se nacpu co se do me vleze
3,4nevím nevím tady ti neporadím
5, Já bych to přecejenom dodržoval mám takový pocit že tech žloutku by bylo na jeden týden přecejenom přiliš ale je to vážne idividulní pokud chceš tak si dávej tři (rozhodne bych ale každý den nekomzumoval všech 6celích vajec)
Pokud jde o trening ani mě se moc nezamlouvá v běhu máš stereotip. Na nejvetší cukrový den máš volno. A to rozdelení partii mi nepříde nejštastnejší. |
Takze rocnik: 1993 (19rokov)
Vaha: 82.4kg
Zbavit sa pokial mozno najvacsieho mnozstva tuku ale zaroven zachovat podiel svalstva.
Zhodit planujem 5kg+-
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 16, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
Nulová znalost tréninku.
Na co vlny, pokud chceš sundat 5 kg? To dáš i bez vln a naprosto s přehledem.
Kdysi to fungovalo asi takto: člověk začal cvičit, nic nevěděl. Snažil se něco načíst, radil se s kamarády a když nevěděl tak s trenérem. Pak přišla fora - tam se dalo doladit plno detailů, ale vědět kulový a čekat, že to za Tebe někdo nějak sestaví? Asi stárnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út duben 16, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
U me to fungovalo tak, ze jsem zacal cvicit, co jsem okoukal u kohokoliv v posilce, to bylo v 1998, byl jsme docela spokojenej, s vykonama, nic me nebolelo, zadne zdravotni potize, zadne vydaje na stravu nebo suple.
Na zacatku 2012 jsem obevil toto forum, mam rozsekany rameno, zada a kolena, vubec nejsem spokojen se vysledkama cviceni, mesicne vyhodim 1000kc na suple.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
1. Tvaroh - skořice, hol. kakao, sladit stévií
2. Sach vlny bych nedával na tvém místě, ale přikláním se k 4 denním
3. Amino - X stačí, ten glutamin můžeš taky... já bych teda radši dával přímo čisté BCAA
4. Sacharidy po tréninku ano, hlavně po tréninku. Nejdůležitější ráno a po tréninku, musíš si to sám načasovat během dne aby to bylo pro tebe optimální.
5. Žloutky konzumuj, nevyhazuj je... Hlídej si kolik tuků přijmeš během dne a podle toho si je třeba uber někde jinde nebo naopak.
6. Trénink - viz. Peter Ustinov
|
|
| nahoru |
|
 |
Matthew.1
|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Nulová znalost tréninku.
Na co vlny, pokud chceš sundat 5 kg? To dáš i bez vln a naprosto s přehledem.
|
viem ohladom treningu mam nedosatky..
a teda ak nie vlny tak staci pocitat kalorie nasledne sa vazit a podla toho potom upravovat prijem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
Přesně. Není třeba hubnout rychle, pokud někam nespěcháš. Přes 1 kg / týden bych nešel. Optimálně 0,5 kg / týden.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
tady ti usetrim spostu casu a penez
| kód: | | http://obchod.ronnie.cz/s-4706-priprava-na-soutez-v-kulturistice-od-a-do-z-lukas-roubik.html | _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|