Prvni vzpirani od ligy a... Wtf? Dosla jsem k zaveru, ze nema smysl trenovat :-D Lehke, ciste provedene... Pozvedy kvuli ehm... Bebi... Po jednom a vice nastupu. Ty tri na vaze jsem sla vzdycky s max 30s pauzou.... Jsem na ceste dom a ceka me co? Ach ano... Veslicko...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Dneska po ránu jsem skočila na tanitu (váha, co měří tuky, vodu, aktivní hmotu atd) a je to fakt divné...:D 9,5 % tuku, na což mi přijde, že teď opravdu nevypadám, ale hlavně mám opravdu strašně moc vody... a když říkám strašně, tak myslím strašně...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
O víkendu jsem vedla kurz vzpírání na Slovensku... mělo to velký úspěch, super :)
V pondělí ráno vzpírání
OHS trhové (dřepy ve vzpažení) 85x3
Trh 86
Nadhoz 105
Dřepy 135x3
Odpol crossfit:)
Nějaké trhy s jednoručkama
pak legrácky -
HSPU striktní po 20, pak 16, 12, 10
A... striktní muscle up.... 5x v průběhu odpoledne:)
Úterý
Ráno CF, Odpol CF a večer bootcamp :)
Nějaké pozvedy do 140x3
Cotre - L sit, planky, nějaké nové techniky....:))
Středa
Jen 2,5 hodiny na stěně , ale makačenko to bylo :)
Ted jsem až do neděle v práci, tak zkusím něco tu zasejc :)
Někde po Slovensku běhá video těch striktních MU :) A z těch 20 HSPU mám taky radost... nebylo to na krev a na to, že je teď vůbec netrénuju... Fakt to bylo celé skvělé, mám fakt super radost :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru