|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:25 pm Předmět: Rozvržení SPLITU |
|
|
.. zdravíčko, chtěl bych s vaší pomocí nějak sestavit tréninkový split (bude to se mnou ale tezsi nez s blondynou  ) podle daných kritérií:
1) zaměření na ramena, muzu sidit hrudník
2) nemuzu cvičit dřep a MT (asi si rikate jak to souvisí s rozvržením partii, ale píšu to sem aby mi sem nekdo nepsal nejake korte)
3) volny patek
Zatím jsem vymyslel toto:
PO: nohy (legpress, predkop, zakop, rumunskej tah, vypony, rotoped)
UT: ramena (tlaky jednoruč, krčení ramen, upažování ve stoje, v předklonu, činka k bradě v předklonu)
ST: prsa (tlaky na rovne),záda (kladka/shyby, pritahy jednoručky, T-osa)
ČT: ruce (zdvih kladka, kladiva, scott, bradla, francouzsky tlak, kladka )
PA:
SO:
NE: ramena to same co v ut.
co si o tom myslíte? _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Naposledy upravil Č174 dne st duben 17, 2013 7:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:31 pm Předmět: Re: Rozvržení SPLITU |
|
|
| Č174 napsal: | .. zdravíčko, chtěl bych s vaší pomocí nějak sestavit tréninkový split (bude to se mnou ale tezsi nez s blondynou ) podle daných kritérií:
1) zaměření na ramena, muzu sidit hrudník
2) nemuzu cvičit dřep a MT (asi si rikate jak to souvisí s rozvržením partii, ale píšu to sem aby mi sem nekdo nepsal nejake korte)
3) volny patek
Zatím jsem vymyslel toto:
PO: nohy (legpress, predkop, zakop, rumunskej tah, vypony, rotoped)
UT: ramena (tlaky jednoruč, krčení ramen, upažování ve stoje, v předklonu, činka k bradě v předklonu)
ST: prsa (tlaky na rovne),záda (kladka/shyby, pritahy jednoručky, T-osa)
ČT:
PA: ramena to same co v uterý
SO:
NE: ruce (zdvih kladka, kladiva, scott, bradla, francouzsky tlak, kladka )
co si o tom myslíte? |
co si myslis o tomhle? http://kulturistika.ronnie.cz/c-14669-vysokofrekvencni-trenink-i-rovnovahou-ke-svalovemu-rustu.html
proc chces mit volnej patek a pises si tam trening?
radsi bych to splacal nejak na AB, abych dal kazdou partii 2x
nohy+zada+ biceps
ramena+prsa+triceps _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:36 pm Předmět: . |
|
|
Peter Ustinov: jo už jsem to opravil _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:38 pm Předmět: . |
|
|
to že by se mel sval procvičit ale spon 2X tydne vím, ramena tam 2x jsou, na prsa mi pri zamereni na ramena stačí jeden cvik a ruce dostavaji zabrat všude, pak i v samotnem treninku, ale záda by to mozna chtelo taky víc, ale kam snima _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
Vůbec se mi to nepozdává. Mezi dvěma tréninky ramen je jeden den odpočinku a pak 4. Souhlas se soudruhem Ustinovem, taky bych to viděl spíše na AB ve 4 dnech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:43 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | to že by se mel sval procvičit ale spon 2X tydne vím, ramena tam 2x jsou, na prsa mi pri zamereni na ramena stačí jeden cvik a ruce dostavaji zabrat všude, pak i v samotnem treninku, ale záda by to mozna chtelo taky víc, ale kam snima |
furt si stojim za svym
das 5x nohy, 2x zada, 1x biceps
2x ramena, 1x prsa, 1x triceps
cislo znamena pocet serii
a jet to muzes PO, Ut, Ct, So
zadny problem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Vůbec se mi to nepozdává. Mezi dvěma tréninky ramen je jeden den odpočinku a pak 4. Souhlas se soudruhem Ustinovem, taky bych to viděl spíše na AB ve 4 dnech. |
dobre, pak to udelat nejak aby tam bylo víc ramen a nohy jednou a pridam do toho jednou tydně kolo.. jojo to bude dobre _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | jnerez napsal: | | Vůbec se mi to nepozdává. Mezi dvěma tréninky ramen je jeden den odpočinku a pak 4. Souhlas se soudruhem Ustinovem, taky bych to viděl spíše na AB ve 4 dnech. |
dobre, pak to udelat nejak aby tam bylo víc ramen a nohy jednou a pridam do toho jednou tydně kolo.. jojo to bude dobre |
proc nohy jenom jednou?
muj navrh mas nahore _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Č174 napsal: | | jnerez napsal: | | Vůbec se mi to nepozdává. Mezi dvěma tréninky ramen je jeden den odpočinku a pak 4. Souhlas se soudruhem Ustinovem, taky bych to viděl spíše na AB ve 4 dnech. |
dobre, pak to udelat nejak aby tam bylo víc ramen a nohy jednou a pridam do toho jednou tydně kolo.. jojo to bude dobre |
proc nohy jenom jednou?
muj navrh mas nahore |
nohy mam dobry, spis je potrebuju fat trochu do tvaru, dam si jednou tydne intenzivni kolo. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Č174 napsal: | | jnerez napsal: | | Vůbec se mi to nepozdává. Mezi dvěma tréninky ramen je jeden den odpočinku a pak 4. Souhlas se soudruhem Ustinovem, taky bych to viděl spíše na AB ve 4 dnech. |
proc nohy jenom jednou?
muj navrh mas nahore |
nohy mam dobry, spis je potrebuju fat trochu do tvaru, dam si jednou tydne intenzivni kolo. |
tak v tom pripade v druhem treningu dej taky jenom 3 x nohy a je to (kvadricepsy, hamstringy lytka) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
A co tenhle paskvil teda?
Nohy, biceps, břicho
Záda, ramena, triceps
Prsa, biceps, břicho + rotoped
Záda, ramena, triceps
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | A co tenhle paskvil teda?
Nohy, biceps, břicho
Záda, ramena, triceps
Prsa, biceps, břicho + rotoped
Záda, ramena, triceps
|
kua docela pekny
ale na sobotu bych pak prihodil nejake fullbody, jenom lehce, vsehno po 10-15 opakovani, jako active recovery _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
Jnerez: u mě byl tenkrát problém, že se mi odešli ramena, pokud se to jede 2+1 (nebo prostě jendou kozy a druhej den ramena), ale možná by stačilo zařadit vhodnější cviky (decline bench, incline dumble press)
"Moje" verze:
A: Prsa, záda, ramena
B: Nohy, ruce
Záda jsou uprostřed, aby si odpočinuly delty, pokud můžeš šidit hrudník, tka to zkus prohodit ramena a prsa. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
Tak ono se můžou ty cviky na ramena uzpůsobit tomu, že následující den sou na řadě prsa a nebo jet ten trénink před prsama boční a zadní delty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Jnerez: u mě byl tenkrát problém, že se mi odešli ramena, pokud se to jede 2+1 (nebo prostě jendou kozy a druhej den ramena), ale možná by stačilo zařadit vhodnější cviky (decline bench, incline dumble press)
"Moje" verze:
A: Prsa, záda, ramena
B: Nohy, ruce
Záda jsou uprostřed, aby si odpočinuly delty, pokud můžeš šidit hrudník, tka to zkus prohodit ramena a prsa. |
takhle se mi to líbí protože jsou ruce pohromadě a jednou akorát vynechám nohy, na kozy jen jeden cvik jednou an rovnej a podruhy na nakloněnej.. to je dobré, díky _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|