Jídlo před cvičením

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídlo před cvičením  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídlo před cvičením
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kriss

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 3:58 pm    Předmět: Jídlo před cvičením Odpovědět s citátem

Zdravím!
Chtěla bych se zeptat, co doporučujete jako nejvhodnější jídlo před cvičením (obvykle cvičím večer, pokud to má na svačinu nějaký vliv).
Předem díky za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vjetef

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 4:21 pm    Předmět: Re: Jídlo před cvičením Odpovědět s citátem

Kriss napsal:
Zdravím!
Chtěla bych se zeptat, co doporučujete jako nejvhodnější jídlo před cvičením (obvykle cvičím večer, pokud to má na svačinu nějaký vliv).
Předem díky za odpověď.

Nic. Jsem pak mirne vyhladovely a tim i agresivnejsi, takze obvykle podavam lepsi vykony. A posledni jidlo mam tak hodku, nekdy dve pred cvicenim. Nekdy maso, nekdy zeleninu, zjistil jsem ze je to celkem jedno.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 4:34 pm    Předmět: Re: Jídlo před cvičením Odpovědět s citátem

Kriss napsal:
Zdravím!
Předem díky za odpověď.

ja doporucuju za sebe neco se sacharidama, treba vlocky, ryzi, testoviny brambory, maso jenom kureci

ale hladovemu se mi trenuje taky dobre
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 4:55 pm    Předmět: Re: Jídlo před cvičením Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Kriss napsal:
Zdravím!
Předem díky za odpověď.

ja doporucuju za sebe neco se sacharidama, treba vlocky, ryzi, testoviny brambory, maso jenom kureci

ale hladovemu se mi trenuje taky dobre

doporučuju hlavně něco menšího. jak říká mr. ustinov, hladovej kovboj líp míří
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
tezzy196

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda doporucuju cvicit hladovej.Ja kdyz se najim pred treninkem tak je mi blbe a trenink celkove stoji za nic.Maximalne bych si svihnul nejake BCAA ale to je vsechno.
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlocky mne pri treninku lezi v zaludku, ale trocha ryze nebo racii hodku pred treniknem se snese. Hlavni je nebyt prezranej, to pak trenink stoji za houbec a ani nebyl vyhladovelej, to jsem pak slabej a nervni (to jsem vlastne porad ) a taky na me prijde drive hypoglykemka. Pro takove pripady jsem si v tasce nosil racia a trebe jsem si 2-3 kousky postupne behem treninku dal, coz celkem pomohlo, jednak trocha energie a jednak jsem mel pocit, ze mam neco v zaludku. Nesmi se tim ale samozrejme clovek prezrat.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co třeba takový cottage?
e-pod

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si kdysi četl tohle: http://greatist.com/fitness/50-awesome-pre-and-post-workout-snacks Něco mi přišlo docela OK, ale něco bylo moc moc HC i na mě. Já si před posilkou (tak 45 min před) dávám jablko, racia a trochu rýže :)
Jenda66

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od té doby co cvičím více méně na lačno tak můžu říct že jsem nikdy nepodával lepší výkony. Takže za mě taky nechat trochu vyhládnout :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: