|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kriss

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 3:58 pm Předmět: Jídlo před cvičením |
|
|
Zdravím!
Chtěla bych se zeptat, co doporučujete jako nejvhodnější jídlo před cvičením (obvykle cvičím večer, pokud to má na svačinu nějaký vliv).
Předem díky za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vjetef
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 4:21 pm Předmět: Re: Jídlo před cvičením |
|
|
| Kriss napsal: | Zdravím!
Chtěla bych se zeptat, co doporučujete jako nejvhodnější jídlo před cvičením (obvykle cvičím večer, pokud to má na svačinu nějaký vliv).
Předem díky za odpověď. |
Nic. Jsem pak mirne vyhladovely a tim i agresivnejsi, takze obvykle podavam lepsi vykony. A posledni jidlo mam tak hodku, nekdy dve pred cvicenim. Nekdy maso, nekdy zeleninu, zjistil jsem ze je to celkem jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
Ja teda doporucuju cvicit hladovej.Ja kdyz se najim pred treninkem tak je mi blbe a trenink celkove stoji za nic.Maximalne bych si svihnul nejake BCAA ale to je vsechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
Vlocky mne pri treninku lezi v zaludku, ale trocha ryze nebo racii hodku pred treniknem se snese. Hlavni je nebyt prezranej, to pak trenink stoji za houbec a ani nebyl vyhladovelej, to jsem pak slabej a nervni (to jsem vlastne porad  ) a taky na me prijde drive hypoglykemka. Pro takove pripady jsem si v tasce nosil racia a trebe jsem si 2-3 kousky postupne behem treninku dal, coz celkem pomohlo, jednak trocha energie a jednak jsem mel pocit, ze mam neco v zaludku. Nesmi se tim ale samozrejme clovek prezrat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
Co třeba takový cottage? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
Od té doby co cvičím více méně na lačno tak můžu říct že jsem nikdy nepodával lepší výkony. Takže za mě taky nechat trochu vyhládnout :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|