|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YouKnowMe24
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 1:21 am Předmět: Hrazda |
|
|
Ahoj, ja teda nejsem uplnej zacatecnik,posiloval sem rok pravidelne (kamos kterej je skusenej mi se vsim radil a pomahal) ale ted k dotazu, do posilky se ted nebudu moct dostat hodne dlouho, a tak bych si chtel aspon poridit hrazdu na pritahovani, chtel bych ji hlavne kvuli pritahovani na siroky zadovy sval, (nevim ted jestli zrovna tutomu se rika kridla?), v posilce jsem na pritahovani kaslal,protoze jsem nato nemel silu,ale vim ze sem delal chybu, postupem casu kdyz se mi sila zvysovala, a posledni dny sem se pritahl i 10x,no ale o co mi vlastne de? chci si koupit tu hrazdu do dveri, ale nevim jestli staci 80CM uchop na posilovani toho sirokeho zadoveho svalu (kridel?).. vim ze na posilovani tohoto svalu musi bejt sirokej uchop, a tak si rikam, bude to stacit 80CM nebo ne? chtel bych casem mit postavu do V diky tem shybum. Jelikoz ja mam postavu do I,snad chapete jak to myslim, vubec se mi to nelibi, vim ze to neni jen o shybovani, ale i o strave,a podobne, to uz bych si obstaral,a zaridil, jde o to jestli mi bude ta 80centimetrova hrazda platna, jako hrazda ma asi 100CM ale futra maji 80CM,chci tvarovat zada do V, tak proto planuju koupit tu hrazdu,Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 4:55 am Předmět: Re: Hrazda |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | Ahoj, ja teda nejsem uplnej zacatecnik,posiloval sem rok pravidelne (kamos kterej je skusenej mi se vsim radil a pomahal) ale ted k dotazu, do posilky se ted nebudu moct dostat hodne dlouho, a tak bych si chtel aspon poridit hrazdu na pritahovani, chtel bych ji hlavne kvuli pritahovani na siroky zadovy sval, (nevim ted jestli zrovna tutomu se rika kridla?), v posilce jsem na pritahovani kaslal,protoze jsem nato nemel silu,ale vim ze sem delal chybu, postupem casu kdyz se mi sila zvysovala, a posledni dny sem se pritahl i 10x,no ale o co mi vlastne de? chci si koupit tu hrazdu do dveri, ale nevim jestli staci 80CM uchop na posilovani toho sirokeho zadoveho svalu (kridel?).. vim ze na posilovani tohoto svalu musi bejt sirokej uchop, a tak si rikam, bude to stacit 80CM nebo ne? chtel bych casem mit postavu do V diky tem shybum. Jelikoz ja mam postavu do I,snad chapete jak to myslim, vubec se mi to nelibi, vim ze to neni jen o shybovani, ale i o strave,a podobne, to uz bych si obstaral,a zaridil, jde o to jestli mi bude ta 80centimetrova hrazda platna, jako hrazda ma asi 100CM ale futra maji 80CM,chci tvarovat zada do V, tak proto planuju koupit tu hrazdu,Diky |
sirka zad je dana geneticky a objemem svalu, takze ano, 80cm staci, pokud budes delat shyby spravne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 2:46 pm Předmět: Hrazda |
|
|
to rad ctu, ale urcite?? a shyby se teprve budu muset naucit, zjistil semm, ze citim pri pritahovani na kridla jen biceps, a ne zadovi sval,ctu ruzne navody..nemohl by mi nekdo poradit tu? sirokej uchop mam, ani se u toho nehoupam nic, pritahuju se v klidu,ale problem je ten ze po pritahovani (10x) citim spis ruce, nez zada.. nejake rady? Vim ze se musi zapojit ten siroky zadovi sval hlavne,ale prave nevim jak nato, a celou dobu zatezuju jen ruce,sice v navodech pisou ze musite zapojit siroky zadovi sval, ale prave ze nevim jak jako..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 2:52 pm Předmět: Re: Hrazda |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | to rad ctu, ale urcite?? a shyby se teprve budu muset naucit, zjistil sem ze sem ze citim pri pritahovani na kridla jen biceps, a ne zadovi sval,ctu ruzne navody..nemohl by mi nekdo poradit tu? sirokej uchop mam, ani se u toho nehoupam nic, pritahuju se v klidu,ale problem je ten ze po pritahovani (10x) citim spis ruce, nez zada.. nejake rady? Vim ze se musi zapojit ten siroky zadovi sval hlavne,ale prave nevim jak nato, a celou dobu zatezuju jen ruce.Diky |
je to tak, podivej na fotky mladeho arnodla
ma stejne "spicaty" biceps, jako pozdeji, jneom vic hmoty
tvar svalu neovlivnis
co se tyce shybu, moc siroky ucho je nahouby, pro zacatek je idelani asi o dlan sirsi nez ramena, aby si se mezi ne vesel, az se budes dotykat hrudnikem
http://www.crossfitinvictus.com/wod/monday-june-1-2009/
takhle nejak
pohyb zacina zatazenim polatek smerem dolu
pak teprve pokracujes stahovanim zadoveho svalu s ehkym prohnutim v zadech aby sel hrudnik vzhuru
az se dotknes prsama, spust se dolu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
dobre diky moc nejak to skusim :), jeste jen otazka, vyplati se mi teda kupovat ta hrazda? muj plan je takovy, ze ji chci koupit aby mi zada sli vice do tvaru V, todle je hlavni duvod koupe hrazdy,de mi vlastne o to jestli kdyz budu delat shyby jen na hrazde a delat je budu dobre, jestli uvidim nejakej vysledek treba za par mesicu... a nebo jestli se mi zvysi jen sila a nic vic. Diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | dobre diky moc nejak to skusim :), jeste jen otazka, vyplati se mi teda kupovat ta hrazda? muj plan je takovy, ze ji chci koupit aby mi zada sli vice do tvaru V, todle je hlavni duvod koupe hrazdy,de mi vlastne o to jestli kdyz budu delat shyby jen na hrazde a delat je budu dobre, jestli uvidim nejakej vysledek treba za par mesicu... a nebo jestli se mi zvysi jen sila a nic vic. Diky. |
vysledky uvidis
nemusis se bat, vysledky uvidis
udelej si fotku ted jak vypadas a pak kazdy mesic a uvidis, ja rostes _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | dobre diky moc nejak to skusim :), jeste jen otazka, vyplati se mi teda kupovat ta hrazda? muj plan je takovy, ze ji chci koupit aby mi zada sli vice do tvaru V, todle je hlavni duvod koupe hrazdy,de mi vlastne o to jestli kdyz budu delat shyby jen na hrazde a delat je budu dobre, jestli uvidim nejakej vysledek treba za par mesicu... a nebo jestli se mi zvysi jen sila a nic vic. Diky. |
vysledky uvidis
udelej si fotku ted jak vypadas a pak kazdy mesic a uvidis, ja rostes |
no ja sem natom docela spatne s vahou, 179CM 59KG, ale zacinam jist podle jidelnicku 6x denne, tak uvidim, a fotku mam ale rikam si ze vypadam asi hrozne ono na tu moji vahu se neni cemu divit, ja se jednou nenajim a mam 57KG.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | dobre diky moc nejak to skusim :), jeste jen otazka, vyplati se mi teda kupovat ta hrazda? muj plan je takovy, ze ji chci koupit aby mi zada sli vice do tvaru V, todle je hlavni duvod koupe hrazdy,de mi vlastne o to jestli kdyz budu delat shyby jen na hrazde a delat je budu dobre, jestli uvidim nejakej vysledek treba za par mesicu... a nebo jestli se mi zvysi jen sila a nic vic. Diky. |
vysledky uvidis
udelej si fotku ted jak vypadas a pak kazdy mesic a uvidis, ja rostes |
no ja sem natom docela spatne s vahou, 179CM 59KG, ale zacinam jist podle jidelnicku 6x denne, tak uvidim, a fotku mam ale rikam si ze vypadam asi hrozne ono na tu moji vahu se neni cemu divit, ja se jednou nenajim a mam 57KG. |
tak poradne jez, bez toho to nepujde, sakra s takovou vahou muzes delat shyby celej den :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:35 pm Předmět: .. |
|
|
to je pravda no, ja kdyz sem chodil aktivne do posilky tak sem mel 65KG, ale pak sem prestal a zas to spadlo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:53 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | to je pravda no, ja kdyz sem chodil aktivne do posilky tak sem mel 65KG, ale pak sem prestal a zas to spadlo.. |
no tak is kup hrazdu a shybuj a mas Vecko |
Ironie? :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
jen mimochodem.. sirku zad neovlivnim cvicenim? tedy nijak extra? su totiz dost uzky (ramena a celkove holcici kostra) a zada bych chtel do pekneho v čka
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | jen mimochodem.. sirku zad neovlivnim cvicenim? tedy nijak extra? su totiz dost uzky (ramena a celkove holcici kostra) a zada bych chtel do pekneho v čka |
velikost svalu vicemene ano (do urcite miry) ale ne tvar
nekdo dela jenom mrtve tahy
a ma uzasne zada
ja delam vicemene jenom shyby
a mam je relativne (vuci zbytku tela) obstojny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
dik, ja sa totiz v lete do posilky moc nepodivam, do ted doma delam shyby na tramu v garazi ale to je nepohodlne a navic sem si do ruky zajebal peknou třísku..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|