Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zejtra DC x MIR..

Turakam

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj a v luxusnom čase - main event už od druhej, Mir 257 forma jak nikdy, alitsair by zbledol, škoda, že škaredo dostane hehe, a samozrejme diaz na carde, bude sranda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pravda, TRT MIR 2.0 vypada hodne slusne ale taky si myslim, ze mu to bude prd platny a cekam hodne rychly vitezstvi DC
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPOIL

- vyjadrím sa len k main cardu, prelims vraj boli neskutočné, no nesledoval som
- Zápasy Thmpsona s diazom/Browna s Mainom oba parádne války, Diazovi sa to skladanie rúk a večné tauntovanie neoplatilo, prvý highkick síce akoby ani nepocítil, no druhýkrát už sadol riadne a pri následnej smršti nemal šancu, dokonca cornermani hodili do ringu ručník:)
- Mir vs Cromier - neviem, zápas nič moc, ale DC s prehľadom, len sa čudujem, že ho stále miagal a vyšťavoval v tom klinči a neskúsil po nejakej rozsiahlejšej kombinácii ukončiť, škoda
- Hendersonovi to dali neviem vôbec za čo, asi za xyz lowkickov, ktoré sa aj tak míňali účinkom, Melendez každý druhý chytil, a za výpady so skolonenou hlavou, kde kvôli vlasom prd videl, naopak Melendez efektívne vynuloval ako kopy bensona, tak jeho takedowny a vo výmenách mal navrch so zjavne signifikantnejšími strikmi, o ničom decision...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPOIL

http://www.sherdog.com/news/articles/By-the-Numbers-UFC-on-Fox-7-51873

taky se mi to nelíbilo, ale podle čísel jasně pro Hendersona. Podle toho, co jsem viděl, tak remíza. Ty kola bych hodnotil 10-10, protože nikdo prostě víc neudělal. Zápas jsem si neužil.

Cormier vs Mir hrůza

a zbytek - hlavně prelims - naprostá pecka. 4 KOčka by klidně mohly dostat KOTN
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SPOIL

Cormier siel dobre, Mir toho moc neukazal, vzhladom na to, ze velka cast zaopasu sa odohravala pri pletive, posobilo to nezazivne...ziadne extra prestrelky v stoji, ziadny extra grappling na zemi. Obcas sa stava, nabuduce zapas zas mozno vyjde
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak UFC 159 zajtra k ranajkam

Jediny vysledok co som si na tuty isty je Nelson x Kongo. Kongo bude mat moj respekt ak prezije prve kolo. Urcite nevyhra, to by sa musel uhnut kazdemu uderu Nelsona.

Inak celkom karta. Tesim.
8Shade

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si zase myslim, že main event je taky dost jasnej. Celkově ale slušná card, těšim se.

Mé predikce main card:
Jones vs Sonnen - TKO
Bisping vs Belcher - Decision
Nelson vs Kongo - KO
Davis vs Magalhaes - Sub
Miller vs Healy - Sub
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

!SPOIL! UFC 159

Nelson vs Kongo som preklikal kusok, ked boli na klietke, no povedzte mi ci Nelson ho aspon raz udrel vtedy. Kongo dopadol presne ako sa ocakavalo. Mohol som si pozriet kurz ja debil a dat tam tisice eur. Bol som na 100% presvedceny ze Kongo nemoze vyhrat. Preto sa pytam ci ho vobec udrel, bo to vypada ako keby Nelson dal 1 uder za zapas a hotovo.

Sonnen bol vygumovany. Nepokusil sa ani o jeden takedown. Strasne zniceny laktami. Inac Jones si zlomil prst ked tam robil tie otocky po zapase alebo v zapase? Fuuuj prave pozeram gifka tak on si to zlomil ked dorazal Sonnena. Tak mal teda stastie, keby sa Sonnen lepsie branil kusok prezil by kolo tak by bol on vitazom. Fuj ale je to humus ten palec. Uplne vykruteny. Opovazte sa to davat niekde! Kvoli takymto zraneniam nemam rad zapasenie a to je jediny bod kde sa bojim ist do ringu.. zlomeniny, zranenie oka.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPOIL

Nelson je fakt mutant, este aj s tym copankom....ale hayemaker zabral. Total k.o.

Sonnen - ako sa dalo cakat Samozrejme opat sa bude dat do bludu polemizovat, ze rozhodca nemal ukoncit zapas.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taký zvláštny event celkovo, mnoho vecí posrali rozhodcovia, blbé eyepoky tiež zohrali rolu, prostel plno zápasov fakt nevyšlo, ako mohlo, heh, žiaľ, Jonesík rozbil cheala fakt jak malé decko vlastnými zbraňami, s tým zranením je to proste osud, ale zaujímavé bolo sledovať, jak nato prišiel až pri rozhovore s joem a hned prišiel pekný šok, snažil sa, ale pekne ho to roztriaslo, nečudujem sa, ako adrenalín opadol, tak...Roy podľa očakávania zase raz potešil, a jo, Kongo nestihol urobiť ani prd:), Bisping luxus, keby mal royovu silu, tak je šampión už dávno, bo Belchera triafal jak sa mu chcelo a kardio na dalsích 5 kôl, koniec bol jasný tak či onak.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a mě je líto, že se vůbec neřeší lehčí váhovky... Miller vs Healy absolutní válka a jeden z nejlepších zápasů letos
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPOIL

Nelson i Jones dle ocekavani, Millerovi jsem veril ze urve vyhru, skoda. A jsem rad, ze Chael neprezil prvni kolo, byt vitez kvuli tomu palci by bylo pekne nahovno i pro nej. A zlomenej palec, to je hned, mne se to povedlo nedavno dokonce i pri boxu ve 12kach (na ruce ofcourse) .
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad Bisping: Myslim, ze Hendo sa vyjadril, ze je to najsilnejsi chlap jemu primeranej vahy akeho pozna, udajne fakt zviera, tak neviem ako s tou silou...

Ten Jonesov palec, fakt krasne bolo vidiet ten adrenalin, vedel som ze sa mu to stalo uz pred zapasom a tak som si to pekne vsimal, najprv pobehoval bez problemov, ruky hore, potom krival a ked opadol adrenalin, tak ho to uplne dostalo a neviem neviem, otvorena zlomenina palca na nohe...mne stacilo si ten palec riadne nakopnut, to som tyzden chodil ako keby mi v muzskej vaznici v sprchach mydlo spadlo, neviem si predstavit tu bolest hento zazit, clovek si to neuvedomuje kym to nezazije, ale potom potom staci aj taka blbost ako sa zle zakryt paplonom vecer a buchnut si po tom palci ked ide clovek spat a hned ho ten spanok prejde...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: