funguje, dokonce mě například při testování maxka na bench pomohlo nejdřív naložit hodně nadhodnocenou váhu (120kg) a jenom ji zvednout ze stojanu a držet chvilku, potom sem dal maxko, který sem dlouho zdolával jako nic...je to zajímavý
To je tim, ze jsi predti jel tu serii s maximalni vahou. Kdyz pak po maximalce uberes, tak ti to najednou prijde strasne lehky a vymacknes z toho vice opakovani nez kdyz bys tu maximalku nejel.
funguje to jenom na maximalku nebo staci rozdily intenzit?
funguje to vždycky, samozřejmě čím markantnější rozdíl, tím větší je ten pocit "zlehknutí"
To je tim, ze jsi predti jel tu serii s maximalni vahou. Kdyz pak po maximalce uberes, tak ti to najednou prijde strasne lehky a vymacknes z toho vice opakovani nez kdyz bys tu maximalku nejel.
funguje to jenom na maximalku nebo staci rozdily intenzit?
funguje to vždycky, samozřejmě čím markantnější rozdíl, tím větší je ten pocit "zlehknutí"
tak ja to jdu prubnout na shybech
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Ty teda jedeš... ramena budou asi vždy patřit mezi Tvé nej..partie))
Ještě tam je hodně práce ale doufám že ta dřina bude vidět..
Jestli vydržíš,tak to vidět bude brzo... Ale je fain,že si uvědomuješ,že to ještě bude chtít dost dřiny a odříkání...
Chystáš se na příští jaro?
Ahoj, no uvidíme podle toho jaká bude forma, zatím si sám příjdu dost malej, lýtka mi pořád nerostou, zadní delty, taky pořád nic moc, triceps taky dost malej, takže mám čas jakoby rok na přípravu. Uvidíme jak to všechno bude vypadat touto dobou za necelý rok.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru