|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Adversa
|
Zaslal: po duben 22, 2013 1:15 pm Předmět: Žádost o rady,tipy,triky v jídelníčku |
|
|
Přeji všem pěkný den. Jsem na tu na fóru nový a koukám, že většina z Vás je tu velice ochotná poradit,zkritizovat jídelníček a případně taktéž zaplnit mezery v jídelníčku. Rozhodl jsem se, že za zkoušku nic nedám a rád bych slyšel názor, který máte na můj jídelníček.
Chci podotknout, že nyní nemam žádnou přísnou dietu ani se nepouštím do objemu - ne přes léto. Cvičím stylem 2+1
Takže nyní k věci :
Měřím 178cm a vážím 85kg, cvičím druhým rokem.
7:00 snídaně
6 vaječných bílků + 2 žloutky
100g ovesných vloček
pomeranč
200ml mléka
9:30 1 svačina
150g tvaroh + banán + 20g proteinu
11:30 2 svačina 100g ovesných vloček + 50g vícesložkového proteinu
14:20 oběd 120g rýže + 180g kuřecího masa společně se zeleninovým salátem a trochou sýru (50g)Cottage
18:45 potréninkový nápoj složený převážně z bílkovin + sacharidy
20:00 1.večeře
120g rýže + 180g kuřecího masa se zeleninou a případnou směsí ze syrečku a Cottage ( 50g )
23:00 2.večeře
100g tvaroh + 25g proteinu
Snažím se do trénionku zařazovat i ryby a hovězí maso, jenže tolik financí již bohužel dohromady nemám.
Podle všeho by mi měli jak bílkoviny tak sacharidy společně s tuky vycházet do denního příjmu.
Pokud máte nějaké dobré nápady / recepty nebo nějaké vaše rády,tipy a triky, které budete ochotni mi předat, budu nesmírně rád a předem Vám děkuji za váš čas!
S pozdravem,
Adversa
Naposledy upravil Adversa dne po duben 22, 2013 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 22, 2013 1:28 pm Předmět: Re: Žádost o rady,tipy,triky v jídelníčku |
|
|
| Adversa napsal: | | Přeji všem pěkný den. Jsem na tu na fóru nový a koukám, že většina z Vás je tu velice ochotná poradit, zkritizovat jídelníček a případně taktéž zaplnit mezery v jídelníčku. |
tady hlavne zkritizovat
nenapsal jsi, co je tvuj hlavni cil
z toho co jsi napsal usuzuju jenom na udrzeni vahy
ted moje poznamky:
snidane super
1. svacina: tvaroh budes travit dele, a 2,5 hodiny je relativne brzo
2. svacina super
obed ano
PTN ano
vecere ano
2. vecere slo by to
osobne bych sloucil 1. a 2. svacinu , mozna by stacilo i to, co mas jako druhou svacinu pouze, pripadne bych tam prihodil banan
neco maleho (treba zase banan) bych hodil i pred treningem
u druhe vecere nevim, proc mychas tvaroh a protein? pripadne jaky protein? a proc chodit spat tak pozde?? pokud snidas hned po probuzeni, tak ti zavidim do kdy muzes spat, ale i tak byhc sel aspon o hodinu driv, v deset
svaly totiz rostou v noci _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po duben 22, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
jídelníček podle mě vypadá dobře, jenom osobně bych nahradil ten dopolední tvaroh třeba jogurt+banán a před spaním bych dal celou vaničku a protein bych vynechal _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Adversa
|
Zaslal: po duben 22, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | proc chodit spat tak pozde?? pokud snidas hned po probuzeni, tak ti zavidim do kdy muzes spat, ale i tak byhc sel aspon o hodinu driv, v deset |
no abych se vajádřil k tomu, že chodím spát takhle pozdě je asi jednoduché. Nedaří se mi dřív jak v 11 usnout, sám to nechápu. A ohledně toho vstávání, tak to se koná v 6:30 :D jíst začnu do těch deseti minut, takže ten čas snídaně trošku s rezervou.
Jinak moje cíle jsou zatím si udržet svojí formu a objem, který plánuji bude až o něco později.
| citace: | | jídelníček podle mě vypadá dobře, jenom osobně bych nahradil ten dopolední tvaroh třeba jogurt+banán a před spaním bych dal celou vaničku a protein bych vynechal |
Supr, díky mockrát za radu, určitě místo toho tvarohu zkusim nějakej rozumnej jogurt pořídit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Adversa
|
Zaslal: po duben 22, 2013 2:07 pm Předmět: Re: Žádost o rady,tipy,triky v jídelníčku |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Adversa napsal: | | Přeji všem pěkný den. Jsem na tu na fóru nový a koukám, že většina z Vás je tu velice ochotná poradit, zkritizovat jídelníček a případně taktéž zaplnit mezery v jídelníčku. |
tady hlavne zkritizovat
nenapsal jsi, co je tvuj hlavni cil
z toho co jsi napsal usuzuju jenom na udrzeni vahy
ted moje poznamky:
snidane super
1. svacina: tvaroh budes travit dele, a 2,5 hodiny je relativne brzo
2. svacina super
obed ano
PTN ano
vecere ano
2. vecere slo by to
osobne bych sloucil 1. a 2. svacinu , mozna by stacilo i to, co mas jako druhou svacinu pouze, pripadne bych tam prihodil banan
neco maleho (treba zase banan) bych hodil i pred treningem
u druhe vecere nevim, proc mychas tvaroh a protein? pripadne jaky protein? a proc chodit spat tak pozde?? pokud snidas hned po probuzeni, tak ti zavidim do kdy muzes spat, ale i tak byhc sel aspon o hodinu driv, v deset
svaly totiz rostou v noci |
Předem díky moc, za kladnou kritiku .Ale chci se zeptat, jestli užíváš nějaké doplňky stravy? A případně jaké. Plánuji si právě pořídit amino X od BSN a užívat je během tréninku. Od "eNóček" jsem už upustil takže chci zkusit něco novýho a docela mě to i zaujalo. Jaký na to máš tedy prosimtě názor ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po duben 22, 2013 2:45 pm Předmět: |
|
|
Ohledně toho usnutí, taky jsem s tím měl potíže, navíc jsem se v noci několikrát budil. Nevím, jestli to opravdu mohlo být nedostatkem nějakého vitamínu nebo minerálu, ale pořídil jsem si V 52 Vita Complex a spím jak mimino  Takže určitě můžeš zkusit přidat nějaký multivitaminový doplněk stravy a uvidíš. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Adversa
|
Zaslal: po duben 22, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | Ohledně toho usnutí, taky jsem s tím měl potíže, navíc jsem se v noci několikrát budil. Nevím, jestli to opravdu mohlo být nedostatkem nějakého vitamínu nebo minerálu, ale pořídil jsem si V 52 Vita Complex a spím jak mimino Takže určitě můžeš zkusit přidat nějaký multivitaminový doplněk stravy a uvidíš. |
Tak o tom jsem ani neslyšel, že by to mohlo způsobovat zrovna tohle. Každopádně určitě ho při první přiležitosti pořídím. Díky mockrát! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: po duben 22, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
Pokud vajíčka nesmažíš, tak nevyhazuj žloudky, celkově tam nemáš moc tuků a lecitin ze žloudků poslouží velice dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 22, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | | Pokud vajíčka nesmažíš, tak nevyhazuj žloudky, celkově tam nemáš moc tuků a lecitin ze žloudků poslouží velice dobře |
V nejakem pomeru zlutek / bilek ano, ale kdyz tam ma 6 vajicek, tak neni duvod jist 6 zloutku. 6/3 nebo 6/2 bude staci myslim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 22, 2013 5:29 pm Předmět: Re: Žádost o rady,tipy,triky v jídelníčku |
|
|
| Adversa napsal: |
Předem díky moc, za kladnou kritiku .Ale chci se zeptat, jestli užíváš nějaké doplňky stravy? A případně jaké. Plánuji si právě pořídit amino X od BSN a užívat je během tréninku. Od "eNóček" jsem už upustil takže chci zkusit něco novýho a docela mě to i zaujalo. Jaký na to máš tedy prosimtě názor ty? |
Nocka a Amina jsou 2 uplne rozdilne veci,pokud nevis, googluj
amina jsou na regeneraci, ale je otazka, kolik jich planujes brat, jestli 3 gramy pred a 3 gramy po, tak se na to vykasli rovnou
co se tyce spanku, ja to mel, kdyz jsem trenoval takhle vecer
takze preferuju trening rano, nebo misto obeda, jenom ve vyjimecnych pripadech az odpoledne
telo se asi nestaci dostat do klidoveho rezimu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Adversa
|
Zaslal: po duben 22, 2013 7:52 pm Předmět: Re: Žádost o rady,tipy,triky v jídelníčku |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Nocka a Amina jsou 2 uplne rozdilne veci,pokud nevis, googluj
amina jsou na regeneraci, ale je otazka, kolik jich planujes brat, jestli 3 gramy pred a 3 gramy po, tak se na to vykasli rovnou
co se tyce spanku, ja to mel, kdyz jsem trenoval takhle vecer
takze preferuju trening rano, nebo misto obeda, jenom ve vyjimecnych pripadech az odpoledne
telo se asi nestaci dostat do klidoveho rezimu |
Asi jsem se špatně vyjádřil a nebo jsi mě špatně pochopil. Jen jsem chtěl říct, že jsem "no" produkty vyřadil a teď chci zkusit Amino X od BSN, které se užívá počas tréninku. Proto se ptám, jakej názor na to máš třeba ty :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 22, 2013 8:02 pm Předmět: Re: Žádost o rady,tipy,triky v jídelníčku |
|
|
aminokyseliny ano
BCAA ano
ale jde o to, kolik jich vezmes
pokud das dostatecnou davku (cca 30 rozdelenou pred, po a v treningu) tak ok
ale jestli chces davat 2g pred a 2g po, tak s ena to vys...kasli _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po duben 22, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
Upozorňujeme, že výsledky laboratorního rozboru Amino-X, který si nechal udělat provozovatel Ronnie.cz, zjistily 32,3% obsah sacharidů. Tento údaj je v rozporu s údaji prezentovanými v tabulkách složení níže.
Toto je na eShopu  Co jsem tak koukal, nejlepší volba aminokyselin je teď BCAA Instant, Amino 1 a Beta BCAA _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Adversa
|
Zaslal: po duben 22, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | Upozorňujeme, že výsledky laboratorního rozboru Amino-X, který si nechal udělat provozovatel Ronnie.cz, zjistily 32,3% obsah sacharidů. Tento údaj je v rozporu s údaji prezentovanými v tabulkách složení níže.
Toto je na eShopu Co jsem tak koukal, nejlepší volba aminokyselin je teď BCAA Instant, Amino 1 a Beta BCAA |
To myslíš smrtelně vážně? To pak už teda absolutně nevim, čemu mám věřit. Jestli tohle je i u proteinů, co jsou cenově docela vysoko, tak ať se jdou vycpat. Firmě BSN jsem docela věřil, ale takováhle podpásovka? Tomu se mi nechce věřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|