Sacharidové vlny

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidové vlny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johnbear

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 3:38 pm    Předmět: Sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Zdravím, momentálně jedu sacharidové vlny a to 0-200-100-300-100-300-200, 4x týdne posilovna a 3x běh a hubnu celkem dobře. Vsadil jsem se se spolužákem o to, že zaběhnu 1500m líp než on a jelikož jsem na tom momentálně podstatně hůř, rád bych začal běhat každý den. K tomu se váže moje otázka. Myslíte, že bych měl zvednou sacharidy? Nerad bych si je nastavil moc nízko a kvůli tomu zase přestal hubnout, když to teď tak pěkně jde. Napadlo mě, že bych mohl dát každou druhou sobotu takový lehký prasečák, žádný extrém, do teď to tělo na ně reagovalo celkem dobře, ale zase se bojím že to bude do sacharidových vln docela blbý nápad. Co myslíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 3:44 pm    Předmět: Re: Sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Johnbear napsal:
Zdravím, momentálně jedu sacharidové vlny a to 0-200-100-300-100-300-200, 4x týdne posilovna a 3x běh a hubnu celkem dobře. Vsadil jsem se se spolužákem o to, že zaběhnu 1500m líp než on a jelikož jsem na tom momentálně podstatně hůř, rád bych začal běhat každý den. K tomu se váže moje otázka. Myslíte, že bych měl zvednou sacharidy? Nerad bych si je nastavil moc nízko a kvůli tomu zase přestal hubnout, když to teď tak pěkně jde. Napadlo mě, že bych mohl dát každou druhou sobotu takový lehký prasečák, žádný extrém, do teď to tělo na ně reagovalo celkem dobře, ale zase se bojím že to bude do sacharidových vln docela blbý nápad. Co myslíte?

1500metru je zalezitost na 5 minut
takze i kdyz kazdy den vybehnes na 5 minut, tak nezhubnes
jasne, takhle se trenovat neda
ale treba kratke sprinty (10x100m), nebo 2 km vyklusem, ti vic nez deset minut nezaberou
pripadne zarad jeste HIIT do treningu v posilce a natrenujes jako nic
ted 10 minut navic nehraje zase tak velkou roli, aby jsi musel pridat vic cukru

Johnbear

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby to byla záležitost na 5 minut tak na to nemusím trénovat . Měl jsem spíš v plánu uběhnout třeba 2km a postupně přidávat, to už je mě záležitost víc než 10 minut. Fyzičku mám fakt katastrofální, takže takový běh dokáže u mě udělat hodně. Ještě nedávno jsem jel stejně, akorát jsem neběhal a nezhubl jsem ani prd.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johnbear napsal:
Kdyby to byla záležitost na 5 minut tak na to nemusím trénovat . Měl jsem spíš v plánu uběhnout třeba 2km a postupně přidávat, to už je mě záležitost víc než 10 minut. Fyzičku mám fakt katastrofální, takže takový běh dokáže u mě udělat hodně. Ještě nedávno jsem jel stejně, akorát jsem neběhal a nezhubl jsem ani prd.

ty vole, u nas holky behaji 2km za 12minut!
pres dva kilaky bych nechodil
do toho kratke sprinty
a v posilce nebo doma intervaly
treba 60 sec svihadlo a 30 pauza
nebo to kombinuj s anglicakama
ale kazdopadne, zavod samotnej je tak na 5 minut, takze je blbost, trenovat nejakou velkou vydrz
Johnbear

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem řekl, fyzičku jsem prakticky žádnou neměl. Teď jsem se s tím konečně rozhodl něco udělat, takže je to zatím boj. Zatím se zaměřím hlavně na tu vytrvalost, bez toho bych se nikam neposunul. Jelikož na to mám něco přes měsíc, tak toho času zas tolik není, ale pak bych mohl zkusit i ty sprinty. Jinak teda říkáš, že není potřeba přidávat na sacharidech? Asi to tak zatím zkusím.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johnbear napsal:
Jak jsem řekl, fyzičku jsem prakticky žádnou neměl. Teď jsem se s tím konečně rozhodl něco udělat, takže je to zatím boj. Zatím se zaměřím hlavně na tu vytrvalost, bez toho bych se nikam neposunul. Jelikož na to mám něco přes měsíc, tak toho času zas tolik není, ale pak bych mohl zkusit i ty sprinty. Jinak teda říkáš, že není potřeba přidávat na sacharidech? Asi to tak zatím zkusím.

z osobni zkusenosti (priprava na Cooperuv test, vicemene kazdorocne)
behat 4x tydne
kratke sprinty, u tebe 10x100
delsi vyklus 2km
volno
sprinty
vyklus
volno
volno

printy jsou po odpocinku, vyklus muze prijit po sprintech
je to jenom nastrel
a doporucuju delat neco s kondickou i v posilce
Johnbear

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim no, věřím, že tvůj trénink je efektní, ale přijde mi že jsi stále nepochopil to, že pro mě je vytrvalost už 1000 metrů možná míň a 100m sprint je na hranici kolapsu . Proto píšu, že mi přijde lepší trochu se do toho dostat a možná ke konci zkusit nějaké sprinty.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johnbear napsal:
Nevim no, věřím, že tvůj trénink je efektní, ale přijde mi že jsi stále nepochopil to, že pro mě je vytrvalost už 1000 metrů možná míň a 100m sprint je na hranici kolapsu . Proto píšu, že mi přijde lepší trochu se do toho dostat a možná ke konci zkusit nějaké sprinty.

a ty jsi nepochopil, ze mesic treningu je cca 18 treningu, 9 sprintu a 9 vyklusu
a to je malo
nikdo ti nerika, jak rychle to zabehnes
Sniper24

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 8:52 am    Předmět: potréninkový nápoj v sacharidových vlnách Odpovědět s citátem

Ahoj, vidím tady sachvlny a nechci zakládat nic nového, mám jen skromný dotaz: jak je to ve vlnách s potréninkovým nápojem pít normálně, omezeně, nebo vůbec?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak pokud myslíš potréninkovým nápojem gainer, tak ten bych do vln, kde předpokládám chceš redukovat podkožní tuk vůbec nedával.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 8:58 am    Předmět: Re: potréninkový nápoj v sacharidových vlnách Odpovědět s citátem

Sniper24 napsal:
Ahoj, vidím tady sachvlny a nechci zakládat nic nového, mám jen skromný dotaz: jak je to ve vlnách s potréninkovým nápojem pít normálně, omezeně, nebo vůbec?

citace: ...Co se týče složení proteinových přípravků, volte ty samé jako v objemovém období, ale místo nízkoprocentních zařaďte vysokoprocentní suplementy (> 80 %), které mají minimální množství tuků a sacharidů...

http://kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html

tak jak pises deadlift: sacharidy nedavat, pokud ano, kvalitni protejnak
Sniper24

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
tak pokud myslíš potréninkovým nápojem gainer, tak ten bych do vln, kde předpokládám chceš redukovat podkožní tuk vůbec nedával.

Jo je to takovej "růčo" gainer ... dávkuji maltodextrin s dextrózou a proteinem.
Takže jiná otázka: co do sebe ve vlnách po tréninku nalejt? Mám teď momentálně jen vaječný protein (90% bílkovin a 8% sacharidů), maltu a hrozen teda nedávat (bohužel s tím jsem počítal).
Kdybych tedy dávkoval jen ten protein, musím z něj do vln také započítávat obsah těch 8% sachru? Díky.
Sniper24

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 9:10 am    Předmět: Re: potréninkový nápoj v sacharidových vlnách Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Sniper24 napsal:

citace: ...Co se týče složení proteinových přípravků, volte ty samé jako v objemovém období, ale místo nízkoprocentních zařaďte vysokoprocentní suplementy (> 80 %), které mají minimální množství tuků a sacharidů...

http://kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html

tak jak pises deadlift: sacharidy nedavat, pokud ano, kvalitni protejnak

ok to jsem chtěl vědět díky

EDIT: to sem si taky mohl najít sám, tak sorry pánové
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel bych dotaz, jestli je mozne pri sach. vlnach ve dnech s vysokym prijmem sacharidu uzivat k beznym zdrojum (vlocky, ryze,...) doplnkove i samotnou palatinozu? Obcas mam problem to "uzrat", at uz kvuli praci anebo proste v ten den nemam zrovna na ty kvanta sachru chut, ale prijmout je chci... Diky.
jirdano

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

není to problém

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sacharidové vlny Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: