|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jirdano

|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:05 pm Předmět: |
|
|
tak mně téměř taky dostali
předesílám, že o herbalifu už jsem dřív slyšel a udělal si názor.. nicméně moje zkušenost:
jobs.cz, výživový poradce ve wellness.. říkám si, to by mohlo bejt super si přivydělat při škole něčím co mě baví, tak jsem dorazil na "pohovor". na první pohled nikde žádný nápis herbalife , při pohovoru už o něm ale zmínka padla a postupně začalo vyplouvat na povrch, že vlastně nebudu výživový poradce, ale -teď cituji, co bylo ve smlouvě, kterou jsem dostal k nahlédnutí- "distributor" ..pořád ještě mi ale nedocházelo (patrně vlivem nádherné blond slečny, která se mnou pohovor dělala, a související momentální neschopností použít mozek) s čím mám tu čest, nicméně už po cestě z jejich "wellness centra" mi zacvakala v hlavě kolečka na správná místa a po tom, co jsem si našel tohle téma stěží potlačuju nutkání dát si facku _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
Oni to dělaj tak, že to prodaj lidem za velkoobchodní ceny (který jsou asi 180% oproti maloobchodní ceně stejnejch doplnku) třeba za 50 000 (podmínka před 10 lety, nevím jak to je ted) a ty pak prodáváš za cenu, která by se ti vyplatila (asi o 60% víc, nežs koupil). Průser je, že to neprodáš většinou, pokud nemáš kontakty, nebo nejsi největší svině, která by to cpala známým a tím je vlastně okrádala.
Každopádně určitě pověz všem, co ti tam řekli - podmínky apod. Já mám jednoho znamyho, kterej mi to nabízel, ale byl jsem na něj kvůli tomu hrubej (že si dovolil zkoušet mě okrást), takže mi už nic nenapíše, protože ho mám všude zablokovanýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:33 pm Předmět: |
|
|
no já tim chtěl říct hlavně to, že mně dokonale zmátli tím, že původně o žádným herbalifu nebyla zmínka - i teď, když koukám na inzerát a e-mail - nic, identifikovali se jako "Studio Wellness", psali z mailu xxxxxxxx@seznam.cz
je to tak, že když tam přijdeš a domluvíš se na spolupráci, tak jim tam musíš nechat 3000 za "licenci distributora", oni ti daj základní balíček, co máš vyzkoušet na nějakým známým a potom postupně získáváš kontakty přes doporučení.. veškerý transakce v hotovosti, vezmeš si prachy od klienta, 25% si necháš a za zbytek mu objednáš z velkoobchodu co chtěl, s tim, že klienty bereš minimálně na 6 měsíců, co ti choděj na měření a konzultace a snažíš se jim nacpat co nejvíc produktů herbalife (balíčky tam sou od 1900 do 5000 kč).. to je asi tak to, co sem si odnes za info
na mně udělalo dojem to, že zdůrazňovali že se o lidi staraj v dlouhodobým časovým horizontu, dělaj tam i skupinový cvičení, řešej tam s nima celkově životosprávu se vším všudy, prostě vypadalo to celkem seriózně.. nebýt těch šílených peněz co chtějí za doplňky, tak bych do toho šel, protože je mi sympatická myšlenka, že člověku poskytnou vedení k tomu aby nepodstupoval nesmyslné diety s nulovým výsledným účinkem _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
Ty inzeráty jsou prokouknutelný. Pokud se jedná o nabídku práce typu "výživový poradce" a "poradce pro zdravý životní styl" a někde je uvedeno, že není potřeba vzdělání a můžou to dělat důchodci či ženský na mateřský, tak je něco špatně. Na zmíněném pohovoru je zarážející i to, že z vás chtějí vytáhnout peníze, abyste vůbec mohli začít pracovat. To je taky problém číslo 2, v žádné solidní práci po vás nebudou chtít peníze, abyste u nich mohli začít přece pracovat.
Jeden takový pohovor jsem kdysi absolvoval a jako solidní vymejvárna mozku... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
Haha, to určitě dělaj stejný lidi, co to dělali dřív :D
Díky Herbalife jsem se seznámil s pojmem jojo-efekt . Jejich diety byly založený na vynechání 3 jídel a nahradily je nějakým jejich supplementem (prostě asi 1200 kalorií dolů oproti tomu, co jedli lidi dřív)...
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:43 pm Předmět: |
|
|
no ty 3tisíce za licenci nejdřív nějak okecali že sem to pochopil tak, že to za mně zaplatí či co, to že příště se mám ukázat s prachama v ruce mi přímo řekli až když jsem odtamtud odcházel _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Haha, to určitě dělaj stejný lidi, co to dělali dřív :D
Díky Herbalife jsem se seznámil s pojmem jojo-efekt . Jejich diety byly založený na vynechání 3 jídel a nahradily je nějakým jejich supplementem (prostě asi 1200 kalorií dolů oproti tomu, co jedli lidi dřív)... |
Přesně, jejich diety jsou nízkokalorický a jsou v nich zařazený jejich doplňky, ke kterým pak ty lidi vyloženě vzhlížejí a rohlašují, jak jim pomohli, ale jelikož jim chybí souvislosti a pojem "kalorie" je pro takové lidi nadávka, tak je těžký jim něco vysvětlovat. A na téhle hlouposti lidí se pak krásně vydělává... de fakto jako všude. Hloupost a lenost lidí jsou vůbec nejvíc výdělečné faktory.
| jirdano napsal: | no ty 3tisíce za licenci nejdřív nějak okecali že sem to pochopil tak, že to za mně zaplatí či co, to že příště se mám ukázat s prachama v ruce mi přímo řekli až když jsem odtamtud odcházel |
Říkám - vymejvárna. Oni jsou schopný to podat tak, že by jsi vlastně byl totální idiot, kdybys tu nabídku nevzal. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st duben 24, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
tak..  ale oni to maj zmáknutý, jejich odbornost není ani tak výživa jako spíš psychologie a člověku nakecaj cokoli.. například tam zaznělo (a opět doslova cituji): "my nejsme žádní prodejci doplňků", nebo "my sami nikoho nekontaktujeme, lidi chodí za námi sami" _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 24, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
Tady vám nechám kartičku, nezapomeňte se o mě zmínit vašim známým =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: ne duben 28, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
Na jednom foru, kde sem se pokusil shodit výrovky amway příspěvkem :
Koukám celá diskuze je pouze reklama...neříkám, že amway dělá špatné výrobky, nejspíš dělá dobré, ale kdo trošku farmacii rozumí, tak ví, že na výrobě vitamínů se toho nedá až tak moc zkazit. Vitamín je vitamín bez ohledu na firmu. Neměl by být žádný rozdíl mezi centrumem, calibrem, nebo amway..pokud výrobce prodává skutečně deklarovaný obsah, pak je úplně jedno jaký si multivit. si vyberete.
načež mi bylo odpovězeno:
kdybys té farmacii opravdu rozuměl, nemohl bys NIKDY vypustit z úst ten nesmysl, že je: "vitamín jako vitamín". Není to pravda a nikdy nebyla. Obecně stačí na toto téma trochu zagooglovat. Synteticky vyrobený vitamín je jen pouze samotná kyselina konkrétního vitamínu. Jenže komplexní funkci konkrétního vitamínu zajišťují desítky doprovodných látek (fytonutrientní látky a fytofaktory), které jsou přítomny společně s konkrétním vitamínem v konkrétní plodině či rotlině a ty žádná věda vyrobit neumí. Mají komplexní význam na fungování konkrétního vitamínu. Od vstřebatelnosti až po konkrétní vliv na buňky. Podobně je rozdíl i mezi některými živočišnými a rostlinnými vitamíny stejné řady. Například s živočišným, nebo syntetickým vitamínem A se můžeš klidně předávkovat s velmi škodlivými důsledky (oba jsou toxické), s rostlinným Áčkem to nejde. A td. Skutečně nejefektivnější je přímo přírodní produkt, rozuměj například zralé rajče, jenže s tím je čím dál víc problémů jej získat. Zejména pak v kvalitě, kterou původně sama příroda vymyslela. Dnešní průmyslové zemědělství nám servíruje na stůl produkty, které mají obsah vitamínů tak mizivý, že z hlediska vitaminologie už v podstatě nemají žádný význam. A tak jsme stále nemocnější a nemocnější. Nutrilite už 75 let pěstuje pouze na vlastních farmách ty nejkvalitnější plodiny a rostliny, ze kterých vyrábí své 100% přírodní produkty. Co se týče funkčnosti vitamínů Nutrilite, je to úplně stejné, jako při konzumaci skutečných "živých" plodin a rostlin. U syntetických produktů na to prostě rovnou zapomeňte. Ve skutečnosti jen vyhazují lidé peníze za něco, co defakto vůbec nefunguje, akorát je to největší farmaceutický byznys na světě :-)
Já samozdřejmě vím jaký je rozdíl mezi vitamínem z např. ovoce a vitamínem z prášku...myslel jsem to o těch tabletových.. dále mi bylo napsáno, že nutriline lze využít na 70% a ostatní jako centrum, kalibrum jen na 20% (prý mají studii-budu ji požadovat) a navíc má jejch produkt extrakty z 23 rostlin...
Rozhodně jsem odpůrce těchto letadel, ale když se podívám třeba na cenu vitaminů od amixu- Vit a mineral nebo reflex nexgen..tak je to cca 700 na měsíc. Kolik stojí amway netuším, ale moc velký rozdíl tam asi nebude. Takže zbývá srovnávat asi jen kvalitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: ne duben 28, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
a taky by to chtělo srovnat množství vitamínů ve výrobku x cena
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
| Rahorus napsal: | | a taky by to chtělo srovnat množství vitamínů ve výrobku x cena |
jenomze pak zase narazis na faktor vyuzitelnosti
jestli je lepsi zaplatit za 1 stovku nebo za 10 tisicovku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
jsme stále nemocnější a nemocnější? o.O tak proto se lidstvo dožívá stále vyššího věku  tohle sáhodlouhé zapálené vysvětlování mi vážně zavání oním vymýváním mozků.. ne že bych se v tom do téhle míry vyznal, ale vážně nemám pocit, že bych měl zdravotní problémy, které může vyřešit jedině vyšší vstřebatelnost vitamínů (nebo někoho takového znal) _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: ne duben 28, 2013 9:49 am Předmět: |
|
|
tak to se dá spočítat, ovšem všechno to závisí na slovu člověka z amway, ke kterému by měl být člověk s mozkem od přírody skeptický....počkám si na tu studii. Jinak samozdřejmě- vzalo by se každý prvek zvlášť a počítalo...např. vitamin A a množství obsažené u např. toho amixu je 5050,00 iu a při faktoru vstřebatelnosti ...nevím, ale dejme šarlantánům klidně zapravdu 20% bude cena za pro standardizaci dejme tomu třeba 1000 iu opravdu astronomická. Navíc ani nevím, zda to lze takto srovnávat. Amix a amway mají jistě jiné složení a navíc hodnoty amway neznám....kdyby se někomu chtělo googlovat prosím, já sem unavenej a moc se mi do toho přepočtu nechce :D Popravdě vím mi pro srovnání ale vyhovuje vita vault od champíku, který stojí cca 850 kč na metr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: ne duben 28, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
zajímavá je ale i věc, že amix packy mají 6 tablet na den, vita vault dokonce 9-ano, jedna je opravdu jen trik pro hlupáky navíc, protože tableta bcaa mi přijde do vitaminového packu naprosto směšná. přesto....selským rozumem-kolik byste museli sežrat amway nebo centrum tablet, abyste do sebe dostali to, co máte v jednom daily packu výše zmíněných. Asi víc než udává výrobce jako %RDV
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|