|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny.Fox

|
Zaslal: po duben 22, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Adversa napsal: | | Johny.Fox napsal: | Upozorňujeme, že výsledky laboratorního rozboru Amino-X, který si nechal udělat provozovatel Ronnie.cz, zjistily 32,3% obsah sacharidů. Tento údaj je v rozporu s údaji prezentovanými v tabulkách složení níže.
Toto je na eShopu Co jsem tak koukal, nejlepší volba aminokyselin je teď BCAA Instant, Amino 1 a Beta BCAA |
To myslíš smrtelně vážně? To pak už teda absolutně nevim, čemu mám věřit. Jestli tohle je i u proteinů, co jsou cenově docela vysoko, tak ať se jdou vycpat. Firmě BSN jsem docela věřil, ale takováhle podpásovka? Tomu se mi nechce věřit. |
Je to tam, stačí se mrknout _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Adversa
|
Zaslal: po duben 22, 2013 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Adversa napsal: | | Johny.Fox napsal: | Upozorňujeme, že výsledky laboratorního rozboru Amino-X, který si nechal udělat provozovatel Ronnie.cz, zjistily 32,3% obsah sacharidů. Tento údaj je v rozporu s údaji prezentovanými v tabulkách složení níže.
Toto je na eShopu Co jsem tak koukal, nejlepší volba aminokyselin je teď BCAA Instant, Amino 1 a Beta BCAA |
To myslíš smrtelně vážně? To pak už teda absolutně nevim, čemu mám věřit. Jestli tohle je i u proteinů, co jsou cenově docela vysoko, tak ať se jdou vycpat. Firmě BSN jsem docela věřil, ale takováhle podpásovka? Tomu se mi nechce věřit. |
Je to tam, stačí se mrknout |
Fakt, že jo. V tom případě nechápu jak může bejt taková spokojenost, chvalitebný recenze a podobně. Těžko už tomuhle všemu věřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út duben 23, 2013 8:04 am Předmět: |
|
|
na amino-x sou dobry odezvy z jednoduchyho duvodu - lidi sou s nima proste spokojeny, co od nich ocekavas? lepsi regeneraci, pripadne dodani energie, prokrveni svalu.. a samozrejme i dobra chut - tohle vsechno splnujou  s tema sacharidama to neni zas tak jednoduchy, ale nebudu se k tomu dal vyjadrovat..
btw, mozna by te prekvapilo, ze misto nekterejch tady preferovanejch proteinu, prip. aminokyselin, budes brat kloubni vyzivu, na to by taky melo existovate nejaky upozorneni, ale to tady ze zrejmych duvodu nikdy nebude _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: út duben 23, 2013 9:00 am Předmět: |
|
|
Predpokladam ze narazis na Beef Amino Hydro od Extrafitu. To uz tu bylo reseny tolikrat a narozdil s cukrem v AminoX tady nikdo nic kloudneho (=prokazatelneho) nenapsal/nedolozil, tedy pokud neberu zarucene informace o tom, ze Jirka zna nekoho, kdo videl Pepika, kterej slysel od Martina, ze v baraku co bydli Petr prej Milan slysel neco v tramvaji. Ale ja vim stejny prd jako vsichni kolem, jen tu nechci zacinat nejaky Akta X.
Jinak ale souhlasim, ze kladne recenze defakto odpovidaji subjektivnimu pocitu = energie, regenerace. Co do sebe rves je pak druhorade, paklize nejsi profik v priprave na soutez, coz tady vetsina lidi neni. U me funguje jako dokonaly nakopavac citronovy BCAA Instant, ktery vychazi v akci v pomeru cena/vykon jeste fajn :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út duben 23, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
podivej treba na diskuzi na konkurencnim webu (os...) neni to zadny JPP  , jde o pomer obsahu hydroxyprolinu a hydroxylysinu, co odpovida presne hydro. kolagenu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Adversa
|
Zaslal: út duben 23, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
Děkuju všem za vaše rady a ochotu.. Hodně jsem se toho dozvěděl a trošku se nad tim zamyslel. Ještě mam na VÁS VŠECHNY jeden dotaz. Jaký protein ( syrovátkový,vícesložkový ) , potréninkový přípravek s převahou bílkovin, a případně "přitréninkový" nápoj s čistým svědomím můžete doporučit? Je to na vás prozatím poslední prosba :) děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 23, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Adversa napsal: | | Děkuju všem za vaše rady a ochotu.. Hodně jsem se toho dozvěděl a trošku se nad tim zamyslel. Ještě mam na VÁS VŠECHNY jeden dotaz. Jaký protein ( syrovátkový,vícesložkový ) , potréninkový přípravek s převahou bílkovin, a případně "přitréninkový" nápoj s čistým svědomím můžete doporučit? Je to na vás prozatím poslední prosba :) děkuji. |
ja osobne po treningu preferuju gainer s velmi nizkym obsahem proteinu, tak do 20%
ale zalezi, o co ti jde
napovedet by mohl tenhle clanek http://kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html
jinak pokud ma jit o potreningovy protein, z hlediska rychle stravitelnosti by melo jit o hydrolyzat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balboa
|
Zaslal: út duben 23, 2013 6:24 pm Předmět: Dávkování bcaa |
|
|
A jak dávkovat to bcaa? Co 5 g ráno, 5 g před tréninkem a 10 g po tréninku? Jak v den volna? Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 23, 2013 6:28 pm Předmět: Re: Dávkování bcaa |
|
|
| Balboa napsal: | | A jak dávkovat to bcaa? Co 5 g ráno, 5 g před tréninkem a 10 g po tréninku? Jak v den volna? Díky. |
BCAA by jsi mel mit 0,4g na kilo vahy
a dal bych 1/3 pred, 1/3 po a jednu rano/nebo v prubehu treningu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balboa
|
Zaslal: út duben 23, 2013 7:05 pm Předmět: Dávkování bcaa |
|
|
Takže v netrénující dny jen třeba těch 5 g ráno před snídaní? A BCAA i vzhledem k ceně jak dlouho bys je bral a na jak dlouho třeba vysadil a znovu zařadil? Prostě jak je nejvýhodněji cyklovat? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 23, 2013 7:10 pm Předmět: Re: Dávkování bcaa |
|
|
| Balboa napsal: | | Takže v netrénující dny jen třeba těch 5 g ráno před snídaní? A BCAA i vzhledem k ceně jak dlouho bys je bral a na jak dlouho třeba vysadil a znovu zařadil? Prostě jak je nejvýhodněji cyklovat? Díky |
vis co jsou BCAA?
vis na jake pracuji principu?
vis proc se berou???
nevis
jak cyklujes proteinovy koktejl?
jak ho beres v netreningovy den?? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balboa
|
Zaslal: út duben 23, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
No BCAA jsou aminokyseliny L-Valin,L-Leucin a L-Isoleucin. Podporují a urychlují regeneraci, chrání svalovou hmotu apod. žvásty. Jestli jsi mě ty ... pochopil šlo mi o to, zda vysoký příjem bcaa 40 g a výš nemůžou při braní několikt let způsobit aminokyselinovou dysbalanci. protejnku :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 23, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Balboa napsal: | | No BCAA jsou aminokyseliny L-Valin,L-Leucin a L-Isoleucin. Podporují a urychlují regeneraci, chrání svalovou hmotu apod. žvásty. Jestli jsi mě ty ... pochopil šlo mi o to, zda vysoký příjem bcaa 40 g a výš nemůžou při braní několikt let způsobit aminokyselinovou dysbalanci. protejnku :o) | A to Ti stojí za těch 6 let se ptát v devátém příspěvku na takovou blbost?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: st duben 24, 2013 11:54 am Předmět: |
|
|
2Adversa: Já jedu po treninku Smartlabs Hydro delicate + malta, při treninku Amino 1 a na doplnění k svačině Combat a nemůžu si vynachválit. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so duben 27, 2013 8:32 am Předmět: |
|
|
Nechci zbytečně zakládat další topic, tak to napíšu sem. Rád bych se ještě zbavil nějakého toho tuku a nemyslím si, že by bylo nutné hned jet sacharidové vlny. Výška 188 cm a váha kolem 85 kilo. Tohle je můj jídelníček, poprosím Vás o kontrolu a případné rady na zlepšení. Časový rozestup jídel je 2,5 - 3 hodiny. Díky.
Snídaně: šálek ovesných vloček, 250 ml mléka, odměrka Scitec Professional, hrst mandlí
Svačina: většinou vanička odtučněného tvarohu (250 g) nebo cottage (150 - 200 g) s kusem ovoce- jablko či banán
Oběd: kuře 150 g s rýží (střídám např s tuňákem cca 100g s těstovinami, 80 g sójových nudliček s kuskusem), zelenina jako rajčata, mrkev, červená řepa, salátovka
svačina před fitkem: cottage
po cvičení: odměrka Weider Gold Whey 80 s odměrkou Pharma Blendu
večeře: kuře (150 g) + možná příloha (Basmati, kuskus nebo třeba batáty)
před spaním: 2 odměrky Pharma Blendu
Zároveň mám několik dotazů. Nejprve jste si asi všimli, že jsem neuváděl gramáže u příloh k obědu a večeři- kolik g je v případě snahy o redukci tuku přijatelných? Už jsem v pracovním procesu, tenhle příklad jídelníčku je pokud mám ranní, v případě odpolední směny chodím cvičit po snídani a jen se změní pořadí jídel. Dále bych se rád zeptal, jestli ty dvě odměrky proteinu na noc nejsou zbytečné a nebude lepší dát jen jednu. Od zítřejšího dne bych rád začal s Freimenovým těžko-lehkým tréninkem + běh či rotoped max 15 minut po a ve volné dny bych se věnoval aerobce- běh, kolo, plavání - 40-60 minut činnosti. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|