|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: út duben 30, 2013 6:12 pm Předmět: Re: nechápu ? |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Mates-daoc napsal: | | RavenStalker napsal: | | Nemusíš psát ceny, FA znám, napiš mi sem veřejně značku těch dalších a je to ;) Ronnie se z toho nezblázní... |
mně zkoušíš nebo jseš línej si je najít ???
pokud tady napíše .. admin ( nebo Ronnie ) že je tady mužu postnout tak ti je postnu , nechapu proč to nechceš přes ( třeba email )
nechápu tvuj zaměr , |
Je to uplně jednoduchý, když tu na plnou hubu ukazuješ jak je 4fitness šitozní tak by mě zajímaly jiná amina a teď nemluvím o FA, nebo jsi lakomej to ukázat všem? Ukázat jim že to Universal ojebává ti nevadilo
Taky ses určitě neptal adminů zda můžeš založit thread o tom jak jsou universal amina osekaný |
spíše bych řekl že jseš líný si to najít a aby ti to našel někdo jiný a postnul,
šeš trochu mimo ne ?? nebo seš fakt tak najivní že ti tady postovat aminy , bcaa, atd s poměry množství/cena/ kvalita ?? omg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: út duben 30, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
a z čeho vychází tvrzení že nejsou kvalitní? neber to jako že se chci hádat, jen mně zajímá, jak zjistit jak kvalitní je teda kterej výrobek _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út duben 30, 2013 8:37 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: |
a z čeho vychází tvrzení že nejsou kvalitní? neber to jako že se chci hádat, jen mně zajímá, jak zjistit jak kvalitní je teda kterej výrobek |
Zdroj nákupu 4fitness a podobných je stejný jako jsme zkoušeli na přímo s klukama.Opravdu kvalita a čistota neodpovídá konkurenci,která to musí testovat a dodržet normy.Kluci v Jihlavě pořád jejich věci berou,ale jen kvůli ceně.Jak ale píše Draper,kvalita by měla být primárním faktorem a to hlavně pokud se týká výživy.Tu hnusnou pěnu po BCAA od 4fitness a ten šlem na sklenici už nikdy nechci.Hořká pachuť a nulová rozpustnost je šílená.osobně bych doporučil instantní BCAA a během tréninku je ještě míchat s kvalitním sacharidovým nakopávačem energie jako třeba Edge od Reflex.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st květen 01, 2013 12:52 am Předmět: Re: nechápu ? |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | RavenStalker napsal: | | Mates-daoc napsal: | | RavenStalker napsal: | | Nemusíš psát ceny, FA znám, napiš mi sem veřejně značku těch dalších a je to ;) Ronnie se z toho nezblázní... |
pokud tady napíše .. admin ( nebo Ronnie ) že je tady mužu postnout tak ti je postnu , nechapu proč to nechceš přes ( třeba email )
nechápu tvuj zaměr , |
Je to uplně jednoduchý, když tu na plnou hubu ukazuješ jak je 4fitness šitozní tak by mě zajímaly jiná amina a teď nemluvím o FA, nebo jsi lakomej to ukázat všem? Ukázat jim že to Universal ojebává ti nevadilo
Taky ses určitě neptal adminů zda můžeš založit thread o tom jak jsou universal amina osekaný |
spíše bych řekl že jseš líný si to najít a aby ti to našel někdo jiný a postnul,
šeš trochu mimo ne ?? nebo seš fakt tak najivní že ti tady postovat aminy , bcaa, atd s poměry množství/cena/ kvalita ?? omg |
V pohodě... jen když chceš něco pomlouvat tak je dobré mít čím argumentovat, v tomto případě jsem čekal že své zdroje, ceny a poměry uvedeš ale nevadí, nech si to pro sebe a mě můžeš třeba víš co... od teď jsi mi fakt šumák ;-)
Souhlasím že, není nad to když je něco pohodlného a třeba instant a s příchutí. BCAA plavou, nechtějí se ponořit a jsou hořké. Protein z 4fitness jsem měl a byla to šitozní kejda. Naopak jejich arginin či beta alanin, krea mono a dříve i glutamin je fér za výbornou cenu.
Někdo měl ty FAčka BCAA aby mohl posoudit zda je to stejný princip jako 4fitness? Protože pokud budou instantní či s příchutí tak je jasné že tam bude něco přímíseno a tím pádem už to nebude čistej produkt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 01, 2013 6:09 am Předmět: |
|
|
Ono si myslím,že u produktů jde většině uživatelů o chuť a zároveň přínos tělu.Tzn.,že např. BCAA instant s přídavkem chuti a trochou cukru se velmi dobže pijí a tím není problém s chutí do sebe při tréninku dostat nejen dostatek tekutin a zároveň BCAA i kvalitních sacharidů.Pokud vezmu jen čisté krystalické BCAA,tak kromě problémů s rozpuštěním mám i problém to pozřít a tím se tomu podvědomě vyhýbám a tudíš nikdy nebudu konzumovat kolik chci.Nemluvím o kulturistech a fanaticích,kteří jsou schopni tzv. sežrat po sobě h...o jen aby měli svaly,ale o běžných cvičencích,kterých je tu 98 procent.Proto výrobci reagují na poptávku trhu a vyrábějí tyto produkty.Jen je třeba hlídat a vybrat kvalitu,poměry a chuť a máme vyhráno.Potom už je na každém z nás co zvolí jako svého favorita,ale není třeba ostatním jejich volbu hanit či vymlouvat.Já třeba teď jedu s parťákem reflex Edge v kombinaci s Instant BCAA Extrifit-obojí pomeranč příchuť a jsem opravdu nadšenej jak to výborně chutná a funguje.Energie,nakopnutí,regenerace-perfektní
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 01, 2013 8:51 am Předmět: Re: nechápu ? |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Mates-daoc napsal: | | RavenStalker napsal: | | Mates-daoc napsal: | | RavenStalker napsal: | | Nemusíš psát ceny, FA znám, napiš mi sem veřejně značku těch dalších a je to ;) Ronnie se z toho nezblázní... |
nechápu tvuj zaměr , |
šeš trochu mimo ne ?? nebo seš fakt tak najivní že ti tady postovat aminy , bcaa, atd s poměry množství/cena/ kvalita ?? omg |
V pohodě... jen když chceš něco pomlouvat tak je dobré mít čím argumentovat, v tomto případě jsem čekal že své zdroje, ceny a poměry uvedeš ale nevadí, nech si to pro sebe a mě můžeš třeba víš co... od teď jsi mi fakt šumák ;-)
Souhlasím že, není nad to když je něco pohodlného a třeba instant a s příchutí. BCAA plavou, nechtějí se ponořit a jsou hořké. Protein z 4fitness jsem měl a byla to šitozní kejda. Naopak jejich arginin či beta alanin, krea mono a dříve i glutamin je fér za výbornou cenu.
Někdo měl ty FAčka BCAA aby mohl posoudit zda je to stejný princip jako 4fitness? Protože pokud budou instantní či s příchutí tak je jasné že tam bude něco přímíseno a tím pádem už to nebude čistej produkt. |
to je dobře že jsem ti u pr..le , protože jde vidět že nejsi ani schopny si najít ceny . zdroje
jen tak pro zajímavost firmy v čr . polsko , atd berou věci z irska Když si otevřeš weby,
třeba olympu a FA a podívaš se na praškove bcaa tak cenu maj skoro stejnou gm/kč ,
ale složení už je jiny FA čisty Oly 40% cukr , to same je to u nas podívej se na maxxaáky,
a některe podobne to je šíleny co jsou schopni namíchat .
Zvlaště pro tebe ty bcaa od FA vyjdou na 450 kč za 400 grm, těch firem co dělaj čisty bcaa
nebo aminy je dost je třeba jen si je najít a pak se poptat ,
I amerika sem tam vypotí docele dobrý poměr ceny/grm. ale nemaš jistotu jestli to tak
je na 100% . A pokud sme u toho tematu pomlouvání . Tak jestli máš něco v hlavě tak
pochopíš a podíváš se na fa web . Proč by polska firma se pustila do boje třeba s universalem ale už tam jsou i další firmy a porovnala tam svoje a ostatní vyrobky, chcou dokázat že nejsou tak špatní jak si někteří myslí . A spíše naopak kdo mněl FA byl s nima
spokojen, a nebavím se o tom že už před cca 3 lety mněli instatn hydru , v dobrem poměru
cena/ gm, ale to vše se dá najít na webu . pokud někdo nesedí a nestříhá u prdele kulatinu,
|
|
| nahoru |
|
 |
Skál
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 12:03 pm Předmět: 4Fitness bcaa |
|
|
Vždyť přeci nikdy nebyl problém ty BCAA od 4 fitness jen hodit do pusy a zapít. Chuťově to je naprosto neutrální, v puse nic nezůstane a je to ještě rychlejší než to rozpouštět ve sklenici. Navíc když si je dám do šejkru tak tam nikdy nic nezbyde takže tam problém nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|