|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
myslim, ze nez se dostane na 10x10 shybu aspon 2x tydne (a nebude to delat cely den, ale do pul hodiny) bude mit zada super |
jinak add.akcelerace) dokonce uz to tady padlo i na foru z ust honzy karese (psycho-shybomat guy - asi tusis o koho jde) a je to i muj nazor .. podle me shyby se zavazim nejsou dobre aby je nekdo delal regulerne .. ja je obcas delam, ale mam *straslive nashybovano a nedoporucim je nikomu driv, nez mi ukaze 4x15 normalnich shybu bez krouceni - a kdo to dneska da (pauza mezi serkama klidne 3-5 minut) |
jj, vim o koho jde, ale delat pekne shyby jsem ho nevidel
ja nemluvim o shybech se zatezi
ja rikam, ze az udela 10x10 poctivych shybu, tak bude mit zada jak letiste
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
Já sice neudělám ani 10x10 shybů, ani 4x15 shybů, ale shyby se zátěží si dám rád. Dělám něco špatně? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
petthall

|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 12:50 pm Předmět: |
|
|
| petthall napsal: | Cizo- jestli máš místo zad letiště,tak je vše o.k. |
jj :)
@cizo - ne, nedelas nic spatne - jestli te to bavi a jestli si tak trosku robocop a nebo terminator (takze si nic neudelas) tak pro ne .. si je delej .. ale presto prosim misto 2x+50kg radsi 8x+15kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ntz napsal: | | petthall napsal: | Cizo- jestli máš místo zad letiště,tak je vše o.k. |
@cizo - ne, nedelas nic spatne - jestli te to bavi a jestli si tak trosku robocop a nebo terminator (takze si nic neudelas) tak pro ne .. si je delej .. ale presto prosim misto 2x+50kg radsi 8x+15kg |
a proc je to lepsi???
a co kdyz bdu stridat se zatezi a bez zateze??? |
si delas *prdel co :D
zkusil bych to takhle .. 14ti denni cyklus:
- vic pulls na objem, tzn jedes hodne raw shybu bez zateze klidne i v superserce, pushes (bench) muzes na maximalku, tzn jedes v poradi pushes/pulls (nejdriv bench a potom shyby)
- dalsich 14 dni to prohodis, jedes o dost min shybu ale se zavazim na maximalku, das si dalsi pulls doplnkovy cviky .. bench muzes delat s lehci vahou a na objem, tzn poradi pulls/pushes
samozrejme ty bloky si prizpusob podle toho co potrebujes ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:02 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | ntz napsal: | | petthall napsal: | Cizo- jestli máš místo zad letiště,tak je vše o.k. |
@cizo - ne, nedelas nic spatne - jestli te to bavi a jestli si tak trosku robocop a nebo terminator (takze si nic neudelas) tak pro ne .. si je delej .. ale presto prosim misto 2x+50kg radsi 8x+15kg |
a proc je to lepsi???
a co kdyz bdu stridat se zatezi a bez zateze??? |
si delas *prdel co :D
zkusil bych to takhle .. 14ti denni cyklus:
- vic pulls na objem, tzn jedes hodne raw shybu bez zateze klidne i v superserce, pushes (bench) muzes na maximalku, tzn jedes v poradi pushes/pulls (nejdriv bench a potom shyby)
- dalsich 14 dni to prohodis, jedes o dost min shybu ale se zavazim na maximalku, das si dalsi pulls doplnkovy cviky .. bench muzes delat s lehci vahou a na objem, tzn poradi pulls/pushes
samozrejme ty bloky si prizpusob podle toho co potrebujes .. |
a jak mam cvicit, kdyz chci zvednout 100 kilo na bench a udelat 20 shybu??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
pokud chces udelat 20 shybu (a ted si asi ze me delas prdel), tak protoze shyb je strasna mrcha cvik, tak musis specialne shyby zarazovat i mimo trening, tzn si denne udelas jeste N extra serek shybu v prihodny okamzik
u benche nevim .. tam chci 100kg udelat taky :P .. to mi kdyztak napis az na to prijdes jak co nejrychleji a idealne *zadarmo
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | a jak mam cvicit, kdyz chci zvednout 100 kilo na bench a udelat 20 shybu??? |
To je snadný, natrénuj na 120 bench a 30 shybů a pak počkej, až se ti zhorší forma :)) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
nejde bench natrenovat klikama?? |
Jo, ale musí být s výskokem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
Jo, ale musí být s výskokem. |
to uz je pak anglicak, ne??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | kid napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
Jo, ale musí být s výskokem. |
to uz je pak anglicak, ne??? |
Chceš dobrej benč? Tak nešťourej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
nahodou, jestli narazis na muj zabi workout tak to je snad jedina vec co ma hlavu a patu co jsem letos dal dohromady ;)
dobre, dneska jdu zurive delat kliky s vyskokem .. podle zabi matematiky to musi fungovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|