Váš názor

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Váš názor  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Váš názor
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ntz

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
a co si má představit pod pojmem fitko 2x týdně,když neví jak sestavit trénink a jak správně cvičit. Evidentně nechápeš, že jsou lidi, kteří mají různé motorické schopnosti a učení cviků jim děla problém. Některým začátečníkům ukážu cvik a ihned po mě ho zopakují skoro naprosto přesně, ale jsou i tací, kteří to neudělají správně ani po několika sériích a musíš jim proste dát tu péči a naučit je to a být u nich, takže z toho důvodu bych ani neřekl nikomu "najdi si ten cvik na netu a cvič co se ti líbí". Jak už tu psal bara a cizo,těch cca 10 lekcí určitě není zbytečnost,protože v těch tvých 30minutách se nedozví vůbec nic

if you think your users are idiots, only idiots will use it ..

nahrad slovo "users" za "clients" a predstav si to vyrcene z pozice trenera ve fitku .. vic netreba dodavat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj necháme lidi ničit si zdraví ve fitkách špatnou technikou a řekneme jim ať si to najdou na netu, že přece nejsou hloupí a poradí sí
kid

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz, ty trénuj atletiku a kondičkáře nech napokoji

bude to naprospěch jim i lidem, co je pak musej dávat do kupy.
blazen

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz, ještě navážu na to co jsi psal o tom, že cvičenec podle tebe pod dohledem trenéra přestane cvičit a nezačne, protože ho to nebude bavit (že ho bude trenér pořád cepovat a dávat mu "zbytečně moc" do těla)

podle tvého plánu by slečna/paní Veronika musela strávit dohromady cca 3 hodiny týdně kardiem + 2 týdně posilovna - myslíš si, že by z toho byla nadšením bez sebe, když se 2x týdně ráno musí vzbudit o hodinu dřív, aby si stihla před odjezdem do práce zaběhat? obyčejnej člověk by se ti na to vykašlal, krom toho nevidím moc smysl (pro člověka, co nechce cíleně hubnout) v kardiu 3x týdně - určitě ne hned zničehonic jak to předepisuješ ty ("tak, Veroniko, od příštího týdne máš 3x týdně běh/plavání/kolo/cokoliv, 2x týdně strečink a 2x týdně posilku, kde budeš cvičit sama, cviky si najdeš, jsi ráda?")...

po tréninku ať si klidně dá, ať to je klidně 10 minut kardio před, pak posilka, pak třeba 30 minut aerobka v lehčím tempu, ale ráno mi to přijde jako naprostá zbytečnost, co člověka opravdu odradí (pokud nemá velkou motivaci a vůli, což není úplně běžný)
ntz

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@blazen: jj, nicmene presto jsem to napsal .. treba to bude davat a bude ji to bavit .. naopak lidi takhle zkraje se citi demotivovani a pod drobnohledem (obzvlaste divky) kdyz zacnou chodit nekam cvicit mezi lidi .. sak taky pocitam implicitne s moznosti, ze to rano davat nebude a proto nastinuju i plan B
kid

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná ji to bude bavit, možná je to Maybelline .....

Většinu dívek bude demotivovat, že se na ně budou koukat, jak cvičí špatně a proto si rády nechají poradit.

Tvé rady obsahují příliš mnoho možná a třeba.
Eze

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem teda sice taky začátečník, ale musím potvrdit že 1 den strávený s trenérem, který tomu rozumí mi dal dost abych neměl starosti cvičit i sám.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Veronika chodí do Pure a platila si trenéra.Jen pro představu,hodina tam stojí tisíc korun a po deseti hodinách ani nevěděla kde stroje nebo činky jsou.Ale zase znala výborně podlahu a byla o deset tisíc lehčí.J.

Litr na hodinu? Njn, za blbost se platí. Snad to pro ní bude poučení pro příště, že se má rozhlédnout jaká je cenová hladina, než něco koupí.
Bara

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mablung:Veronika má stejně jako já členství v Pure a jsme tam spokojení.Bohužel tam jsou trenéři za takovou pálku,ačkoliv je jasný,že oni z toho mají je menší část a zbytek jde klubu,kde někteří nevědí na co stroje tam jsou a moje žádost o lehčí servis mašin zůstala nevyslyšena Cvičím s Láďou78 a jsme v pohodě.Verča maká a není flink.Kardio jede dlouho a bez problémů a pokud jí něco poradím,poslouchá a snaží se si to zapamatovat a příště dělat sama.Případně jen kouknu a schválím nebo doopravím techniku.Chce to čas a vydržet.Vykrmit to taky trvalo,tak musíme mít vůli a trpělivost.Trénovat začátečníky amatéry je jiný než u profi.Musíš být spíš trpělivej učitel a naučit je sport milovat a pochopit,že to je životní styl a ne móda...potom budou jedni z nás a předají to jednou dál
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
mablung:Veronika má stejně jako já členství v Pure a jsme tam spokojení.Bohužel tam jsou trenéři za takovou pálku,ačkoliv je jasný,že oni z toho mají je menší část a zbytek jde klubu,kde někteří nevědí na co stroje tam jsou a moje žádost o lehčí servis mašin zůstala nevyslyšena Cvičím s Láďou78 a jsme v pohodě.Verča maká a není flink.Kardio jede dlouho a bez problémů a pokud jí něco poradím,poslouchá a snaží se si to zapamatovat a příště dělat sama.Případně jen kouknu a schválím nebo doopravím techniku.Chce to čas a vydržet.Vykrmit to taky trvalo,tak musíme mít vůli a trpělivost.Trénovat začátečníky amatéry je jiný než u profi.Musíš být spíš trpělivej učitel a naučit je sport milovat a pochopit,že to je životní styl a ne móda...potom budou jedni z nás a předají to jednou dál

ja vás v tom Pure asi pujdu zkontrolovat , kdo ví jestli tam nemastíte karty na baru
Ale jak jsem tě dneska viděl s reflexem v ruce tak si říkám deš do sebe a to je dobře .

Pokud jde o trenery tak neni problem sehnat trenera co ti zadarmo na začatku pomuže a neni to laik, jsou to kluci co o tom dost ví, jen vědět na koho se obrátit .
určitě bych osobně neplatil trenery styl rychlokvažka kurz , ti už tolik lidi zmrzačili že to není pěkný , viz Holmesaci atd ...
Poman

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 2:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Ntz, teorie je jedna věc, praxe druhá. Zjevně jsi nikdy nikoho netrénoval, takže nemáš absolutně představu, jak obtížné je někoho naučit i ty nejjednodušší základy, jako je správné dýchání a držení těla. Nedej bože když jsou tam nějaká zdravotní omezení. Chodit celý trénink po fitku a ptát se náhodně lidí, jestli teda zrovna tenhle cvik dělám správně, tak to opravdu není cesta kupředu. Nehledě na to, že jak už kdosi zmínil, existují i lidi, kteří jsou trochu moc časově vytížení, než aby mohli hodiny a hodiny studovat knížky a koukan na videa provedení cviků, než vyrazí do fitka.

Jojo, z toho už mám šedivejch vlasů
moby

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Jojo, z toho už mám šedivejch vlasů

Jo jo, ja se dozvedel od "kolegy cvicence", kteryzto ma drzeni tela jako orangutan, ze joga / pilates jsou "cviceni pro buziky" Poradny chlap prece drti bycak a resi se hlavne "kolik zvedne na bench"
Mablung

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Věřím že v Pure můžeš být spokojený. Ale cena trenérů je šílený vojeb.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mně napadlo co tak se spojit s nějakým sparingem / nebo girl . A cvičit spolu nějakou
dobu než si cviky a cvičení osvojiš a vše trošičku kolem pochopíš ?? má to svoje plusy
pokud je sparing znaly tak hodně se naučiš , trenink je lepší , a i ušetříš , atddd ...
A neříkejte mi že ženský necviči s kluky a podobně , někdy vidím že holky cvičí líp než ti
šamponi co pumpují svoje tyčinky na těle a pak jdou do mecakče
Bara

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Bara napsal:

Věřím že v Pure můžeš být spokojený. Ale cena trenérů je šílený vojeb.

Tak trenéři z toho asi moc nemají,ale kluby fungují jako tahačka peněz z neznalých lidí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Váš názor Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: